Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Let´s party week; Day 3.

Kolmas teemaviikon asu on musta mekko tai itseasiassa mekkoja on kaksi.  Yhteistä mekoilla on niiden pituus. Kummatkin ylettyvät reilusti polven alle, mutta midimittaisia nilkkoihin asti ne eivät kuitenkaan ole. Tämä pituus on kiva ja ”uudennäköinen” midimitan jälkeen, jota varsinkin kesällä oli paljon.

Postauksen lopusta löytyy stailausvideo tämän postauksen mekoista!

 

Elle midimekko

Kuten postauksen alussa mainitsin, eivät mekot ole klassisia midimekkoja vaan mekot ovat aavistuksen lyhkäisempiä eli ne loppuvat juuri pohkeen alapuolelle. Elle mekossa on kilpikonna kaulus, joka ei kiristä. Hihat ovat aavistuksen pussimaiset resorilla ja mekon sivuissa on taskut ja helmassa halkiot. Mekko on hieman slimmattu vyötäröstä eli mekolla saa kauniin vartalon. Mekko toimii ilman vyötä sekä vyöllä.

Elle mekko on ihanan pehmoista, samettimaisen tuntuista materiaalia. Mekon hoito-ohjeet ovat pese, pidä, laita kuivumaan ja pue uudestaan päälle, unohda silitys. Mekko on samaa materiaalia kun meidän syksyn huippusuosittu Sarita mekko oli!

 

Puin mekon vyötärölle huivivyön. Huivivyön takaosa on mustaa keinonahkaa ja vyön päissä on hopeanväriset renkulat joiden välistä huivivyö pujotetaan ja solmitaan joko solmulle tai rusetille eteen. Videolla näkee, miten huivivyö puetaan. Huivivyö sopii myös paitapuseroiden ja neuleiden päälle.

Korvakoruina minulla on kauniit hopeanväriset pallokorvakorut.

 

Suoraan mekkoon vyö tuo näyttävyyttä ja se korostaa kauniisti vyötäröä. Mekosta tulee myös juhlavampi vyöllä. Kultainen ketjuvyö on loistava vyö juuri mekkojen päälle, koska ketjua voi pitää edessä tai takana

 

Similin musta mekko

Similin mekko on yksinkertainen mekko, joka menee ihan sellaisenaan tai sitten sitä voi asustaa mielensä mukaan. Mekossa on ympyrä kaula-aukko ja pitkät hihat. Malliltaan mekko on ihan suora eli rinnanympärys ja lantionympärys ovat saman levyisiä. Mekko näyttää  kapealta henkarissa mutta kun sen sisälle pujahtaa, venyy se mukavasti. Mekon sivuissa on halkiot ja se loppuu pohkeiden alapuolelle.

Similian mekko on materiaalinsa puolesta hieman juhlavampi kuin Elle mekko, mutta muuten ne ovat saman tyylisiä mekkoja

 

Katso alla oleva video mekoista!

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *