Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Let´s party week; Day 2.

Toinen teemaviikon asu on tummansininen mekko. Tämän kaltaista mekkoa ei ole toista, tämä on ihan omanlaatuinen mallinsa ja värinsä puolesta. Kuten tämäkin asu on helppo stailata arkeen pukemalla mekon alle luonnonvalkoinen tai tummansininen ohkainen poolo, jalkaan joko mustat tai tummansiniset sukkahousut ja reippaat kengät. Poolot löytyvät täältä.

Postauksen lopusta löytyy mekon stailausvideo!

 

Ihmetteletkö minun kesäkukkiani? Kuvat on otettu eilen eli Marketat ovat vielä istutettuina katajan ympärillä. Muista kukkaruukuista olen napannut kukat pois jo hetki sitten, mutta nämä ovat sitkeitä. Ne selvisivät jopa viime viikon myrskystä, merivesi lensi niiden päälle ja viime heinäkuun helteistä kun olimme viikon Rukalla ja Vaasassa ja ne pääsivät kuivumaan. Annan niiden vielä hetken olla ja sitten ne joutavat kompostiin, mutta katajat saavat olla purkeissa koko talven.

 

Tippa ruutumekosta löytyy sekä kullanvärisiä että hopeanvärisiä ruutuja eli mekkoon voi yhdistää kummatko korut tahansa.

 

Tippa ruutumekko

Tippamekko on kaunis mekko mallinsa ja kuosinsa ansiosta. Mekossa on pyöreä kaula-aukko ja edessä on piilovetoketju, joka aukeaa noin 5 cm. Hihat ovat pitkät, olkapäillä on pienet rypytykset ja samoin hihansuissa. Hihansuissa on myös kapea pitsikantti, joka toistuu mekon helmassa. Mekko on malliltaan suora hieman laskettuun vyötäröön saakka, vyötäröllä on rypytystä ja mekon helma laskeutuu kauniisti pohkeiden alapuolelle. Mekkoon kuuluu irroitettava tummansininen vuorimekko. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Katso alla oleva stailausvideo!

Huomenna jatketaan mustilla mekoilla!

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Ihana mekko, olisi just mun näköinen. 😊Kiva malli ja reipas kuosi!👍

    • Hei Marja! Ihanaa kun tykkäät 🙂 Mekko on style ja ihanan helppo päällä. Mukavaa viikonloppua, Kata

    • Hei! Mekossa on ihanan helppo olla 🙂 Käy moneen tilaisuuteen. T. Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *