Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Let´s party week; Day 1.

Tervetuloa seuraamaan ”Lets party week” postauksia. Tämän teemaviikon aikana esittelemme joka päivä uuden juhla-asun asusteineen. Useasta asusta löytyy myös erillinen stailausvideo, jonka jaamme postauksessa. Juhla-asuja emme saa lisää joten jos näet jotain mitä haluat, niin toimithan nopeasti.

Tervetuloa seuraamaan juhla-asu viikkoa. Tiedäthän, että meidän filosofiaan kuuluu se, että vaate ei jää kertakäyttövaatteeksi vaan se pääsee käyttöön myös juhlien jälkeen eli kaikkia tulevan postauksen asuja voi stailata myös arkeen!

 

Eden kultaneule

Eden neuleessa on mukana kultalankaa, se kimaltelee kauniisti ja juuri se tuo juhlavuutta neuleeseen. Neuleessa on ympyrä kaula-aukko ja puolipitkät puhvihihat. Malliltaan se on suora ja loppuu lantiolle.

Juhlava neule on kaunis myös mustien housujen kanssa tai tummien farkkujen kanssa, jos haluaa sellaisen ”puoli hienon” asukokonaisuuden

 

Meille saapui paljon erilaisia näyttäviä korva-koruja. Itselläni on selvä sääntö koruissa. Jos laitan isohkot ja näyttävät korvakorut, niin silloin en laita kaulaan mitään korua. Itselläni tulee hyvin helposti tunne, että olen ”liian tällätty” jos sekä korvissa että kaulassa on näyttävät korut. Eli jompikumpi on minun tyyliäni. Mutta sanotaan, että menisin iltapukujuhliin, niin silloin ehkä voisin tehdä poikkeuksen tai en tiedä, ei ehkä silloinkaan.

 

Viinin hameen kanssa puin päälleni vaaleat sukkahousut, koska myös yläosa on vaalea. Näin kokonaisuus pysyi yhtenäisenä ja rauhallisena. Viiniin hameeseen voi yhdistää myös mustan yläosan ja silloin myös mustat sukkahousut mustilla kengillä. Mustaan hameeseen mustat sukkahousut ovat juhlavammat kuin vaaleat sukkahousut ja varsinkin viinin paidan kanssa vaaleat sukkahousut olisivat olleet arkiset ja asu ei olisi pysynyt tyylikkään rauhallisena.

 

Zilky midihame

Zilky hameessa on leveä vyötärönauha, edestä se on sileä ja takana on kuminauha rypytys joten vyötärönauha joustaa. Hameen sivussa on taskut. Hame istuu napakasti vyötäröstä ja se levenee kevyesti alaspäin. Hame on sironnäköinen päällä, koska hameessa ei ole liikaa kangasta. Hame loppuu pohkeiden alapuolelle.

Zilky hame on loistava hame niin arkeen kuin juhlaankin! Hame on helppo muuntaa arkeen paksuilla sukkahousuilla, reippailla kengillä ja arkisella neuleella! Muistathan, että tätä hametta ei kannata kierrättää vaan se on ”ikuisuushame” vaatekaapissa

 

Gitty paita

Gitty paita on 100% organista puuvillaa. Malliltaan se on edestä ja takaa kuin t-paita ja sen erikoisuus on puhvimaiset isot pitsihihat. Malliltaan paita on suoranmallinen ja se loppuu lantiolle. Juuri paidan hihat tekevät siitä juhlavamman.

Viini Gitty paita ei ole paras mahdollinen yhdessä viinin Zilky hameen kanssa, koska värit poikkeavat toisistaan hieman liikaa. Mutta Octava pitsipoolo mustana on loistava Zilky hameen kanssa ja samoin viini Octava poolo taas viinin Zilky hameen kanssa!

 

Huomenna jatketaan tämän teemoilta sinisävyisen mekon esittelyllä.

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Musta midihame mustan Gitty paidan kanssa luottoasu moneen menoon.

    • Hei Anna-Maija! Totta, yhdessä ja erikseen soveltuvat moneen menoon 🙂 Mukavaa päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *