Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hauska pallomekko

Pallomekko on valloittava! Se on sympaattinen pyöristetyn helman ansiosta. Mekossa on omaa viehätystä ja itse puin mekkoon mustat nahkasaappaat, mutta nilkkurit ja maiharit sopivat myös mekkoon ja pieneen menoon ohkaisemmat sukkahousut ja sirommat kengät.

Katso alla oleva stailausvideo, siellä kerron lisää mekosta!

 

Päässäni oleva lettipanta on minun suosikkipantani. Rakastan sen muhkeutta. Olemme saaneet hurjan paljon hyvää palautetta hiuspannoistamme, koska ne eivät kiristä ja purista korvien takaa. Muitakin ihania pantoja on vielä tulossa ennen joulua.

 

Polly huivi on kapeahko huivi, jolla on monta käyttötarkoitusta. Huivin voi sitoa kaulaan, hiuksiin, käyttää laukkuun koristeena ja kapealle uumalle se sopii myös vyönä.

 

Antoinett pallomekko

Pallomekossa on hieman venemallinen kaula-aukko. Olkapäillä on muutama vekki ja hihat ovat pitkät. Hihansuissa on kauniit musta/kultaiset napit. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on vartalonmyötäinen ja siro ylhäältä ja vyötärön jälkeen mekko pyöristyy helmaa kohden eli helma on pallomainen. Mekko on aavistuksen reilumpaa kokoa (yksi koko) kuin normaalisti. Siitä ei saa ottaa liian siroa kokoa, muuten se roikkuu eikä pallomaisuus näytä sievältä. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko loppuu polven alapuolelle.

Mekko on loistava X ja A-vartaloiselle naiselle. Mekosta saa ottaa yläosasta istuvan koon ja helmaosaan mahtuu lantio. Mekon koon ratkaisee rinnanympärys, mittataulukko löytyy verkkokaupastamme

 

Brielle vyö on kiva vyö. Siinä on kaksi pystysuoraa reikää, josta vyön toinen pää pujotetaan läpi ja kiristetään vyötärölle. Pujotus tapahtuu niin, että pää laitetaan etupuolelta reunimmaisen reiän läpi ja tuodaan ulos toisesta reiästä. Vyön kokonaismitta on 115 cm.

 

Katso alla oleva stailausvideo!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei Kata!
  Miten mielestäsi panta sopii silloin, kun on lyhyet hiukset?

  • Hei Hellevi! Minusta panta sopii silloin myös. Itselläni on usein hiukset kiinni takana ponnarilla tai pienellä nutturalla ja panta päässää eli fiilis on kuin olisi lyhkäiset hiukset. Kannattaa kokeilla, esim että vetääkö hiukset ihan päähän kiinni edestä ja laittaa pannan päähän, vai tupeeraako edestä kouhkeammaksi ja laittaa sitten pannan ja entä päälaelta, tasainen vai kohotettu. Ja sitten vielä, laittaako jakauksen vai ei. Tapoja on monia ja kaikille sopii hieman erilainen lookki kasvojen muodosta johtuen:) Itse suosin kaikkia tapoja, riippuen hieman fiiliksestä 🙂 Kannattaa kokeilla! Mukavaa päivää, Kata

 2. Huomenta!
  Kiitos mukavista postauksista, niissä on tyyliä ja iloa. Pannat ovat hyvin suunniteltuja ja tehtyjä, nyt kysynkin huollosta: voisiko niitä varovaisesti pestä käsin joko marseillen-saippualla tai nestemäisellä hienopesuaineella? Ainakin oma vaalea pellavanväriseni alkaa olla kovassa käytössä nuhraantunut sisäpuoleltaan. Yt. Anna Asiallinen

  • Huomenta Anna Asiallinen! kyllä voit pestä juuri käsin hiuspantaa. Kannattaa huuhdella hyvin, hieman puristella vettä pois käsissä sitten vain laittaa kuivumaan. Mukavaa päivää, Kata

 3. Tyttömäinen mekko kapeavyötäröiselle ja panta on kuin pieni hattu.Tädellinen.

  • Hei Anna-Maija! Kiitos, minustakin panta oli aivan ihana tähän asuun 🙂 Mukavaa päivää, Kata