Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihana jakkupuku ja valloittava karvahattu

Olipa ihana pukea pitkästä aikaa jakku päälle. Olen tainnut mainita, että jakkuja ei mallistoissa olla hetkeen aikaan nähty ja siihenhän me tiedämmekin syyn. Etätöissä ei aamuisin ensimmäisenä ole jakkua tarvinnut. Mutta nyt rupeaa mallistoissa näkemään jakkuja ja hyvä niin. Itse ainakin toivotan ne tervetulleiksi takaisin.

Tämä alla oleva asukokonaisuus on minusta kerrassaan hurmaava, vaikka itse sanonkin, koska olenhan sen itse stailannut 🙂 Mutta joka tapauksessa valloittava karvahattu ja coolit saappaat karvalaukulla ovat tämän asun herkkupaloja!

 

Tässä asussa jokaista tuotetta voi käyttää myös yksistään. Jakku sopii farkkujen ja mustien housujen/hameiden kanssa, samoin paita. Hameeseen voi yhdistää neuleita, klassisen paitapuseron tai kietaisupaidan. Saappaat voi pukea skinny farkkujen kanssa (lahkeet mahtuvat saappaiden sisälle) ja hattu toimii takin kuin takin kanssa ja karvakassi menee jokapäiväisenä arkilaukkuna

 

Musta Teddy kassi

Teddy kassi on hemaisevan söpö! Laukussa on musta vuori ja yksi sisätasku. Laukun suussa on magneetti neppari. Laukun leveys on laukun suusta n. 50 cm ja pohjasta n.  36 cm. Laukkuun mahtuu läppäri ja paljon muutakin tavaraa.

 

Gertie kuviopaitis

Gertie paidassa on sama kuosi kuin Artie mekossa, jonka esittelimme sunnuntain postauksessa ja laukkuvideolla. Paita on paitapuseron mallinen, hihat ovat hieman pussimaiset kuminauha rannekkeilla ja malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paita on suht reilua kokoa, minulla on paidasta päällä koko 34.

Paita on ohuehkoa viskoosia, mutta itselläni ei ole toppia paidan alla. Kun paita on löysähkö ja rintaliivit ovat vaaleat (ei valkoiset) eivät ne paista paidan läpi. Myös paidan kuviointi vaikuttaa siihen, että paidan läpi ei näy

 

Zhanna hame

Zhanna hame on klassisen mallinen villakangashame. Hame tulee juuri navan päälle (ei vyötärön kapeimpaan kohtaan), se on hieman pyöristetty lantiosta ja se ylettyy polven yläpuolelle. Hameessa on vuori ja pieni halkio takana. Hame sopii parhaiten aavistuksen suoremman malliselle vartalotyypille, muuten se voi kiristää lantiosta ja jäädä isoksi vyötäröstä. Hameessa on vuori. Minulla on hameesta päällä koko 36.

 

Beatrice saappaat

Beatrice nahkasaappaat ovat stylet! Ne ovat juuri sellaiset saappaat, jotka nyt pitää olla. Saappaissa ei ole vetoketjua, ne vain vetäistään jalkaan. Saappaiden sivussa on kuminauha venykkeet ja niissä on kunnon pohja. Itselleni ei tuottanut vaikeuksia saada niitä jalkaan. Saappaat vastaavat normaalia kokoa. Yleensä minun jalan kokoni on 37.5 (harvoin) tai 38 ja näistä saappaista koko 38 on minulle sopiva.

 

Triumph karvahattu

Triumph karvahattu on kerrassaan valloittava! Hattu on tekokarvaa ja siinä on vuori. Hattua on valmistettu yksi koko ja sen koko on n. 57 cm. Minulla pään ympärysmitta on 56 cm ja hattu on minulla sopiva. Ihanaa, kun hattu ei litistä hiuksia, koska se ei ole kireä.

Tästä kuvasta näkee hyvin Gertie kuviopaidan värityksen

 

Zhanna jakku

Zhanna jakku on kevyt ja ohuehko villakangas jakku. Se on mukava päällä. Jakussa on pyöreä kaula-aukko ja edessä on kolme isohkoa nappia. Jakussa on valetaskut edessä. Jakku on malliltaan ihan suoran mallinen ja se loppuu lantiolle. Jakku on yhden koon reilumpaa kokoa kuin normaalisti, koska siinä on leveyttä. Minulla on jakusta päällä koko 34.

Zhanna sarjan tuotteissa on mustaa, vaaleaa, beigeä ja ripaus metallilankaa mukana, joka vivahtaa konjakin/terran sävyyn

 

Alano kietaisupaita

Alano kietaisupaita soveltuu arkeen ja pieneen menoon. Paidassa on kaunis kaula-aukko ja se ei tarvitse toppia alleen, se menee juuri sopivasti edestä kiinni. Paidassa on suht´ tiukat käsivarret, joten paidasta ei kannata ottaa pienempää kokoa kuin normaalisti käyttää. Minulla on paidasta päällä koko S.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei! Hattu on kerrassaan hurmaava 🙂 ja ihana kun ei litistä hiuksia vaan on kevyt päässä. Mukavaa päivää, Kata