Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Talven laukkuvideo

Meille saapui niin kauniita laukkuja, joten haluamme esitellä ne teille. Teimme laukuista videon, missä näytämme ja kerromme niistä tarkemmin. Video löytyy tämän postauksen lopusta.

Doppshop verkkokaupastamme löytyy laukkujen koot ja myös tarkempaa tietoa niistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaby mekko

Gaby mekko on kolmiulotteinen mekko. Mekon pinnassa on pieniä kukkia, joka tekee siitä todella mielenkiintoisen. Mekossa on ympyrä kaula-aukko ja puolipitkät hihat kantilla. Mekko on hieman slimmattu ensimmäiseen poikkileikkaukseen jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Mekon koon määrittelee rinnanympärys, minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Artie mekko

Artie mekossa on kaunis väritys ja kuosi. Mekossa on ripaus kullanväristä metallilankaa. Mekosta löytyy tummaa minkkiä, beigeä, valkoista ja mustaa. Mekossa on V-kaula-aukko ja pitkät hihat. Hihansuissa on kuminauha kuja. Mekossa on laskettu vyötärö ja se on suora poikkileikkaukseen saakka. Helmaosa on ihanan liehuva ja tilava. Mekko on reilu malliltaan, Gabilla on päällä koko 34 (normaalisti hän on kooltaan 36-38). Gabi on 170 cm pitkä.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Erikoinen Gaby mekko pinnaltaan.Laukuissa valinnan vaikeus, minkä ottaisi.

    • Hei Anna-Maija! Totta, on kolmiulotteinen pinta, kuin kukat pomppaisivat kankaasta ulos. Laukut ovat monikäyttöisiä ja tosi kivoja 🙂 T. Kata