Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kuosimekko ja siihen sopivat neuleet

Miten pystyikään tulemaan näin täydelliset väricombot samana päivänä liikkeeseen. Ensin saapui kaunis mekko, jossa on väriä ja sen jälkeen saapui meidän oman Doppwoman malliston syksyn neuleet. Kun laitoimme niitä rekkiin niin huomasimme, että mekossa on kuin Doppwomanin värikartta tulevalle talvelle. Meidän uudesta neulemallistosta löytyy uusina väreinä farkun sininen ja minkki. Minkki ei ole tumma vaan se on vaalea minkki, sitä voi kutsua myös caramelliksi.

Teimme kivan stailausvideon mekosta ja neuleista, video löytyy blogin lopusta!

 

Poncho

Ponchoa voi käyttää eri tavoin. Ponchon toisessa sivussa on sauma. Sauman voi asetella toisen käden keskelle, joten pidemmät helmat tulevat toisen jalan päälle. Toinen jalka jää näkyville.
Ponchon voi pukea myös niin, että sauman laittaa keskelle taakse. Tällöin poncho on edestä suora. Varsinkin mekkojen kanssa, poncho toimii loistavasti juuri näin puettuna.
Takin kanssa poncho nostetaan harteiden päälle ja takki puetaan päälle. Poncho jää edestä pitemmäksi ja toimii huivin tavoin.
Ponchon päälle voi pukea myös vyön, tätä tyyliä tulemme varmasti näyttämään jossain vaiheessa.

Ponchon lyhkäisempi sivu on 61 cm pitkä ja pidempi sivu on 78 cm.

 

Kaikki Doppwoman Betty neuletakit löytyvät täältä.

 

Molta kuviomekko

Molta kuviomekko on kepeä mekko, jossa on kauniit värit. Mekossa on V-kaula-aukko ja kaula-aukon niskaosassa on pieni fyrrykantti, joka on pukeva myös niskasta. Hihat ovat puolipitkät ja niissä on kuminauha hihansuissa. Mekon vyötärön kohdalla on poikkileikkaus ja mekon edessä on muutama laskos, joka antaa hyvin tilaa lantiolle. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on suora kainaloista vyötärön kanttiin saakka. Minulla on mekosta päällä koko XS. Isommassa koossa kaula-aukko olisi tullut liian isoksi.

 

Kaikki Doppwoman Ponchot löytyvät täältä.

 

Betty neuletakki

Betty neuletakki on eleetön ja klassinen. Neuletakissa ei ole nappeja, vyötä eikä taskuja. Olemme mitoittaneet sen siten, että se on kapeahko ja suora. Se ei ole over size mallinen eikä roikkuva päällä. Se on perusneuletakki, joka sopii mihin vaan!

Neuletakki vastaa normaalia kokoa S joka vastaa kokoa 36, M vastaa kokoa 38, L vastaa kokoa 40 ja XL vastaa kokoa 42.

Katso alla oleva stailausvideo!

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *