Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Croco mekko ilman vyötä ja vyöllä

Meille saapui eilen paljon super ihania tuotteita. Laatikoita oli kaksi lavaa ja aloitimme tottakai heti niiden purkamisen ja ensitöikseen ehdimme kuvaamaan tämän Croco mekon. Mekossa on täydellinen kuosi täydellisellä värityksellä eli mekon pohjaväri on musta ja kuviot ovat beigellä piirretty kankaaseen. Mekon kangas on paksuhkoa viskoosia eli mekko kiiltää kauniisti.

Mekon kuosista on tulossa myös midimittainen hame, joka on aivan ihana! Hame saapuu varmasti jo tänään

 

Croco mekko on malliltaan hieman kapeampi rinnan kohdalta kuin lantiosta. Mekon mitat löytyvät Doppshop verkkokaupastamme. Minulla on päällä mekosta koko XS.

Mekko toimii kauniisti ilman vyötä. Koska materiaali on paksuhkoa viskoosia, laskeutuu mekko upeasti.

 

Georg musta nahkainen ketjuvyö on minun tämän talven suosikkivyö. Vyötä voi käyttää kahdella eri tavalla. Soljen voi tuoda vartalon eteen, kuten tässä kuvassa olen tehnyt. Silloin ketjuosa jää selkäpuolelle, kuten alemmassa kuvassa.

 

Mekossa on pitkät hihat, kullanväriset pienet napit edessä ja paitapusero kaulus. Mekon sivuissa on halkiot. Mekko ylettyy pohkeiden alapuolelle.

Tätä mekkoa emme saa lisää eli saatavilla on vain tämä erä.

 

City Paris laukku on kaunis kuin koru. Laukku on nahkaa ja siinä on musta leveähkö kangashihna. Kangashihna on pitkä, laukun saa puettua olan yli. Laukussa on kaunis kullanvärinen lukko ja laukku on jaettu kahteen lokerikkoon ja toisen lokerikon sisällä on vetoketjutasku.

Tähän laukkuun voi vaihtaa Logo strapin jos haluaa, koska laukussa on irroitettava hiha

 

Croco mekko taipuu arkeen paksuilla sukkahousuilla, reippailla kengillä ja sen päälle voi pukea vaikkapa mustan Ciara kietaisuneuleen. Juhlaan mekko puetaan ohkaisten sukkahousujen ja sirojen korkkareiden kanssa.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *