Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Loistavat Hertta nilkkurit

Meillä oli viime talvena ihan vastaavat nilkkurit kuin Hertta nillkurit ovat, mutta niissä oli valkoinen pohja. Minulla oli ja on edelleenkin ne nilkkurit ja itseasiassa en käyttänyt mitään muita kenkiä talven aikana kuin niitä nilkkureita. Nämä ovat minun jalkaani ihan loistavat, jalat eivät ole mistään kohdasta kipeät kun päivän päätteeksi riisun ne illalla pois. Nämä eivät purista mistään, koska ovat kangasta eli ne joustavat.

 

Hertta nilkkurit ovat kangasta eli nylonia. Niissa on neopreeni sisus, mutta neopreeni ei mene kengän sisälle asti, vaan on vain varressa. Edessä on kunnollinen vetoketju ja pohja on paksuhko kumipohja. Nilkkureiden takana on Höglin logonauha, joka toimii myös heijastimena.

Minun jalan kokoni on 5/38. Gaborin comfort lestisistä nilkkureista otan koon 4,5/37,5  samoin otan näistä Hertta nilkkureista koon 4,5. Mittasin Hertta nilkkureiden pohjalliset ja kokemuksesta kerron, että ne ovat puoli numeroa isommat kuin normaalisti kenkien koot ovat. Myös Gabi sovitti Hertta nilkkureita ja hän olisi myös saanut ottaa niistä puoli numeroa pienemmät kengät kuin hän normaalisti käyttää. Nilkkureiden sisäpohjan pituudet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme.

Päälläni oleva vaaleanharmaa Gavisa mekko löytyy täältä ja mustat 50 den Shape sukkahousut täältä.

 

Katso alla oleva video Hertta nilkkureista.

 

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei,
  itselläni on aika leveä lestinen jalka, sopiikohan kengät silloin? Normaalisti käytän kokoa 36 tai 37.

  • Hei Satu! kyllä sopii tämä kenkä myös leveämmälle jalalle koska puhjahtaa helposti sisälle kun kangas joustaa ja edessä on leveyttä. Mukavaa iltaa, Kata

 2. Hei. Jos pidän toimistokäytössä koko päivän, hiostavatko kengät? Riippuu tietty jalastakin…

  • Hei Riitta! Hiostaa itselläni samalla tavalla kuin nahkanilkkuritkin. On tosiaan yksilöllistä, esim. Gabia ei hiosta mikään ja minua hiostaa sanoisin kyllä kenkä kuin kenkä:) Mukavaa päivää, Kata

 3. Pehmeän oloiset nilkkurit.Eikö pakkasella yli 20 astetta ole kylmät?

  • Hei Anna-Maija! Jos niin kylmä on ja oleskelee ulkona, niin sitten tulee valita paksummat ulkoilukengät. Mutta ihan normaali käyttöön eli esim. töihin ovat ihan riittävät kengät talveen 🙂 Mukavaa päivää, Kata