Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Voiko jalkaan pukea jo ”Tulevaisuuden lenkkarit”?

Voiko jalkaan pukea jo "Tulevaisuuden lenkkarit"?

Voisiko talvipompan jo pestä ja laittaa odottelemaan ensi talvea? Voisiko siirtyä kevyempään takkiin ja kevyempiin kenkiin? Miten odotankaan, että iso lakaisukone vyöryy kaduille ja putsaa hiekat ja kivet pois. Pian alkaa ikuinen kevätkeskustelu koirankakoista ja vaikka koiraihminen olenkin, niin en minäkään pidä niistä kaduilla. Pitäisi kuitenkin muistaa se, että syyllinen koiran jätöksiin kaduilla on hihnan toisessa päässä. Ihminen, joka ei vaivaudu kyykistymään ja poimimaan niitä pussiin ja heittämään roskiin.

Olin ihan fiiliksissä kun Koffin hevoset köpsöttelivät maanantaina tuttuun paikkaansa liikkeemme eteen viihdyttämään ihmisiä. Siis ne ovat niiiiin upeita ja tämä tempaus oli selvä ”kevään merkki”.

 

Voiko jalkaan pukea jo "Tulevaisuuden lenkkarit"?

Gabilla on päällään mustat nilkkahousut. Housuissa on kuminauha vyötärön takaosassa. Housut ovat hieman väljähköt ja suoranmalliset ja ne ylettyvät nilkkaan. Minulla oli samaiset housut päälläni tässä postauksessa eli  ” Mekko, joka vaatii väkisinkin housut alleen”.

Takin alla Gabilla on musta ”pikeepaita”. Siinä on 3/4 osa mittaiset hihat, napit edessä ja kaulukset. Materiaali on hauskan liukasta ja hieman kiiltävää eli 70% viskoosia ja 30% polyamidia. Vyötäröllä ja hihansuissa on resorit.

  • Manny housut € 89,95 koot 34-44 musta
  • Ramella pikee € 79,95 koot XS-XL musta

Tuotteita ei löydy Doppshop verkkokaupastamme. Jos haluat tilata näitä tuotteita laita meille tekstiviesti Puh. 040-1952113, niin lähetämme.

 

Voiko jalkaan pukea jo "Tulevaisuuden lenkkarit"?

Harmaa takki on klassisen kipparitakin mallinen. Takissa on tuplanapitus, napit hihansuissa, taskut edessä ja isohkot kaulukset. Takki ylettyy puoleen reiteen ja takki  on kevyt, koska se on vuoreton. Takki on 60% polyesteriä ja 40% villaa.

Gabilla on vimpan päälle trendikäs laukku. Laukku on kuin iso vyölaukku, mutta se puetaan olan yli joko eteen tai selkäpuolelle. Laukku on yllättävän tilava ja myös käytännöllinen, koska kädet jäävät vapaiksi.

 

Voiko jalkaan pukea jo "Tulevaisuuden lenkkarit"?

Golda citylenkkarit

Minulle tuli heti mieleeni ”Tulevaisuuden lenkkarit” kun näin nämä citylenkkarit. Minusta ne näyttivät juuri sellaisilta, jotka puetaan jalkaan ”Tulevaisuuden housujen” kanssa. Lenkkareissa on reilusti muotoiltu pohja ja vetoketjut sivuissa. Vetoketjut helpottavat citylenkkareiden jalkaan pukemista.
Mustavalkoinen väritys on tyylikäs nahka/mokka citylenkkarissa.

 

Voiko jalkaan pukea jo "Tulevaisuuden lenkkarit"?

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Pinkillä merkittyjä tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei, ihana takki! Minkälainen mitoitus siinä on, vastaako kokoa?

    • Hei Sirpa ja kiitos viestistäsi:) Kyllä vastaa kokoaan:) Mukavaa päivää, Kata