Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lihottaako raita?

Aion näyttää teille, että raita ei lihota, vaan väärän tuotteen malli lihottaa! Raidat ovat reippaita ja klassisia, mutta joskus kuulen lauseen ”en voi laittaa vaakaraitaa, koska se lihottaa”. Höpö, höpö sanon minä. Raita ei lihota, mutta jos tuote on esim. iso jätti t-paita raidoilla, niin se lihottaa. Vaikka t-paita olisi yksivärinen, mutta jättikokoinen, se lihottaa. Kaikki on mallista kiinni.

Sandwich raitamekko € 99,95 trikootakki € 55,00 Ked´s tennarit € 60,00 Huivi 26,00

Tämä Sandwichin mekko on hauska. Se on ohutta nailonia, joka venyy niihin mittoihin mihin on tarvis. Mekon sisällä on tummansininen alusmekko. Kun peset mekon, se kuivuu hetkessä eikä kaipaa silitystä. Vedin mekon polven alle, mutta sen saa lyhyemmäksi vetämällä mekkoa ylemmäs ja jättämällä enemmän ryppyjä keskivartaloon. Naiset, jotka ovat hieman pyöreitä haluavat usein löysiä vaatteita ideana, että vartalo ei tule esille. Protestoin tätä asiaa vastaan, koska parhaaseen lopputulokseen pääsemme kun löydämme hyvin istuvat vaatteet, jotka ovat hieman vartalonmyötäisiä. Samaten, jos on rintava, niin silloin ei pueta isoja ja muodottomia yläosia päälle, koska silloin näyttää entistä rintavammalta ja vartalo laatikolta.
Muistakaa, meillä kaikilla on joku kohta vartalossa, joka on mielestämme hyvä. Joillekin se on nilkat, joillekin sääret, joillekin vyötärö, joillekin kaula jne..eli sitä kohtaa rohkeasti korostamaan.

Tämä mekko on matkustajan unelmavaate

Tämä mekko on yllättänyt positiivisesti jokaisen, joka on sitä sovittanut. Vaikka se on hyvinkin vartalonmyötäinen niin se on silti anteeksiantava ja vartalo näyttää siinä hyvältä. Tätä mekkoa on myyty monelle hieman pyöreämmälle naiselle vaikka moni kuvittelee, että tämä on hoikan naisen vaate. Kaula-aukon mallilla on myös suuri vaikutus kokonaisuuteen eli tässä mekossa se on pyöreä, mutta ei laajasti sivuille vaan alaspäin.
Ylimmässä kuvassa minulla on päälläni myös Sandwichin ohut trikootakki ja huivi.
Nämä ohuet trikootakit ovat kesällä käteviä, koska ne eivät ole liian kuumia.

Ohlsen mekko € 119,95 In Wear neuletakki € 99,95

Tämä Ohlsenin mekko on tyylikäs. Mekko on selästä sisäänotettu ja edestä hieman löysä. Mekossa on hyvä hihanpituus samoin helmanpituus on hieman pidempi kuin normaalisti. Mekko on paksumpaa ja raskaampaa trikoota ja meteriaalista huomaa, että se on laadukas.

Griffon poika osallistuu taas kuvauksiin:)

Yläkuvassa minulla on harteillani In Wearin ohuehko neuletakki ja jalassa Ked´sin tennarit. Olemme myyneet mekkoa puolijuhlaviin tilaisuuksia kuin myös työmekoksi. Tämän mekon yksivärinen tummansininen alaosa on edullinen vartalolle ja huomaatteko, että tumma raita osuu juuri vartalon kapeimmalle kohdalle (neljäs raita alhaalta).

Elton raitamekko € 144,00 Sandwich takki € 199,95

Tämä Eltonin mekko on puuvillastretchiä, jossa on vuori. Kuten näette mekon leikkauksen vyötärön kohdalta niin tämä leikkaus kaventaa vyötärön samoin nämä vinoon leikatut raidat kylkien kohdalla tekevät kaventavan vaikutuksen.

Mekossa on kivat taskut, ne tulevat hieman ulos mekosta ja taskuihin on pakottava tarve laittaa kädet.
Valkoinen takki on kätevä heittää päälle ja se hylkii hieman vettäkin ja siinä on huppu. Pidän hupuista, koska jos hieman sataa tai tuulee niin on mukava vetäistä huppu päähän.

Mekon selkäosa istuu hyvin ja on veikeästi auki, mutta ei liikaa, koska haluamme pukea normaalit rintaliivit mekon alle. Tällä mekolla on monta käyttötarkoitusta, riippuu ainoastaan mitkä kengät siihen yhdistät. Nämä raidat eivät lihottaneet, eiväthän?

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Ei ainakaan näiden mekkojen raidat lihota. Sinua suorastaan hoikistavat vielä entisestäänkin. Nämä mökillä otetut kuvat ovat tosi mukavia.
    T. Lea

  2. Kiitos viestistä Piipa! Kiva kun seuraat ja pidät stailauksistani:) Ehkäpä joskus pääset meillä käymään!

  3. Kiitos Annu mukavasta palautteestasi:) olen onnellinen jos neuvot ja opastukset ovat hyödyllisiä ja postauksista saa ideoita omaan pukeutumiseen! Jatketaan kun palaute on niin ihanan positiivista!

  4. Olen löytänyt nämä sivut jokin aika sitten ja tykästynyt kovasti! Samaa mieltä annun kanssa, vaate-esittelyt huippuja!! Harmittaa kun en asu Vaasassa vaan ainakin parin sadan kilometrien päässä.. terv. Piipa

  5. Sun postaukset on mukavia, kun vaate-esittelyjen lisäksi on perusteet kokonaisuuksille. Eikä nämä ole "tyrkkyjä" siis tyyliin "osta, osta osta". Kivaa! Ja kuvat on normiympäristössä otettuja, ei studiokuvia! Hyvä, hyvä! Jatka samaan malliin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *