Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

kynsikatsaus ja liikkis leffa

Neljä viikkoa meni ja tältä ne kynnet nyt näyttävät. Mitään muuta en ole niille tehnyt, kuin rasvannut kynsinauhoja päivittäin. Kasvaneethan ne ovat ihan kiitettavästi ja voin todeta olevani koukussa geelikynsiin, koska niiden kanssa pääsen niin helpolla. Huolto kesti hieman yli tunnin eli ihan siedettävää istua huollossa tunnin kerran neljässä viikossa.

Nyt ne on huollettu ja lyhennetty reippasti, koska pääsen seuraavaan kynsihuoltoon vasta viiden viikon päästä. Hieman hirvittää, miltä ne sitten näyttävät, mutta ajatelkaapa, Juhannus on jo viiden viikon kuluttua!

Olen maannut eilisen sängyn pohjalla potien epämiellyttävää vatsatautia. 15 tuntia meni ja sitten rupeasi elämä voittamaan. Meidän Griffon poika makasi sänkyni vieressä, matolla ja sipsutti perässäni kun ravasin sängyn ja wc:n väliä. Välillä se nosti etutassut sängynreunalle ja lipas kielellään kättäni. Onnellinen se oli kun siirryin täkkeineni olohuoneen sohvalle ja se pääsi viereeni. Lojaali ystävä.

Jos pidät koirista, niin suosittelen tätä leffaa. Se kertoo koiran uskomattomasta lojaalisuudesta omistajaansa kohtaan. Liikuttavaksi sen vielä tekee, että tarina on tosi. Hachiko oli kuin meidän Griffon poika.

Kategoriat