Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pale rose

Puuteri roosa, hailakka roosa.. rakkaalla lapsella on monta nimeä.
In Wear bleiseri € 199,95 viskoosipaita € 79,95 pellavahousut € 119,95 vyö 24,00
Valkoiset pellavahousut, ajanhengessä nilkkapituus. Ohut lyhythihainen viskoosipaita roosamustilla pilkuilla. Pale rose pellavajakku. Asusteina valkoinen nahkavyö ja helmet.
Siaked In Luxury tunika/mekko € 54,95
Perhosmekko tai tunika puettuna pellavahousujen kanssa. Joko vyöllä tai ilman.
In Wear mekko € 99,95 neuletakki € 69,95 More&More laukku € 109,95
Pale rose viskoosimekko, neuletakki, helmet ja isot aurinkolasit…inspis Jacqueline Kennedy.
Huivi € 54,00 Wolford € 22,-
Juhlavampi kokonaisuus huivilla, Sukkahousut Wolford 9 den. Kuvaaja naurattaa..
In Wear pitsimekko € 149,95

Pitsimekko neuletakilla tai ilman. Kaikki pale rose yhdistelmät toimii. Mikä on sinun suosikkisi näistä viidestä? ja arvaatko minun suosikkini?

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

9 kommenttia

 1. Kiitos Johanna ihanasta palautteestasi! tulen iloiseksi, jos jos vinkit ja inspikset innostaa:) Ja olet oikeassa, mekkonaisena suosikikseni nousi myös housut ja bleiseri.
  Laitan lisää housu ja yläosa yhdistelmiä tulemaan.
  Aurinkoista viikkoa sinulle!

 2. Hei BW:) väri on varmasti kaunis sinulle! täytyypä käydä katsomassa Instaasi! ja nyt ei mennyt nappiin, ei ollut tunika ykkönen vaan housut ja bleiseriyhdistelmä:)
  Hyvää työviikkoa!

 3. Hei Lea! kyllä, pian ollaan iskussa taas:) Tunika on kiva ja ihanan pirteä.
  Osuit oikeaan, bleiseri ja housut oli minun suosikkini näistä:)
  Hyvää alkavaa viikkoa!

 4. Veikkaan suosikiksesi tunika&housu -yhdistelmää:) Kaikki asut on ihania ja sopivat hyvinkin erilaisiin tilanteisiin. Minäkin ihannoin kyseistä puuterisävyä, se on muodikas oikeastaan ajasta aikaan! Löysin muuten Lontoosta parikin ihanaa puuterirosan -väristä mekkoa, joista toisen ostin ja toisesta lisäsin kuvan mun Insta -profiiliin:) Nyt vaan kesän juhlia odottelemaan, valmiita ollaan:)

 5. Suosikkini on ehdottomasti bleiseri ja housuyhdistelmä ja hyvänä kakkosena tai jopa ykkösen jakajana tunika vyöllä valkoisten housujen kanssa. Ihanan rennot molemmat asut! Ja vielä… huikea blogi sinulla, harmi, että liikkeesi on aivan liian kaukana, mutta täältä saa kyllä ihan parasta inspiraatiota, kiitos valtavasti!! Sinun suosikiksesi veikkaan myös bleiseri ja housuyhdistelmää 🙂
  Johanna

 6. Mukava huomata, että vatsatautiin on jo ohitse. Minun suosikkini näistä on perhostunika vyöllä puettuna valkoisten pellavahousujen kanssa. Se on raikas ja nuorekas kokonaisuus. Sinun suosikiksesi veikkaan bleiseri housuyhdistelmää.
  T. Lea

 7. Hei Marika:) Bleiseri ja housuyhdistelmä on oikein kiva. Rakastan pitsimekkoja, mutta näistä se ei ollut suosikkini..katsotaan arvaako kukaan eli tuleeko lisää kommentteja… Jos ei tule, niin kerron sen illalla.
  Lisää housuyhdstelmiä on tulossa viim ensi sunnuntaina!

 8. Suosikkini on bleiseri & valkoiset housut, sinun suosikiksesi veikkaan pitsimekkoa 😉