Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Musta poncho

Tässä taas yksi kätevä vaate eli poncho. Tämä Part Twon poncho on 90 % villaa ja 10 % cashmiriä eli laatu on ihana. Minulla on kokemusta tästä Part Twon villalaadusta, koska heidän viime talven huivit, joita meillä oli kuusi eri väriä, oli tehty tästä samasta materiaalista. Moni jäi valitettavasti ilman huivia, mutta hätä ei ole tämän näköinen, koska huivia saapuu uudestaan mallistoihin syyskuussa. Eli syksyn uudet värit, ruudut ja myös suosittu beige, on silloin saatavilla.

Part Twon huivi talvimallisto 2014

Eli tässä on hyvä sävy kyseisestä beigestä huivista. Tämä kuva on postauksesta ”Hitti vai huti?”, jossa esittelen Wolfordin legginsejä. Nythän legginsit tulevat taas ajankohtaisiksi, koska kesällä on kiva pukeutua mekkoon. Kaikki naiset eivät halua kulkea sääret paljaina, vaan haluavat pukea jalkaansa legginsit mekon kanssa. Ymmärrän täysin tämän tilanteen ja mikäpä siinä. Mikäli haluat lukea postaukseni legginseistä, niin pääset siihen tästä!

Part Two poncho € 99,95

Tätä ponchoa käytämme taas kuten käyttäisimme neuletakkia, bleiseriä tai ulkotakkia. Eli puemme sen ihan mihin vaan, jopa juhlamekon päälle kun menemme kirkkoon häihin tai rippijuhliin. Se lämmittää ja suojaa käsivarret.
Tämä poncho ei ole hurjan pitkä eli Part Twolla on mallistossaan kaksi eri pituista ponchoa ja tämä on se lyhempi. Tämä pituus sopii minun pituiselle naiselle hyvin, koska kokonaisuudesta ei tule liian raskas ja jalkojakin jää ponchon alta näkyviin. Pidempi poncho on noin 10 cm pidempi kuin tämä ja niitä meille tulee syysmallistossa.

Ponchon alla minulla on In Wearin pitsipaitis  € 89,95 ja MAC skinnyt € 109,95

Syksyllä ponchot, viitat ja suuret neuletakit valtaavat kauppojen rekit. Moni miettii, miten poncho ja takki sopivat yhteen eli voit nostaa ponchon takin päälle tai nostaa ponchon harteilta kaulan ympärille, huiviksi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Eikö olekin Reetta:) Oi, syksyllä tulet hullaantumaan kaikista ponchoista ja viitoista:) samoin minä…