Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Valkoiset chinot

Valkoiset chinot, todelliset kesähousut, ilmavat ja reippaat. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit niitä yhdistellä. Maaliskuun postauksessa, ”Voiko valkoisia housuja jo käyttää”, kerroin chinojen tyylistä ja näytin muutamia asukokonaisuuksia. Pääset postaukseen tästä.
In Wear chinot € 89,95 Part Two t-paita € 54,95 In Wear bleiser € 129,95 Ked´s tennarit € 75,00

T-paidat sopivat aina chinojen tyyliin.  Part Twolla ja In Wearilla on kivoja pellava t-paitoja, jotka ovat hieman löysiä ja kun t-paidan helmaa tökkäistään hieman housun sisälle edestä, niin saadaan vartalolle ryhtiä. Asu ja vartalo näyttäisi ihan erilaiselta, jos t-paidan jättäisi roikkumaan suorana housujen päälle eli rohkeasti vyö housuihin ja paitaa helman sisälle.
Päälle rento bleiseri, tennarit jalkaan ja hyvä arkiasu on kasassa.

Ajlajk toppi € 55,00

Kuten tosiaankin olen kirjoittanut, tunikoita chinojen kanssa ei käytetä, mutta kokeilin Ajlajkin a-linjaista toppia chinojen kanssa ja ei se näyttänyt ollenkaan hullummalta, koska toppi oli juuri oikean mittainen eli ei yhtään liian pitkä. Jotkut ajattelee, että chinot ovat löysät ja että haarasauma roikkuu alhaalla, samoin vyötärö on alhaalla, mutta eivät nämä, koska nämä ovat aikuisen naisen chinot eli hieman löysät, mutta istuvat.

Soaked In Luxury toppi € 54,95

Nyt rikotaan tyylejä! Puetaan rentojen chinojen kanssa juhlava toppi glitter kauluksella, valkoinen vyö ja nudet korkkarit. Pidän tästä ja pidän tyylien rikkomisesta. Joskus tyyli ei toimi, mutta tässä se toimii.

Part Two Neuletakki € 89,95

Löysä neuletakki tuo rentoutta asuun ja itse voisin kuvitella lähteväni tällä asulla kesällä syömään tai ystävien luo kyläilemään ja toki työasuksikin tämä sopii. Täytyy muistaa, että jonkun juhla-asu on toisen työasu jne…

 

More&More toppi € 65,95 Stylesnob balleriinat € 109,00
Viskoositopit sopivat myös chinojen kanssa ja tekevät niistä asiallisemman kuin t-paidat.
Jalassa on Stylesnobin balleriinat ja siisti vyö viimeistelee asun. Loistava kesätyöasu.
More&More bolero € 45,95

Suomen säästä ei aina tiedä, niin pieni kudottu bolero tai neuletakki on aina hyvä olla matkassa mukana. Aprikoosi tuo kesän mieleen. Muistakaa kiinnittää huomiota alasvaatteisiin, kun käytätte vaaleita housuja. Lisää alusvaatteista lähipäivien postauksessa.

More&Moren jakku € 129,95

More&Moren kukkajakun voi pukea minkä kanssa tahansa, koska siinä on kaikki kevään ja kesän värit eli roosa, pinkki, oranssi, valkoinen, vaaleansininen ja sähkönsininen.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Ja mies kotiutuu huomennakin vasta klo.16,kun sais jonkun lapsenvahdiksi tunniksi niin tiedän että vaatekriisi olis taas pelastettu ☺ Turha mennä muualle kun haluaa löytää juhliin jotain ja teiltä saa aina niin hyvää palvelua,kiitos siitä ��

  2. No voi..olemme huomenna auki 10-16.00 koita päästä tulemaan niin etsitään sinulle kiva kokonaisuus illaksi:)

  3. Minä olin niin suunnitellut hakevani tänään tuon ihanan soakedin topin ja jotkut valkoiset housut huomisiin juhliin..niin pirteä yhdistelmä,mutta mieheni joutuikin ylitöihin ja nyt minä poden kamalaa vaatekriisiä täällä,ei mitään kivaa päälle pantavaa ��