Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tunikana vai mekkona?

Part Twon tunika tai mekko, sinä saat päättää.  Mustavalkoinen kukkakuosi, mustavalkoraitaiset hihat ja pyöristetty helma. Materiaali paksuhkoa ja laskeutuvaa viskoosia ja muutama musta pieni nappi edessä.

Part Two tunika € 119,95 MAC housut € 89,95

Valkoiset nilkkahousut ja valkoinen huivi tekevät asusta raikkaan. Laitoin jalkaani nudet korkkarit, joten asusta tuli kevyemmän näköinen kuin mustilla korkkareilla, koska housut ovat valkoiset.

Silkkihuivi € 39,00 Wolford Synergy sukkahousut € 35,00

Nainen, joka ei halua housuja tämän alle, niin sukkahousutkin sopivat oikein hyvin. Laitoin vielä mustan silkkihuivin harteille tuomaan hieman lisää ”massaa”, koska sääret ovat paljaat. Nudet kengät pidentävät säärtä. Minulla on jalassani Wolfordin Synergy 20 den sukkahousut. Nämä ovat meillä ihan uutta ja ne ovat loistavat, koska niissä on vahva shape&control tuki ja ne eivät ole niin kiiltävät. Syksyllä pukisin tähän yhdistelmään Wolfordin 100 den mustat sukkahousut.

MAC housut € 89,95 musta pikkulaukku € 26,00

Mustat nilkkahousut sopivat myös tunikan alle, mustat korkkarit jalkaan, musta laukku käteen ja asu on valmis.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Aivan ihana tunika, jota pitäisin mekko. Toivottavasti ehtisin vielä hakemaan ennen kuin nämä normikoot loppuvat! Vaasassa on kyllä tosi hyviä vaatakauppoja, mutta hyvää kenkäkauppaa kyllä tänne kaipaan. Ihana blogi!

  2. Voi että mä tykkään tästä blogista!!!
    Sun tyyli on niin kiva! Erityisesti kirjoittamisessa, mutta toki myös näissä kauniissa vaatteissa, joista saa ideoita omaan pukeutumiseen, ja olenkin käynyt jo hakemassa kaksi vaatetta liikkeestäsi tämän blogin ansiosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.