Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Alusvaatteiden helmet

Joskus kysytään, mitä nämä ovat? Nämä ovat Wolfordin muotoilevat liivihousut, jotka vetävät vatsan sisälle ja nostavat peppua. Ensimmäinen blogipostaukseni 19.11.2014 ”Miinus viisi kiloa” käsitteli juuri näitä ylläolevia muotoilevia alusvaatteita ja sukkahousuja. Pääset postaukseen täältä.

Wolford housut € 79,00

Kuten kerroin, housuissa on tarranauha, jonka tarkoituksena on tarrata ihoon kiinni, jotta housut pysyvät ylhäällä, eivätkä lähde rullaamaan alaspäin. Näitä housuja käytetään alushousujen tapaan ja näiden päälle voi laittaa sukkahousut. Esittelin näitä alushousuja eräälle rouvalle ja kun hän oli kokeillut ne,  hän tuumasi ” miten olen voinut elää yli 70 vuotta tietämättä tämmöisistä housuista mitään?”

Minulle sattui huvittava juttu. Luulin tilaavani Wolfordilta 20 den sukkahousuja ja kun nämä ylläolevat saapuivat ja avasin paketin aikomuksenani sovittaa niitä, olivatkin ne lyhkäiset shortsit! Apua, mitä ihmettä! Sääriosa on jäänyt neulomatta…tartuin puhelimeen ja Wolfordin myyntipäällikkö Pia kertoi, että ne kuuluvatkin olla shortsit. Miten nämä toimivat? Ne ovat kesällä ihanan vilpoiset, eivät jätä mitään rajaa pepun kohtaan eikä vyötärölle tiukan mekon alla, reidet eivät kuumalla tartu yhteen ja niitä käytetään kuin alushousuja. Todella mielenkiintoiset! Tutustutaan näihin yhdessä eli normaalisti € 27,00 nyt € 18,00.

Kuulen lauseita ”nämä ovat vaan arkiliivit, minulla on hyvät juhlaliivit erikseen”. Nyt me otamme ne juhlaliivit arkikäyttöön, koska liivejä käytämme joka päivä eli n. 365 päivää vuodessa ja juhlaliivejä pari kertaa vuodessa. Ehdotan, että 365 päivää käytetään istuvia ja napakoita liivejä, koska elämä on arkea. Ja kuten olen kertonut tässä postauksessa, muistakaa kiristää liivien olkaimia säännöllisesti, koska ne venyvät kuten muutkin vaatteet venyvät. Jos liivit ovat venyneet ja rinta on väärällä kohdalla, yläosat eivät näytä kauniilta ja varsinkin kauluspaitoja on mahdotonta saada istuviksi.

120 cm helmikaulanauha € 29,00 Lyhkäisemmät € 26,00

Me helmihullut saimme tänään lisää helmikaulanauhoja. Tuli 120 cm nauhoja, jotka voi kietaista kaksi kertaa kaulan ympäri tai laittaa ne solmulle. Tuli myös lyhkäisempää 60 cm paksuilla helmillä ja sitten tuli valkoisia ja roosia helminauhoja, jossa on silkkinauha ja voit itse säädellä niiden pituuden. Nyt meillä on shape&control ja helmiasiat kunnossa:)

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset