Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vaaleansininen pellavapuku

 

Olsen toppi € 79,95

Ihastuin tähän In Wearin pellavapukuun samalla silmäyksellä kun näin sen ensimmäisen kerran viime syksynä. Vaaleansininen väri on loistava, se on raikas ja hieman jäätävä.
Tämä toppi on herkkä. Topissa on tuplakankainen etukappale eli alaosa on trikoota ja päällä on harsokangas ja topin selkäosa on trikoota. Nämä vesiputouskaulukset ovat pukevia jokaiselle naiselle, koska se jättää kaulan paljaaksi ja topin kaulus laskee rintakehän päälle pehmoisesti eli katse kiinnittyy siihen ja erityisesti tässä topissa, katse kiinnittyy kukkiin. Toppia löytyy myös armeijanvihreänä.

 

In Wear pellava bleiseri € 199,95 pellavahousut € 119,95

Pellavahousut ovat vajaamittaiset suht´ korkealla vyötäröllä. Housuissa on vyölenkit, joten topin voi pukea myös housujen sisälle ja pujottaa huisuihin vyö.
Bleiseri on hyvin vartalonmyötäinen hyvällä istuvuudella. Minulla oli tämä pellavapuku päällä kun olimme tyttäreni kanssa MLL muotinäytöksessä huhtikuussa. Minulla oli jakku kiinni ja perusvalkoinen toppi alla, helmiä kaulassa ja jalassa punaiset kiiltonahka korkkarit.

 

More &More toppi € 65,95

Tummansininen ohut viskoositoppi toimii myös pellavapuvun kanssa. Toppi on aavistuksen löysä ja selkäosa on kaunis. Laskos selkäosassa on juuri sopivasti auki että liivit eivät näy.

Yksinkertaisen miehustansa johdosta, toppiin voi pukea näyttävän pukukorun. Ilahduttavaa, kun pukukoruja on myös kultaisina, koska kaikille ei sovi hopea, mutta toki tätä kaula- ja käsikorua löytyy myös hopeana. Me ”lämpöiset” ihmiset keltapohjaisella ihosävyllä saamme käyttää kultakoruja ja ”kylmät” ihmiset vaaleanpunertavalla ihosävyllä taas hopeakoruja.

 

Griffon poika taas taustalla:)

Tässä sama toppi valkoisena. Vaaleansinisen huivin voi pukea harteille jakun sijaan. Minulla on kaikissa asuyhdistelmissä nudet korkkarit. Voi, kuinka odotankaan että saamme kenkäosastomme syksyllä auki.

Vernada helminauha € 49,00 irtorusetti € 14,00

Vernadan Anne kertoi saaneensa tummansinistä silkkinauhaa, joten pyysin häntä tekemään meille siitä irtorusetteja helminauhaan. Meillähän on ennestään rusetteja harmaina ja mustina. Pieni juttu, mutta se tuo juhlavuutta asuun ja toimii kivana katseenvangitsijana.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

  1. Hei BW! Minustakin se on aivan ihana, rento mutta siisti. Ja vaaleansininen sävy on todella onnistunut. Hyvää alkavaa viikkoa!

  2. Ihanan sininen puku! Housut näyttää istuvilta ja vajaamittainen lahje on pelkästään hyvä asia. Tykkään myös sivutaskuista housuissa, koska ne korostaa naisellisia muotoja. Ihan täydellinen jakkupuku kesäksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.