Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.5.2015 |

Must have

on tämä Part Twon tikkitakki, joka saapui liikkeeseemme eilen. Takki on lyhyt, ohut, kevyt ja vanu takin sisällä on polyesteriä. Takissa on kultaiset vetoketjut sekä mustassa että kitti värissä.

Part two tikkitakki € 119,95

Tämä musta tikkitakki näyttää ihan pieneltä nahkatakilta, mutta on kevyempi ja mukavampi pitää.
Täytyy todeta, että tämän kätevämpää vaatekappaletta saa etsiä! Keväällä ja kesällä se käy takin asemasta. Kesällä yhdistämme sen ihan mihin vaan eli housujen kanssa, shortsien kanssa, mekkojen kanssa, hameiden kanssa…eli pidämme sitä neuletakin tai bleiserin asemasta. Talvella puemme sen sisäjakuksi, koska se on riittävän ohut ja mahtuu talvitakin alle.

In Wear maxihame € 79,95 In Wear paitis € 69,96 In Wear neuletakki € 69,95

Tässä kitti väri tikkitakista. Tämä on helppo kääräistä ja pakata mukaan kesälaukkuun ja antaa olla sen siellä koko kesän ja vetäistä päälle kun tulee viileää tai hyttysiä. Vaaleansininen In Wearin paitis, joka minulla on neuletakin alla, on 100% ohutta puuvillaa ja on helppo pukea neuletakin alle, koska se on hihaton.

Itse aion pitää tätä vaaleaa tikkitakkia koko kesän mukanani ihan riippumatta siitä mihin menen tai mitä minulla on päälläni. Tikkitakkeja tuli koot 34-44 ja se on malliltaan reiluhko, koska on suora eli voit kokeilla siitä jopa yhtä kokoa pienempää kun yleensä käytät. Tämä on todellinen must have vuoden ympäri!


4 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Hei:) Tässä ei ole löysiä hihoja, koska on tarkoitettu enemmänkin sisäkäyttöön tai niin että siellä ei olisi paljoa alla. Ranteet on myös kapeat ja möin siitä eilen useita kokoja, joten näin sen erikokoisten naisten päällä ja se oli kaikille oikein hyvä, paljaille käsivarsillekin mekon päälle:)

  2. Tämmöiset ohuet tikkitakit ei yleensä ole sopineet minulle, koska niistä tehdään jotenkin hölmön väljiä. En ole löytänyt vielä yhtäkään mallia, jossa olisi tarpeeksi kaitaiset hihat ja jos hihat on liian löysät, takista menee mielestäni koko idea. Tässä takissa näyttäisi hihat olevan kohtuullisen napakat, vai näenkö ihan väärin.. Ranteen kohdaltakin hihat näyttäisi olevan oikein napakat!?

  3. Doppwoman sanoo:

    Kiitos! Outfitit on hyviä ja tämä hame on ihana myös:)

  4. MarikaH sanoo:

    Näyttää hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *