Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Supersiisti keskisininen ja valkoinen huivipaitis

Supersiisti keskisininen ja valkoinen huivipaitis

Mikä sunnuntai! Sää oli mitä mahtavin, kylmä mutta yhtään ei tuullut. Olin aamusta kuntosalilla ja sitten pulahdin avantoon. Gabi tuli meille ja laitoimme bataattiranskiksia. Sen jälkeen kuvasimme asuja blogiin ja teimme videon. Käväisin vielä illalla liikkeessä hoitamassa sunnuntain Doppshop verkkokauppatilaukset ja siivosin liikkeen. Minusta on ihanaa aloittaa maanantai suht puhtaalta pöydältä, ilman totaalista kaaosta.

 

Supersiisti keskisininen ja valkoinen huivipaitis

Beck housut

Beck housuista olen kertonut useasti aikaisemminkin ja monella ne jo ovatkin. Usealla naisella on jopa Beck housut useissa väreissä ja joka sesonki kysellään, missä väreissä Beck housua on tulossa.

Beck housua meiltä löytyy aina ympäri vuoden tummansinisinä ja mustina. Näitä kahta väriä löytyy myös kolme eri lahkeen mittaa. On nilkkamitta, on täyspitkä housu ja sitten extra pitkä housu. Nämä kaikki housut löydät myös Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Nämä keskisiniset Beck housut ovat nilkkamittaiset. Tämä keskisininen väri on nyt tämän kevään väri ja niin kauan kuin sitä saamme mallistoihimme, niin sitä on myynnissä. Beck housu on suht reilu kooltaan. Jos otat liian ison housun, jättää housu extra pussit eteen. Housu sopii niin H- kuin A-vartalollekin. Housu on sarjassamme ”pese ja pidä”.

Huom: Olethan huomannut, että kun klikkaat tuota pinkkiä tekstiä tuossa ylhäällä, pääset siitä suoraan ”Keskisinisen Beck nilkkahousun” Doppshop verkkokauppaan.

Löydät vanhempia blogijulkaisuja Beck housuista täältä ja täältä.

 

Supersiisti keskisininen ja valkoinen huivipaitis

Huivipaitis

Meiltä löytyy paljon erimallisia valkoisia kaulauspaitoja. Tämä huivipaitis on hieman erilainen kuin muut paitsikat. Tässä on kaulus erilainen eli siinä on kaksi nauhaa kiinni paidassa ja toinen nauha laitetaan toisen päälle ja painetaan isolla nepparilla kiinni. Paita on myös lyhkäisempi kuin monet muut paitsikat. Kaikki eivät tykkää vaan haluavat, että paita menee pepun päälle. Itse taas lyhkäisenä naisena tykkään hieman lyhkäisemmistä paidoista. Jalkaa jää silloin enemmän näkyville eli näyttää pidemmältä tällaisissa paidoissa. Paidassa on stretchiä ja vetoketju toisessa sivussa, mutta silti piti hieman tsempata että sai paidan päälle. No,  joka tapauksessa normaalia kokoa se vastasi ja 36 oli minulle juuri passeli.

Koska huivipaitis on lyhyehkö, voi sen pukea myös usean hameen päälle. 

 

Supersiisti keskisininen ja valkoinen huivipaitis

Jakku ja housu eivät ole täysin samaa väriä, mutta sopivat hyvin yhteen. Eli ne eivät ole ns. samaa sarjaa.

 

Supersiisti keskisininen ja valkoinen huivipaitis

Minä olen luonteeltani sellainen, että ennakoin tulevat työt ja pyrin tekemään ne aikaisemmin kuin myöhemmin. Inhoan asioiden jättämistä viime tinkaan. Jos tiedän, että jokin asia pitää olla valmiina vaikka perjantaina, niin teen sitä jo hyvissä ajoin viikolla, että minulle ei tule loppukiire. Mieheni on taas toista maata, samoin Gabi. He tekevät hullunlailla juuri ennen deadlinea ja saavat ”potkua” kun aikataulu painaa päälle. Yleensä meidän pojat toimivat kuten minä ja minusta meidän kolmen toimintatapa on fiksumpi, kun stressaava loppuhypetys jää pois.

Millainen sinä olet? Ennakoiva vai viime tingan tekijä?

 

Supersiisti keskisininen ja valkoinen huivipaitis

Arlington jakku

Tämä jakku on ollut aina tykätty kun se on tullut mallistoihin. Se on rento ja siisti ja helppo pitää päällä. Hennalla on tämä jakku ja hän juuri sanoi, että hän pitää siitä kun se joustaa. Se ei ole kankea ja jäykkä. Uutuutena tämän kevään jakkuun on se, että vasemmalla puolella, rinnan kohdalla on vetoketju. Kyseessä on piilotasku. Myös mekon helmassa on vetoketju, joka on minusta kiva yksityiskohta. Jakun etuosa on ohuen ohutta vanua ja takaosa on jersey stretchiä. Minulla on päälläni koko XS ja haluan mainita että M koon rinnanympärys on 98-100 cm, vyötärö 94 cm ja lantio n. 100 cm.

  • Arlington jakku € 149,00 koot XS-XXL
  • Valkoiset lenkkarit € 159,00 koot 37-41

Valkoiset lenkkarit ovat niin pop!

 

Supersiisti keskisininen ja valkoinen huivipaitis

Tuotteet löytyvät Dopp Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme. Pääset sinne kun painat tuotteen pinkkiä tekstiä.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kiitos nopeasta ja ystävällisestä toimituksesta Arlington-jakun tilatessani. Kivoja uutuuksia teillä, tulee varmasti tehtyä lisääkin ostoksia.

    • Hei Päivi ja kiitos palautteestasi! Yritämme toimia nopeasti ja jouhevasti, jotta asiakas saa nopeasti tilaamansa tuotteet. Hienoa että onnistuimme! Kiva kuulla, kaikkea ihanaa on ja jatkuvasti tulee lisää! Mukavaa lauantaita, Kata