Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi tuoteperhe Dopphome on syntynyt!

Miten onnellisia olemmekaan, kun saamme esitellä teille meidän uuden Dopphome tuoteperheen! Doppwoman mallisto, johon kuuluu mekkoja ja neuleita sai nyt jatkoa Dopphome mallistosta. Nyt meillä on kaksi ihan omaa mallistoa, joita saa ainoastaan meiltä.

Aloitimme Dopphome suunnittelu- ja tuotantoprosessin täysillä loppu kesästä eli meillä on ollut kiireinen syksy. Ajatus omasta Dopphome mallistosta on muhinut päässämme jo muutaman vuoden ja kun ajatusta on työstänyt päässä tarpeeksi kauan, on jossain vaiheessa ryhdyttävä toimiin ja nyt oli sen aika! 

 

Minulla ja Gabilla on päällä Dopphome vohvelisarjan aamutakit ja pöydällä on saman sarjan beautyboxit kahdessa eri koossa

 

Dopphome mallisto sai alkuunsa siitä, kun mietimme mitä uutta voisimme teille tarjota. Olemme suunnitelleet ja tehneet Doppwoman vaatemallistoa jo lähes kolme vuotta ja sen aikana olemme oppineet hurjasti suunnittelusta ja tuotantoprosessista. Oman malliston suunnittelu ja luominen ensimmäisestä ideasta tuotteeseen, joka löytyy liikkeestämme, on vaativa ja pitkä. Siihen kuuluu pitkäjänteistä työtä kohti maalia, tarkkaa aikatauluttamista ja paljon sellaisia asioita mitä kuluttaja ei näe. Mutta kun näkee oman kädenjäljen tuloksen, valmiit tuotteet, niin sydän on pakahtua onnesta. Sitä on ylpeä aikaansaannoksista, mutta myös jännittynyt miten tuotteet otetaan vastaan. Meidän intohimo on suunnitella jatkossa myös kodin tekstiilejä ja laajentaa mallistojamme myös muihin tuotteisiin. Haluamme tarjota teille vaatteita, mutta myös muuta, joista uskomme että pidätte ja joita ainakin jossain elämänvaiheessa tarvitsette.

Suunnittelemme ja valmistamme ajattomia ja pitkäkestoisia tuotteita, joita voi sesonkien vaihtuessa täydentää vaikkapa uudella värillä!

 

Dopphome malliston ideana on rakentaa settejä. Suunnittelimme vohvelisen aamutakin ja siihen sopivan pääpyyhkeen, pääpannan, kasvopyyhkeen ja beautyboxit. Jokaisella tuotteella on tarkoituksensa. Vohvelista aamutakkia voi käyttää aamulla kun nousee ylös ja juo aamukahvia, sitä voi käyttää illalla kun tulee saunasta tai suihkusta, sitä voi käyttää kotona tai mökillä. Pääpyyhe kietaistaan päähän, kun tullaan suihkusta ja hiukset on pesty. Pääpyyhe pyöräytetään päähän kun mennään saunaan, koska hiukset tulee suojata kuumuudelta. Pääpanta pitää hiukset pois kasvoilta, kun aamuisin ja iltaisin pestään kasvot. Pieni kasvopyyhe on kätevä pitää kylpyhuoneessa kasvojen pesua varten. Beautyboxeihin pakataan tarvittavat purnukat kun lähdetään reissuun.

Suunnitteluvaiheessa mietimme, mihin tuotetta realistisesti käytetään. Emme suunnittele tuotteita ilman käyttötarkoitusta

 • Vohvelimallisto löytyy täältä

 

Dopphome mallistoon kuuluu myös tuoksukynttilät. Suunnittelimme kolme erilaista tuoksukynttilää päivän eri vaiheisiin.

 • Morning Bliss, aamukynttilä on cafe latte värinen lasinen kuppi, jossa tuoksuna on caffe Mocha
 • Afternoon Energy, iltapäiväkynttilä on valkoisen värinen lasinen kuppi, jossa tuoksuna on minttu ja eucalyptus
 • Evening Calm, iltakynttilä on mustan värinen lasinen kuppi, jossa tuoksuna on kamomilla ja vanilja

Aamun tuoksukynttilä piristää, iltapäivän tuoksukynttilä antaa energiaa ja illan tuoksukynttilä rauhoittaa. Tuoksukynttilät palavat noin 60 tuntia ja ne on valmistettu meidän suunnittelun mukaan Ruotsissa.

 

Dopphome mallistosta löytyy myös erilaisia ja eri kokoisia pöytä – ja kattauskynttilöitä, samoin kynttilän alusia. Nämä pöytäkynttilät on valmistettu rypsivahasta ja valmistusmaa on Saksa.  Rypsivaha on ympäristöystävällinen, vegaaninen, kestävä ja se ei sisällä haitallisia ainesosia eikä nokea.
Kynttilät toimivat myös pitkäaikaisina koriste-esineinä ja jokainen kynttilä on hieman erilainen, koska ne ovat käsintehtyjä. Lisää kynttilämalleja löytyy liikkeestämme ja verkkokaupastamme.

 

Halusin mallistoon hiusharjan. Olen ”kranttu” hiusharjojen suhteen, koska jotkut ovat sellaisia että ne harjaavat hiukset vain päältä, ne eivät pureudu päänahkaan. Jotkut hiusharjat tekevät hiukset sähköisiksi. Löysimme sellaisen hiusharjan, joka kelpasi minullekin. Dopphome hiusharja on sopivan kokoinen käteen, se pureutuu hiuksiin ja päänahkaan eikä ainakaan minun hiuksiani ole tehnyt sähköisiksi. Hiusharja on bambua.

 

Vohvelisarjasta löytyy värit valkoinen, taupe ja musta. Samat värit löytyvät niin tuoksukynttilöistämme kuin muistakin kynttilöistä. Kuten aiemmin kerroin, haluamme suunnitella ja valmistaa settejä, niin yhtenäinen värimaailma, jota olemme käyttäneet, on harmoninen ja yhteensopiva keskenään.

Ensimmäisessä Dopphome mallistossa on käytetty valkoisen, beigen ja mustan eri sävyjä. Nämä värit tulevat toistumaan myös keittiön tekstiileissä ja kattauksessa. Värit ovat ajattomia ja soveltuvat useisiin koteihin

 

Olemme suunnitelleet myös oman kuosin, joka näkyy tässä kahvimukissa. Keittiön tekstiilit ja kattauksen esittelemme seuraavassa Dopphome postauksessa.

Kaikki tuotteet on suunniteltu Suomessa, suunnittelijoina siis Gabi ja minä. Suurin osa tekstiilituotteista on valmistettu Suomessa työllistäen muita naisyrittäjiä ja osa tuotteista on valmistettu Virossa.

 

Tässä oli vain pieni osa tulevaa Dopphome mallistoa. Halusimme aloittaa malliston esittelyn vohvelisarjasta, joka kuuluu minun suosikkeihin. Tulemme esittelemään Dopphome malliston tuotteita seuraavien päivien ja viikkojen aikana. Kaikki Dopphome malliston tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme, jota päivitämme ahkerasti.

Vaikkakin Dopphome on uusi tulokas tuoteperheeseemme, emme suinkaan lopeta tai vähennä suosittuja vaatepostauksiamme. Ne pysyvät jatkossakin mukana kuten tähän saakka. Toivottavasti pidätte Dopphome mallistostamme ja jos sinulla on ideoita mitä haluaisit meiltä löytää, niin otamme niitä mielellämme vastaan!

Ilman perheemme miesväen vankkumatonta tukea, tsemppiä ja uskoa meihin naisiin emme olisi nyt tässä pisteessä, joten henkisen tuen kiitos kuuluu heille.

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

22 kommenttia

 1. Oiiiiii! Ihana, uusi tuotesarja! 🤩 Onneksi olkoon Kata ja Gabi! 👏 Todella tyylikästä ja ihanat värit! Näitä pitäisi päästä paikan päälle hypistelemään. Mahtavaa, että yöppäreitäkin tulossa! Ja mitä kaikkea muuta vielä 🤩 Olette jälleen suuren työn tehneet. Mistä sitä ideaa oikein pukkaa ????

  • Hei Maari! Kiitos paljon 🙂 Voi, koska pääset käymään? Olisi kiva nähdä taas 🙂 Hih, hih välillä pukkaa ideoita ja välillä pää lyö tyhjää, mutta onneksi meitä on kaksi eli Gabi ja minä, niin ainakin toisella leikkaa jos toisella ei 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

   • Olette kyllä niiiiiin ihana parivaljakko! ❤️
    Koko syksyn ajan ollaan oltu tulossa, mutta aina on tullut jotain muuta eteen. Toiveissa olisi vielä joulukuussa päästä, edes päivän piipahduksella, mutta 🤷🏻‍♀️. Nyt on ollut paljon muuttuvia tekijöitä. Toivottavasti nämä kylpytakit ym ovat jatkuvasti teillä, vai ovatko nämä ns. sesonkituotteita?

    • Huomenta Maarit 🙂 Kiitos 🙂 Kyllä, aamutakit ovat jatkuvasti mallistossa ja siihen kuuluvat hiuspyyhkeet jne. joten varmasti saat omasi kun tulet käymään. Muista kysyä minua, jos tulet koska höärään välillä sielä ”takakammarissa” :)) Mukavaa päivää! Kata

 2. Hei!
  Kerrassaan mahtavaa =) !!!!
  Arvostan suuresti suomalaista suunnittelua ja Suomessa valmistamista! Ihan varmasti tulen tilaamaan ja ostamaan näitä tuotteita! Kivoja sekä itselle että mukavia antaa lahjaksi!

  • Hei Marianne! Kiitos ja ihana kuulla, että tykkäät 🙂 Tervetuloa! ja lisää tuotteita on tulossa, tänään ollaan taas kuvattu 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 3. Ihan huippua! Onnittelut Dopphomen synnyttäjille Katalle ja Gabille. Te olette uskomattoman energisiä ja teillä on kyllä yrittäjyys veressä.

  Mahtavaa, että tuette myös muita naisyrittäjiä. Ekstra plussat siitä teille.
  Dopphomen malliston värimaailma hiveli silmiä. Kaunista ja harmoonista. Silmiini osui heti muutama juttu mitkä aion hankkia joululahjoiksi ilahduttamaan lähipiiriäni.

  Kuvat olivat aivan luksus luokkaa. Te kaksi olette sellainen tehokaksikko, mutta onneksi teillä on teitä tukevat miehet, jotka eivät laita suitsia suihinne vaan kannustavat teitä etenemään urallanne. Pisteet myös heille. Myötätuulia ja voimia teille kaikille.

  • Hei Jaana! Kiitos, ihanaa kun tykkäät Dopphome mallistosta ja lisää tuotteita on tulossa 🙂 Kiitos, käytämme aina myös muita naisyrittäjiä, minusta on hienoa kun pystyy tarjoamaan töitä mahdollisimman monelle. Ihanaa, kun löysit sieltä jo kivoja juttuja ja ihania kattaustuotteitakin on tulossa, kuvauspäivä on taas huomenna 🙂 Kuvat ovat aivan ihania, niistä vastaa naisyrittäjä Pinja´s Photography. Mukavaa iltaa, Kata

 4. Onnittelut upean tuotesarjan lanseerauksesta🤎. Värimaailma on kaunis ja harmoninen. Ihanan vohvelitakin alta voisi kyllä hyvin pilkahdella samaan harmoniseen kokonaisuuteen kuuluvat silkkipyjaman lahkeet tai yöpaidan helma🤍🙂.

  • Hei Marianne! Kiitos paljon 🙂 Yöpaidat ovat huomenna kuvauksessa kun saamme ne ompelijalta ja esittelemme sen teille ihan lähipäivinä. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 5. Vohvelikangas vaan pehmenee pesujen jälkeen iholle pehmeäksi ja on mukavan tuntuinen.

  • Hei Annamaija! Juuri näin ja nämä ovat ihania iholla, laadukasta vohvelia 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 6. Onnea Dopphomelle ja kiitos upeista tuotteista! Ihania tuotteita joululahjaksi ja tietenkin myös itselle.

  • Hei Eija 🙂 Kiitos paljon ja totta, joululahjaksi ja myös itselle lahjaksi 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 7. Oi mikä yllätys ja idea, upeata! Heti bongasin kuvista useamman kauniin ja käyttökelpoisen uutuuden. Kuplakynttiät on ihanat! Onnea Dopphomelle! 🥂 💐

  • Hei Marja! Ihanaa kun tykkäät 🙂 Kiitos paljon ja kynttilät ovat kauniita, Kata

 8. Kiitos, on upea ponnistus ja kaunis lopputulos❤Yöpuku ja pyjama olisivat myös ihanat, omani ovat sellaiset vanhat ja lutuisat, mutta joista on tyyli kaukana😄 Lämpöisin ajatuksin Anna Asiallinen

  • Hei Anna Asiallinen! Kiitos, ihanaa kun tykkäät. Yöpaita on tulossa, se kuvataan huomenna eli tulee esittelyyn lähipäivinä 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 9. Hei! Isot aplodit tälle tuotesarjalle! Ihana rauhoittava ja ajaton värimaailma. Upeaa yrittäjyyttä ja hienoa, että näin tuette myös muita naisyrittäjiä Suomessa ja lähialueilla!

  • Hei Anne! Kiitos 🙂 Ihanaa kun tykkäät! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata