Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Dopphome keittiö ja kattaus

Toinen isompi kokonaisuus Dopphome vohvelisarjan ja kynttilöiden lisäksi on keittiö ja kattaus. Olemme suunnitelleet 100% pellavaisia tuotteita keittiöön, mm. keittiönpyyhkeen ja kokkausessun ja kattaukseen pöytätabletit sekä lautasliinat. Keittiömallistomme teemana on frillakantit. Tästä postauksesta löytyy ihania fiiliskuvia meidän mallistostamme ja tarkemmat tiedot tuotteista löytyvät Doppshop verkkokaupastamme.

Olemme tehneet Katan ja Gabin joululahjavinkki videon osan 3, joka löytyy postauksen lopusta. Videolla esittelemme lähemmin Dopphome keittiö ja kattaustuotteita ja sieltä löytyy myös paljon sellaisia tuotteita, mitä näistä kuvista ei löydy mm. kauniita tarjottimia ja lasinalusia 

 

Dopphome keittiö ja kattaus

Dopphome keittiö ja kattaus

Vaikka itse en kokki kolmonen olekaan, niin rakastan kauniita kattauksia. Satsaan kattauksiin eli esim. Jouluisin koristelen pöydän kauniisti käyttäen männynoksia ja esim. käpyjä. Pidän myös erilaisista laseista eli pöydästämme löytyy aina paljon laseja 🙂 Tässä valmistamme Gabin kanssa juustotarjotinta.

 

Dopphome kokkausessu

Minulla on kädessäni pellavainen pyyhe. Pyyhe on suunniteltu keittiöön sekä ihan kattaukseen, mm. shamppanjapullon kaveriksi. Minulla on päälläni musta melerattu kokkausessu.

 

Dopphome kokkausessu

Kokkausessu

Kun kokkausessun pukee päällensä tulee heti ammattimainen olo. Tuntuu siltä, että kokous on hanskassa ja jo pelkästään ihana essu antaa kokkaukseen hyvää fiilistä. Suunnittelimme puolikkaan essun eli ideana on, että se käy sekä nais- että mieskokkaajille. Essun edessä on kaksi isoa taskua, jonne voi laittaa kokkausvälineitä, keittiöpyyhkeen roikkumaan taskusta ja kännykän, millä omista luomuksista otetaan kuvia ja luetaan reseptejä.

 

Dopphome keittiö ja kattaus

Aina kun lapset tulevat kylään tai meillä on edes vähänkin aihetta juhlaan, otan esille hääastiastomme, jonka saimme lähes 31 vuotta sitten häälahjaksi mieheni vanhemmilta. Säilytän astiastoa kaapissa lähellä ruokapöytää, joten kynnys sen esiinottamiselle on matala. Tämä Villeroy Bochin Sienna sarja lopetettiin noin 20 vuotta sitten, niin haalin astiastoa niin paljon, että meiltä löytyy kahvikannuista lähtien 24 hengen ruokailusetti.

 

Dopphome keittiö ja kattaus

Pöytätabletit ja lautasliinat

Pöytätabletit ovat kaksinkertaista pellavaa eli ne ovat tukevat ja pysyvät paikoillaan. Tabletteja on valmistettu klassisessa pellavan sävyssä (valkoisia on tulossa keväällä)  ja tabletin reunaa kiertää pieni frillakantti. Klassisia 100% pellavaisia lautasliinoja Dopphome mallistosta löytyy valkoisina ja beigeinä. Kauniit lautasrenkaat löytyvät kullan- ja hopeanvärisenä.

Me olemme luopuneet kokonaan paperisista lautasliinoista, käytämme ainoastaan konepestäviä pellavaisia lautasliinoja. Ne on helppo pestä ja hieman oikoa kosteana ja viikata kauniisti seuraavaa käyttökertaa varten

 

Dopphome keittiö ja kattaus

Olemme valmistaneet myös lautasliinoja, joissa on frillakantti. Lautasliinat eroavat pöytätableteista siten, että niissä ei ole kaksinkertaista kangasta eli ne ovat ohkaisempia ja malliltaan lautasliinat ovat neliön mallisia.

 

Pyyhe shamppanja cooleriin

Pellavaista pyyhettä voi käyttää myös shampanja coolerin ympärillä ja pyyhkäistä pulloa, kun jäänpalat ovat kastelleet pullon

 

Dopphome keittiö ja kattaus

Essuni taskusta roikkuu musta melerattu fillareunainen pyyhe, joka on saman sävyinen kuin essu. Dopphome mallistosta löytyy mm. simpukan mallinen pieni kulho, jota voi käyttää tarjoiluun tai säilytysrasiana.

 

Dopphome keittiö ja kattaus

Dopphome keittiö ja kattaus

Kattauksesta löytyy pitkiä kierrekynttilöitä ja niille suunniteltuja kynttilänjalkoja. Meille saapui myös super söpöjä pilvikynttilöitä kahdessa eri koossa sekä kauniita kukkakynttilöitä kolmessa eri värissä. Kaunista kukka-alustaa voi käytää kynttilän alusena. Kaikki kynttilät ja aluset löytyvät täältä.

 

Dopphome keittiö ja kattaus

Katso alla oleva esittelyvideo kivoista tuotteistamme. Videolta löytyy mm. kauniita tarjottimia, joissa on meidän suunnittelema kuosi, kätevät termospullos ”Hot N´Cold” sekä kauniit korurasiat.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Huh, haukon vielä nyt illallakin henkeä, kun katselen postauksen kuvia ties monettako kertaa. Uskomattoman kaunista ja tyylikästä!

  Kauniit kuvat, mitkä värit ja mitkä upeat, fiksut naiset ovatkaan tämän kaiken kehitelleet aikaan. Aivan uskomatonta!
  Essut ovat niin täydelliset, että ne päällä pyörii kyllä hymyssä suin keittiössä vaikka aamusta iltaan.

  • Hei Jaana! Voi kiitos paljon 🙂 Ihanaa kun tykkäät! Kata

 2. Huomenta! No huh heijaa! Onpas mahtavia tuotteita! 🤩 just tuli sellainen lapsi olo, että jos olisi katalogi, niin ympyröisi, että haluaisin tuon ja tuon ja tuon 😃. Kaunis ja tyylikäs koti, sekä naiset 😍. Ihania! Korurasiat 🤩
  Kaikki 🤩

  • Se unohtui vielä mainita, että näyttää niin viihtyisälle, että olisi itsekin kiva istua pöytään 😀
   Todella tyylikkäät kuvat !

   • Kiitos, kuvat ovat ihanat! Kuvaajana meillä toimi Pinja´s Photography. Hän sai ikuistettua juuri sellaiset kuvat kun halusimme 🙂 Kata

  • Hei Maarit! Ihana sinä 🙂 Kiitos, ihana kommentti! Kata

 3. Kyllä on kauniita tarvikkeita,mm.essu ja tabletit.

  • Hei Anna-Maija! Ihanaa, kun tykkäät, kiitos 🙂 Kata