Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joululahjavinkkejä osa 2.

Yöpaita on sellainen lahja, joka on aina kiva saada. Pienenä sain aina uuden pyjaman tai yöpuvun joululahjaksi. Muistan sen tunteen, kun aattoiltana puki uuden yökkärin päälle. Se oli aina niin hieno, kun se oli sileä ja uusi.

Tässä postauksessa on kolme ihanaa yöpaitaa. Nämä kaikki kolme löytyvät minun kaapistani. Nänä ovat laadukkaita yöpaitoja ja aivan ihania iholla

 

Yöpaita napeilla

Raitasen yöpaidan materiaali on upean tuntuista sileätä puuvillaa, joka joustaa ja on ihana iholla. Yöpaidassa on kaulukset, rintatasku ja napit edessä. Hihat ovat vajaamittaiset. Yöpaita ylettyy reippaasti polven alapuolelle ja sivuissa on pienet halkiot. Minä käytän yöpaidasta kokoa 36.

 

Yöpaituli

Yöpaitulin materiaali on ihanan pehmoista ja joustavaa, kerrassaan ihanaa iholla! Paitulissa on hieman reilumpi malli, se on ihan suora ja hihat ovat puolipitkät. Takaa se on aavistuksen pidempi kuin edestä ja sivuissa on halkiot. Paituli on helppo yöasu. Minulla on paitulista päällä koko XS.

 

Vohveli aamutakki

Vohveli aamutakki on ihanan tuntuista 100% puuvillaa. Aamutakissa on shaalikaulus ja isot taskut edessä. Hihat ylettyvät noin ranteisiin. Aamutakkia voi käyttää aamulla kun herää tai vaikkapa saunan jälkeen.

 

Yöpaita sini/valkoraita

Yöpaidan materiaali on ihanan pehmoista ja joustavaa, kerrassaan ihanaa iholla! Yöpaidassa on hieman reilumpi malli, se on ihan suora ja hihat ovat täyspitkät. Minä käytän yöpaidasta kokoa XS.

 

Valmistimme Jouluksi Dopphome kylpypyyhkeitä sekä kylpyhuoneen maton. Nämä tuotteet ovat samaa sarjaa muiden Dopphome kylpyhuonetuotteiden kanssa. Pyyheliina on iso. Tämä pyyheliina lähti monen asiakkaan toiveista eli toivottiin 100% puuvillaista ja vohvelikankaista pyyheliinaa.

 

 

Dopphome pyyheliinaa löytyy beigenä ja valkoisena. Koko on 90 x 180 cm.

 

Kun tullaan suihkusta ja kietoudutaan DH isoon kylpypyyhkeeseen, niin on miellytttävä astua saman sarjan kylpyhuoneen matolle. Matto on myös 100% puuvillaa ja vohvelikangasta, mutta matto on tehty paksummaksi eli kangas on tuplana.

 

Samaan Dopphome sarjaan kylpytakkien kanssa kuuluu myös hiuspyyhkeet sekä pääpannat. Itse käytän jatkuvasti hiuspyyhettä, kun olen pessyt hiukset tai menen saunaan. Pääpantaa käytän iltaisin, jotta saan hiukset pois kasvoilta kun pesen meikit pois.

 

Kaikki Dopphome tuotteet löytyvät täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Ihania yöpaitoja,aamutakkeja ja pyyhkeitä hillityissä,kauniissa väreissä. Hiuspyyhe ja pääpanta ovat ihan huippuja ja toimivat aina. Jes ja vihdoin löytyy kylpyhuoneen matto, joka taatusti imaisee ylimääräiset vesipisarat, kuivuu ja on näppärän näköinen. Kätevää kun vielä paketoitte lahjat valmiiksi, jos asiakas niin haluaa.

    • Hei Jaana! jep, käytönnöllisiä lahjoja ja kivoja, joita ei aina itse tule ostaneeksi 🙂 mukavaa iltaa, kata

  2. Vohveli aamutakki ja yöpaita,joka menee myös oloasuna.Hyviä toivelahjoja.

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, hyviä ja käytännöllisiä ja kauniita 🙂 Kata