Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Dopphome yöpaita ja joululahjavinkit 1/2

Nyt on monen toiveisiin vastattu! Dopphome mallistoon on saapunut yöpaita. Muistatko viime keväänä, kun kirjoittelin yöpaita aiheesta ja kerroin miten järisyttävän järkyttävä yöpaita päällä nukun ja mies ihmettelee, kun vaatekauppiaalla ei ole kunnollista yöpaitaa! Moni kirjoittikin minulle, että kauniiden yöpaitojen löytäminen on haasteellista. Ne ovat joko sellaisia Snoopy kuviollisia yöpaitoja, hurjan värisiä tai mallisia ja sitten jos löytää kauniin, on materiaali sellaista joka ei jousta. Jo tällöin päätin, että koska en löydä itselleni kaunista yöpaitaa, on se suunniteltava ja valmistettava itse.

Katso alla oleva Jolululahja vinkit video osa 1/2. Videolla annamme vinkkejä joululahjoihin itselle ja läheiselle tai joulupukin toivomuslistalle! Paketoimme lahjat valmiiksi, jos mainitset asiasta verkko-ostoksissa tilauksen kommenttikentässä, ja liikkeestämme saat myös valmiiksi paketoidut lahjat! Tämän joulun paketointiväreinä ovat musta ja kulta!

 

Yöpaitaa löytyy vaalean harmaa melerattuna ja mustana

 

Yöpaidasta löytyy pitsiä kaula-aukosta sekä yöpaidan helmasta

 

Yöpaita

Dopphome malliston yöpaita on bambo stretchiä. Halusimme valita yöpaidaksi sellaisen materiaalin, joka on ihan varmasti miellyttävä ihoa vasten ja joka joustaa. Itselläni on ollut joskus kankainen, joustamaton yöpaita ja muistoihin on jäänyt, että kun olen kääntänyt kylkeä, on yöpaita jäänyt kiristämään ihoa. Tästä en pidä eli siksi halusimme löytää joustavan materiaalin.

Yöpaitojen suunnittelu Kata & Gabi ja ne on myös valmistettu Suomessa!

 

Dopphome mallistoomme kuuluu myös pellava peitto ja koriste tyynynpäälliset! 

 

Yöpaidassa on sydämen mallinen kaula-aukko. Se on V-aukkomainen, mutta malliltaan pehmoisemman näköinen ja sopii yöpaitaan loistavasti. Edessä on vekkejä, jotka antavat tilaa rinnan kohdalle ja tekevät miehustan kauniiksi, koska yöpaitaa käytetään yleensä ilman rintaliivejä. Yöpaita levenee alaspäin ja loppuu noin polveen.

 

Käytin tuossa edellisessä kappaleessa sanaa yleensä, kun kirjoitin, että yöpaitaa käytetään ilman rintaliivejä. Tämä tuli siksi mieleeni, koska olen lukenut että jotkut naiset pitää liivejä myös yöllä. Rintaliivien käyttö jakaa mielipiteitä. Jotkut eivät käytä ollenkaan liivejä, jotkut riisuvat ne heti pois kun tulevat töistä kotiin ja jotkut pitävät niitä yötä päivää. Itse pidän rintaliivejä aina, paitsi öisin.

 

Vohvelisarjan aamutakit on suunniteltu niin, että valkoisen aamutakin alle sopii vaalean harmaa yöpaita. Mustan aamutakin alle musta yöpaita ja taupe värisen aamutakin alle sopii musta yöpaita, mutta harmaa myös, kun valkoinen pitsi pilkahtelee aamutakin alta.

Me pidämme Gabin kanssa seteistä eli asukokonaisuuksista, jotka kuuluvat yhteen. Se onkin toiminut punaisena lankana Dopphome malliston suunnittelussa

 

Ihanat tossut löytyvät täältä. Meille on saapumassa lisää tossuja mikä päivä hyvänsä.

 

Tässä on meidän ensimmäinen yöpuku. Toivottavasti pidit siitä 🙂
Tulemme suunnittelemaan lisää naisellisia yöasuja ja jos sinulla on jokin yöasu toive, niin laitathan kommentia.
Videolta löydät joululahjavinkkejä joko itselle tai läheiselle!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

15 kommenttia

 1. Tykkäisin pidemmästä ja hihoista, joiden pituus olisi edes kyynärtaipeeseen.
  Eli tämä jää kyllä minun osaltani hankkimatta.

 2. Söpöt yöpaidat, upeat värit sekä mahtavat setit. Mitalit ansaisitte mennen tullen, kun olette niin ahkeria ja kekseliätä.

  Täytynee kirjoittaa joulupukille, että tämä lady saisi kauniin Dopphome yöpaidan. Salajuonena keksin kyllä kaivaa kaapin perältä virttyneen ja venyneen yöpaidan, kulkea sillä aamusta iltaan etäpäivänä kotosalla, niin josko mieheni ymmärtäisi yskän. Ystäväni sanoi, että vaarana on, että saan hurjan värisen yöpaidan, joten kannattaa ihan vihjeeksi jättää Doppin sivusto auki.

  Itsekin toivoisin vilukissana pitkähihaista yöpaitaa. Rintaliivit yöllä? Ei kuulu varusteisiini, mutta tiedän joidenkin käyttävän. Jokainen tavallaan…

  Maarit kiteytti ihanasti: Suomen sisukas ja innovatiivinen yrittäjä parivaljakko ja se pitää paikkansa! Olette kyllä sellainen parivaljakko ja videot ovat ihan huippuja. Teistä välittyy ilo ja valo.

  • Hei Jaana! Voi kiitos paljon kehuista :)) Tuo salajouni kuulostaa jo niin prolta, että varmasti mies voisi ymmärtää yskän! Mutta ystäväsi on oikeassa, on oltava tarkkana, että saa juuri sen haluamansa 🙂 Ymmärrän, että pitkähihainen yöpaita lämmittää käsiä. Itsekin olen vilukissa, mutta piiloudun täkin alle niin, että näyn vain nenästä ylöspäin ja kun nousen ylös, puen heti aamutakin päälleni ja tossut jalkaan. Ihanaa alkavaa viikkoa, Kata

 3. Huomenta🤗! Bamboo on ihana materiaali! Minulla on ollut bamboosta tehty alusasu ja sen on ihanan pehmeä ihoa vasten 😍.
  Tosi söpö yöppäri😍. Itse toivoisin jonkun mallin t-paita hihoilla, välillä hikoilen enemmän ja hihaton yöppäri tuntuu silloin hieman epämiellyttävälle, kun kainaloissa on iho ihoa vasten. Itse en pidä yöllä rintaliivejä, ne tuntuvat epämukavalle, mutta tiedän naisia, jotka pitävät. Mutta tuon yöppärin kyllä haluaisin, täytyy kirjoittaa joulupukille.
  Kyllä olette suunnitelleet tyylikkään ja ihastuttavan DoppHome malliston, ihanan harmoninen, halajaisin monta asiaa😃.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää! Joku mitalli teille kyllä pitäisi antaa!
  Suomen sisukas ja innovatiivinen yrittäjä parivaljakko!

  • Hei Maarit 🙂 Kiitos ihanasta kommentistasi! Ihanaa, kun tykkäät Dopphome mallistosta. Lisää on vielä tulossa, kurkistetaan pian kattauksiin 🙂 Kiitos toivomuksesta, kaikki otetaan huomioon ja koitetaan kehitellä uusia malleja, haluamme että ne ovat samalla kauniita ja hieman erilaisia. Kiitos samoin, Hyvää Itsenäisyyspäivä iltaa sinne myös! Terveisin Kata

 4. Tosi kauniit yöpaidat 😍 Pitää toivoa itselleen joululahjaksi 😀

  • Hei Erika! Ihana kuulla, että tykkäät 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 5. Minäkin toivoisin joko pyjamaa tai pitkää yöpaitaa pitkillä hihoilla.

  • Hei Leena! Kiitos toivomuksesta 🙂 Katsotaan, mitä saadaan kehiteltyä. Mukavaa Itsenäisyyspäivä iltaa, Kata

 6. Kaunis, erittäin naisellinen yöpaita🖤. Vilukissana toivoisin talvea vasten joko pyjamaa tai pitkähihaista yöpaitaa☺.

  • Hei Marianne! Kiitos, yöpaita on naisellinen 🙂 Kiitos toivomuksesta, mietitään malleja, jotta saisimme niistä kauniita ja hieman erilaisia 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 7. Hei!
  Olipa tosi kauniita settejä😍.
  Olisin kysynyt,että onko teille tulossa vielä kylpypyyhkeitä näissä kauniissa väreissä?

  • Hei Sari! Kiitos, ihanaa kun tykkäät 🙂 Kyllä, pellavapyyhekistä on tulossa isoja kylpypyyhkeitä mutta menee ensi vuoden puolelle, lähempänä kevättä. Mukavaa iltaa, Kata

 8. Mukavan tuntuiset yöpaidat,ei liian pitkät lyhyelle ihmiselle.

  • Hei Anna-Maija! Kiitos, ovat ihanat ja tosiaan, eivät ole liian pitkiä 🙂 Hyvää Itsenäisyyspäivä iltaa, Kata