Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joululahjavinkkejä osa 3.

Parasta on, kun tulee töistä kotiin ja saa riisua kengät ja sukat/sukkahousut pois ja pujottaa lampaankarvatossut jalkaan. Tossuissa on kumipohja, joten niillä voi juoksennella myös ulkona. Käytän tossuja kesät talvet ja ne ovat aina mukanani, myös matkoilla. Tossut vastaavat normaalia kokoa.

Katso tossuesittely!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

  1. Söpöjä tossuja pukinkonttiin. Se on totta, että tunne kun tulee töistä vaihtaa kotiasuun ja laittaa tossut jalkaan on taivaallinen.
    Kivoja ideoita lahjaksi.

      • Hei Jaana, No niin on! Tossu on niin ihana pujottaa jalkaan. Kiva kun tykkäät 🙂 Kata

    • Hei Annamaija! No kyllä, malleja ja värejä löytyy 🙂 Kata