Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Klassiset lettineuleet

Eivätkö olekin ihanat neuleet! Rakastan lettineulosta, se on niin klassinen ja aina style. Minulla tulee lettineuloksesta mieleen eniten 80/90-luvun taite, kun neuleita oli paljon saatavilla ja juuri tällaisia klassisia lettineuleita. Työntekijämme Linda, hän on samanikäinen kuin Gabi, sanoi eilen kun kuvasimme nämä neuleet, että muistutan hänen äitiään silloin kun hän oli pieni. Hänen äidillään oli ollut samanlainen lettineule. Eli Linda on ollut pieni 90-luvun puoli välissä. Lettineuleesta tuli hänelle mieleen lapsuus 🙂

 

Klassiset lettineuleet

Jos mietit vielä joululahjoja, niin laukkukin on kiva lahja 🙂 Tällaiselle reippaalle laukulle, jonka saa olan yli, on aina käyttöä. Kaikki laukut löytyvät täältä.

 

Klassiset lettineuleet

Tämä on lemppari settini, luonnonvalkoinen lettineule, luonnonvalkoinen huivi, farkut ja kivat nilkkurit

 

Klassiset lettineuleet

Klassiset lettineuleet

Vietimme keskiviikko iltana DOPPin pikkujouluja eli veimme työntekijämme dinnerille ravintola Chériin. Ravintola Chéri on kerrassaan hurmaavan näköinen paikka, siellä on rosan väriset sohvat yläkerrassa ja alakerrassa on punaiset sohvat. Paikka näyttää minusta sellaiselta, joka vetoaa sisustuksellaan erityisesti meihin naisiin. Itse kun näin ravintolasta ensimmäisen kerran kuvan, totesin heti, että tuonne haluan mennä. Meitä on jo iso Doppteam eli tiimiimme kuuluu minun ja Gabin lisäksi Minna, Simone, Linda, Kiira ja Emelie. Reippaita ja iloisia naisia kaikki!

 

Ruoka oli loistavaa, samoin drinkit ja viini, myös palvelu oli hyvä. Kokemus oli miellyttävä ja menen ravintolaan uudestaan. Mieheni hieman karsasti rosia sohvia, kun näytin kuvia ravintolasta, mutta kyllä hän sulautuisi joukkoon loistavasti 🙂 Yhden asian muuttaisin eli ruokalistan kirjoitus oli t-o-d-e-l-l-a pientä fonttia, jouduin tsemppaamaan että näin tekstin. Toki hämärä valaistus vielä vaikutti asiaan. Ja huom! Minulla on haukan katse, silmät on leikattu ja näkö priimaa, joten teksti oli oikeasti pientä.

 

Klassiset lettineuleet

Antoinett paita nauhoilla

Antoinett paitis on klassisen mallinen paitapusero kauluksilla. Kaulukseen kuuluu nauha, josta voi tehdä rusetin tai nauhan voi ottaa pois. Paita on malliltaan suorahko, siinä on pyöristetty helma ja hihat ovat ihan minimaalisesti löysähköt/pussimaiset. Minulla on paidasta päällä koko S (oikea koko olisi XS).

Meillä on ollut usein Antoinett sarjan mekkoja eli tämä paita on samaa sarjaa mekkojen kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki Antoinett sarjan tuotteet on samaa materiaalia

 

Klassiset lettineuleet

Klassiset lettineuleet

Rich cargo

Rich cargo farkut ovat rennot ja mageet farkut! Farkuissa on hieman asennetta vetoketjutaskulla oikean reiden sivussa sekä lahkeen sivusaumoissa. Sivussa on taskut ja takana on vale läppätaskut.  Vyötärö ylettyy juuri navan kohdalle (ei vyötärön kapeimpaan kohtaan) ja fiilikseltään ne saavat olla hieman löysähköt, mutta muistathan kuitenkin, että farkut venyvät aina hieman käytössä. Minulla on housuista päällä koko 34. Farkuissa on loistava sininen pesu!

Farkuissa on hieman enemmän kulutettu kohta vasemman reiden kohdalla ja oikean polven yläpuolella, mutta ne kuuluvat asiaan!

 

Klassiset lettineuleet

Kanna lettineule

Kanna neule on ihanan klassinen lettineulos neule. Hetkeen ei lettineulosta ole mallistoissa ollutkaan. Neule on perusmallinen kauniilla pyöreällä kaula-aukolla ja lantioon ylettyvällä mitalla. Minulla on neuleesta päällä koko S.

Kanna lettineule on super pehmoinen ja miellyttävä iholla!

 

Klassiset lettineuleet

Naia teddytakki

Teddytakki on monikäyttöinen ja super ihana! Teddytakissa on vetoketju edessä ja kun sen vetää kiinni, nousee kaulus ylös. Takissa on huppu ja sivutaskut. Takki on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa, sivuissa on pitkät halkiot. Minulla on teddytakista päällä koko 34.

Teddytakki puetaan kotoiluun legginsien kanssa, töihin farkkujen kanssa ja keväällä sekä kesällä se soveltuu ulkotakiksi!

Saimme Naia teddytakkia lisää eilen luonnonvalkoisena ja myyntiin jäi kokoa 36, muut koot menivät etukäteen varauksen tehneille

 

Klassiset lettineuleet

Ps. paketoimme lahjat kauniisti ja paketointitoiveesta voi kirjoittaa kommentttikenttään. Posti on luvannut toimittaa jouluksi viimeistään maanantaina 19.12 lähtevät paketit.

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Huomenta🤗 Apua! Nyt tunnen taas itseni vanhaksi! Hyvä kommentti Lindalta! 😃 Sittenhän hänellä on turvallinen olo liikkeessänne, kun äiti tunne on sielläkin😍. Minulta löytyykin pari lettineuletta, täytyykin kaivaa ne esille. Katan lausahdus jäänyt mieleen: klassikoita ei laiteta kiertoon. Ja mielestäni lettineulokset ovat juuri sellaisia.
    Teillähän onkin siellä paljon uusia kasvoja. Tässä sen näkee, kun ei ole päässyt käymään fyysisesti paikalla, niin ei tunne enää henkilökuntaakaan. Odottakaahan, kun karjalainen pääsee sinne kalkattamaan, niin tytöille tulee mummo fiilis! 😄 Laitetaanpa Cheri mieleen.
    Ihanaa viikonloppua! Ihanat perus setit! Viihtyisin noissa kaikissa.

    • Hei Maarit 🙂 Älä tunne! Olen päässyt sen tunteen jo yli, kun mentiin reippaasti yli viidenkymmenen. Jep, klassikoita ei kiikuteta kirpparille! Juu, meiltä löytyy uutta henkilökuntaa! Aivan kymppejä ovat kaikki, uskon että tykkäät 🙂 Ihanaa joulun odotusta, Kata