Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upea jakkupuku pitkästä aikaa!

Upea jakkupuku

Laitoin eilen Instagramiin asukokonaisuuden, johon kirjoitin ”Never out of style” 1/2. Kuviksi laitoin tämän postauksen kaksi alinta kuvaa, jossa minulla on päällä valkoinen paita/tunika ja vaaleat farkut. Tässä jatkuu sama tyyli eli myös tämän postauksen tuotteet ovat ajattomia, sellaisia että pukee ne koska tahansa päälle niin aina on tyylikäs.

 

Valkoinen paitis, farkut ja bleiseri toimii aina!

 

Upea jakkupuku

Siitä on ihan liian kauan kun minä ja varmasti myös sinä, olet käyttänyt jakkua. Ennen tätä pandemiaa, ei klassisia jakkupukuja pahemmin mallistoissa nähty. Kun tuli tämä maailmanlaajuinen tilanne, katosivat ne lopullisesti mallistoista. Ja fiksuahan se olikin, koska kun suuri osa ihmisistä jäi kotiin etätöihin, muuttui pukeutuminen kertaheitolla. Kotona ei jakkupukua varmastikaan pue päällensä. Minusta oli hienoa seurata, kuinka nopeasti muoti muuttui. Tuntuu, että se muuttui yhdessä yössä. Edelleen suositaan rentoja vaatteita, mutta ihan selkeästi myös siistimmät työvaatteet ja juhlavammat asut ovat nostaneet pintaansa ja ihana niin.

 

Matina kauluspaita

Matina paitapusero

Matina paitiksessa on söpöt kaulukset. Kaulukset ovat samanlaiset kuin Mey mekossa. Hihat ovat puolipitkät ja hihojen rannekkeissa on kuminauha. Olkapäiden päällä on pienen pientä rypytystä. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle, haarasauman kohdalle.

Matina paitapusero on hieman tukevampaa puuvillaa, joten sitä voi pitää myös auki jakun tavoin

 

 

Upea tummansininen jakkupuku

Autch, miten tyylikäs tummansininen puku onkaan settinä! Jätin valkoisen Matina kauluspaidan puvun alle, mutta puvun alle voi pukea myös topin, poolon, ohkaisen neuleen, rennon t-paidan jne….näin asusta saa joko virallisemman tai rennomman. Myös kengillä on vaikutusta asukokonaisuuteen, onko jalassa korkkarit tai valkoiset tennarit

 

Upea tummansininen jakkupuku

Sophia housut

Tummansiniset Sophia housut ovat helppohoitoiset pese & pidä housut. Housuissa on korkea vyötärö ja vyölenkit. Housujen edessä on pienet poikkitaskut jotka ovat koristeet. Takana on viirutaskut. Lahkeet kapenevat kevyesti alaspäin. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut ovat reiluhkoa kokoa eli housujen mitat kannattaa tarkistaa verkkokaupasta.

Olen kääntänyt housujen lahkeita, koska ne olivat minulle ihan liian pitkät

 

Upea tummansininen jakkupuku

Sophia jakku

Tummansinisessä Sophia jakussa on hyvä istuvuus. Jakussa on vuori ja se on aavistuksen pidempi, se ylettyy heti pepun alle. Jakussa on tupla napitus edessä, mutta se laitetaan kiinni vain yhdellä napilla. Hihansuissa on myös kullanväriset pienet napit. Jakku toimii sekä kiinni että auki.

 

Keeras paitis/tunika

Tämä asu minulla oli eilen Instagramissa otsikolla ”Never out of style” 

 

Keeras paita/tunika

Keeras valkoinen paita on super viehättävä. Minusta siinä on vanhanajan fiiliksiä! Paidassa on pitkät hihat ja kauluksessa on pieni fyrry kantti. Edessä on muutama nappi eli kauluksen voi pitää kiinni tai nappeja auki. Paidan olkapäillä on fyrrykaulukset ja edessä on hiuslaskoksia. Paidan helmassa on kaksi leveähköä kanttia. Paita levenee hieman alaspäin eli se on reiluhko ja se loppuu haarasauman alapuolelle.

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei Kata! Minua miellyttää tosi paljon tämä bleiseri! Näyttää hyvän malliselta ja pituiselta; voisi sopia minullekin, kun ei pääty lantion leveimpään kohtaan. Napit antavat tietynlaista ylellisyyttä, jota tasapainotetaan rennolla yhden napin kiinnityksellä. Bleiseri sopii todella hyvin farkkujen kanssa! Mietin, että kävisikö myös rennommat ja väljemmät farkut? Itselle kun ei sovi skinny -farkut… Olisiko mahdollista Kata, että laittaisit bleiserin stailausvinkkejä meille kaikille, kiitos! Sinulla kun noita hyviä ja käyttökelpoisia ideoita riittää!

  • Hei Marianne! bleiseri on ihana 🙂 Voit hyvin yhdistää siihen myös leveämmät fakiut, koska bleiseri on slimmattu eli kokonaisuudesta ei tule liian iso. Voih, bleiseriä on enään muistaaksenivain yksi, joten en voi tehdä siitä enään postausta eikä meiltä löydy tähän hätään löysiä farkkujakaan. Mutta, löysähköt tai leveämmät farkut sopivat bleiseriin. Samoin voit pukea bleiserin mekon päälle. Bleiseri on klassinen, slimmattu malli ja hieman pidempi, johon sopii sanoisin mikä alaosan malli vain, kunhan väri ja tyyli matsäävät. Mukavaa iltaa, Kata

 2. Muoti todellakin muuttuu,mutta peruspilarit kuten klassiset jakkupuvut ovat tyylikkäitä nyt ja aina.

  Postauksen jakkupuku on täydellinen klassikko. Se on ajaton, jos unohdat sen hetkeksi vaatekaappisi, niin se ei pahastu. Kun taas nakkaat sen päälleesi, niin se on ajaton, freesi ja tekee sinusta tyyli ladyn. Ikuisuus tuote mitä kannattaa helliä, huoltaa ja ei koskaan unohtaa tyystiin.

  Jakkupukua en ole unohtanut minäkään, vaikka pandemia riehuu. Pähkäilin juuri yksi päivä, että musta jakkupukuni on kyllä style, mutta olisiko sininen väri sittenkin pehmeäpi? Toden totta naisilla usein mustat jakkupuvut, kun taas miehillä mustia pukuja näkee hautajaisissa. Hassua ja maailmalla näkyy vaikka minkä värisiä ja mallisia jakkupukuja. Klassikot ovat silti parhaita mielestäni.

  Tykkään erityisest Katan tavasta miksailla klassiseen asuun jotain pientä bohoa tai ekstraa. Postauksen paitis söpön kauluksen kera freesasi ja päivitti jakkupuvun uuteen moodiin. Tykkäsin.
  Jos korkkareitten tilalla olisi ollut stylet lenkkarit, niin sitten olisi ollut taas ihan uusi look. Wau, vaatteillakin on lupa leikkiä ja saakin. Kata tekee sen aina takuuvarmalla ja hienostuneella tyylillä. Hänen vinkkinsä ovat aina hyviä ja pelastavat monen naisen päiviä.

  Keera paita on aivan hurmaava. Se on erilainen paitis. Tuo mieleeni jotain vanhanaikaista, mutta on silti todella kaunis. Kuvasta tuli mieleen jotain aivan hullua. Kata näytti mielestäni paita päällä aivan muskettisoturilta, mutta hyvällä tavalla. Naisellinen, moderni ja tyylikäs tämän päivän muskettisoturi, joka on kulkee stylenä ja ylpeänä eteenpäin. Kauniit Pinja-korvakorut, saappaat sekä farkut päivittivät muskettisoturin moderniksi. Wau, mikä look! Tykkäsin.

  • Hei Jaana! Kiitos viestistäsi 🙂 Ensi keväänä on värikkäiden jakkupukujen vuoro. Ihanaa, kun niitäkin rupeaa taas saamaan, mutta se on totta, että tummansininen ja musta toimivat aina. Jep, paitiksen kaulukset saavat aikaiseksi hieman vanhanaikaisia fiilareita. No totta! Näytän ihan muskettisoturilta 🙂 Mutta ei huono asia! Sanoisin, että ne ovat vahvoja naisia ja sellainen sopii minulle 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Tummansininen housupuku tyylikäs yhdistelmä.Täysi kymppi.