Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tämän viikon uutuudet

Meille on saapunut taas ihania uutuuksia liikkeeseemme. Nämä uutuudet enteilevät jo tulevaa kevättä ainakin värityksensä suhteen eli näiden asujen väri on tummansininen ja tummapaahtoinen cafe latte. Asut ovat taas sellaisia, joita voi pukea arkeen ja pieneen menoon kuten tulevaan jouluun. Mekoissa on helppo olla ja paita taas soveltuu farkkujen ja siistimpien housujen kaveriksi.

 

Mila mekko

Mila mekossa on ympyrä kaula-aukko ja napit edessä vyötärön poikkileikkaukseen saakka. Hihat ovat aavistuksen pussimaiset, rannekkeissa on leveät kuminauha kantit ja hihaa kiertää pieni fyrrykantti. Mekossa on laskettu vyötärö, jossa on hieman ryppyjä ja helma ylettyy juuri polveen/polven alle. Mekossa on irroitettava vuorimekko, joka on väritykseltään mekon sävyinen tummapaahtoinen cafe latte. Minulla on mekosta päällä koko 36, koska koot 34 ovat jo loppuunmyydyt. Mekko on reiluhkoa kokoa, kuten yleensäkin nämä tämän tyyliset mekot ovat.

 

Talviauringossa kuvaaminen on hieman haasteellista, koska aurinko vääristää värit. Mutta tämä Mey mekko on tummansininen.

 

Mey mekko

Mey mekossa on super söpö kaulus pienellä fyrrykantilla. Mekossa on pitkät hihat ja edessä olevat napit saa kokonaan auki. Mekossa on kaksi fyrrykanttia, ensimmäinen on vyötäräröllä ja toinen reisien kohdalla. Mekon helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polven alle. Mekon helmassa on reilusti tilaa. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko on normaalia kokoa.

Mekon ylänapin voi laittaa kiinni, jolloin kauluksien kaunis malli korostuu, mutta napit voi pitää myös auki

 

Minulla on alaosana Zella flat housut tummansinisenä. Yleensäkin koko Zella tuoteperhe on aina hyvä ja tuoteperheestä löytyy erimallisia housuja ja hameita. Hyvän niistä tekevät helppohoitoinen laatu eli niitä pestään ja pidetään sekä hyvät istuvuudet. Flat malli on korkea vyötäröinen ja loistavasti istuva housu kaikille vartalotyypeille. Kuminauha vyötärökaistaleen takana takaa sen, että housut istuvat myös vyötäröltä napakasti. Puin asun päälle Stella neuletakin caramel värisenä, joka on ihan täydellinen combo myös Ketta paidan kanssa.

 

Ketta paita

Ketta paidassa on kiva ja rento malli, siinä on V-kaula-aukko, pussimaiset hihat kuminauha rannekkeilla ja malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34, paita on reiluhkoa kokoa.

Ohkaisten ja miksei muudenkin yläosien ja mekkojen alle voi pukea Hydda topin. Hydda on loistava toppi, se on ns. “second skin”. Se ei rullaa vaan pysyy napakkana päällä ja on miellyttävän tuntuinen. Varsinkin talvisin tykkään itse pitää Hyddaa alustoppina, puen sen housujen/sukkahousujen sisälle ja se lämmittää myös ihanasti kun se on tiiviisti ihoa vasten

  • Hydda topit € 22,95 luonnonvalkoinen, nude, valkoinen, sininen ja musta

 

Katso alla oleva video postauksen tuotteista!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

2 kommenttia

  1. Huolettomat ja vilpoiset kesämekot.Helmat heilumaan.

    • Hei ja ihania ovat 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata