Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ajattomat silkkipaidat

Silkki on ihana materiaali iholla. Se on henkäyksen kevyt ja ylellisen tuntuinen. Näissä silkkipaidoissa on mukana muutama prosentti stretchiä, joten ne ovat miellyttäviä, kun ne joustavat. Silkkiä materiaalina ei kannata arastella, koska sillkipaidat voi pestä pesukoneessa. Pesukoneen nappula tulee kääntää silkki/villapesu ohjelmalle ja suosittelen käyttämään nestemäistä villa/silkki pesuainetta. Itse pesen samalla pesuaineella siis merinovilla ja cashmir neuleet sekä silkkipaitapuserot. Kun pesuaine on oikea, pysyy silkki miellyttävän pehmeänä, samoin villa.

 

Jeby silkkipaita

Jeby silkkipaita on kauniisti slimmattu eli se myötäilee vartaloa kauniisti. Paidan helma on pyöristetty ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle. Kauluksessa on nauha, jonka voi sitoa rusetille, mutta sen saa myös irroitettua kauluksesta. Paidassa on paitiskaulus eli ylänappeja avaamalla se on klassinen kauluspaita. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Jalassani minulla on Beck housut nilkkamittaisina. Täytyy todeta, että on aikoja kun pukeudun ainoastaan mekkoihin, mutta kun puen päälleni nämä Beck housut, en koskaan lakkaa ihmettelemästä kuinka hyvin ne istuvat ja kuinka hyvä fiilis niissä on. Ja tämä ei ole ainoastaan minun mielipide vaan tiedän, että nämä ovat monen naisen suosikkihousut.

 

Triumph karvahattu

Triumph karvahattu on kerrassaan valloittava! Hattu on tekokarvaa ja siinä on vuori. Hattua on valmistettu yksi koko ja se on n. 57 cm. Minulla pään ympärysmitta on 56 cm ja hattu on minulla sopiva. Karvahattua löytyy beige ja musta ja arvaat varmasti, että minulla on ne molemmat 🙂

Rakastan hauskoja hattuja ja pipoja ja yleensäkin tekorvaa mm. kauluksina

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Upeat silkkipaidat!
    Ihanaa, että Kata jakaa myös niksejä asujen huoltoon. Itse välillä pähkäilen, että mitenköhän tämän vaatteen pesu tai vaatiko paljoa rautaa siliäkseen. Kaikista vaateliikkeissä ei osata em.asioihin antaa aina vastausta, mutta Doppista senkin vastauksen saa kuin apteekin hyllyltä.

    Beck housut ovat taas housujen rolls roycet. Aamusta iltaan siistit ja saa olon sutjakkaaksi. Parhaat pöksyt sanon mie.

    Karvahatut on sitten mageet. Itse olen ihan hattu-hullu nykyään. Ei ihme, että Katalla on molemmat värit hatuista. Nämä hatut huomataan ja ovat myös taatusti lämmittävät.

    • Hei Jaana! Kiitos, niin minustakin 🙂 Juu, mielelläni kerron vaatteiden huollosta. Usein testaan hieman erilaisempia materiaaleja eli pesen esim. cashmir neuleen pesukoneessa ja katson kuinka se käyttäytyy. Näin osaan rehellisesti kertoa, mitä saa tehdä ja mitä ei kannata tehdä. Ihanaa, kun tykkäät Beck housuista, minustakin ne ovat huiput, matsku on niin kiitollinen. Terkuin toinen hattuhullu, Kata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.