Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uudet neuleet

Suuri kiitos ihanasta vastaanotosta ja tilauksista koskien Dopphome mallistoa! Kuten moni totesikin, tuotteet soveltuvat myös joululahjoiksi läheiselle ja itselle 🙂 Kuvasimme eilen taas uusia Dopphome malliston tuotteita, joita tulemme esittelemään täällä Tyyliblogissa ja verkkokaupassamme ihan pian.

Talvi saapui tänne Etelä-Suomeenkin. En muistanutkaan, kuinka kylmää on kuvata ulkona! No, tästä se talvi taas alkaa, toivottavasti en vilustu tänäkään vuonna, kun hyppelehdin jos missäkin asuissa tuolla tuulessa ja pakkasessa!

 

Mauda neule

Mauda neule on kivan helppo ja kaunis neule. Neuleen väri on kaunis, koska se on melerattu. Neuleessa on V-kaula-aukko jonka reunassa on napakka ja leveähkö kantti, joka nappaa vartaloon kiinni ja kaula-aukko ei ole liian avonainen. Malliltaan neule on suora ja se loppuu lantiolle, itselläni juuri haarasauman kohdalle. Neuleen sivuissa on hieman pidemmät halkiot ja leveä resorineulos. Minulla on neuleesta päällä koko S.

 

Fiola farkut

Minulla on jalassani siniset Fiola farkut. Farkkuja löytyy myös pestyinä mustina eli ne eivät ole piki mustat. Fiola farkuissa on korkea vyötärö, joka ylettyy navan yläpuolelle. Vyötärö on 4 cm korkeampi kuin klassisissa Dream skinny farkuissa. Edessä on kaksi nappia ja etutaskut on laskettu hieman alemmas kuin tavallisesti. Lahkeet ovat kapea eli skinnyt ja lahkeiden mitta on 30″ eli 76 cm. Minulla on päällä farkuista koko 27″ joka vastaa MACin farkuissa kokoa 32 ja normaali housukoossa kokoa 34-36.

Fiola farkut ovat minun lemppari farkut, koska niissä on korkeampi vyötärö ja ne istuvat todella hyvin. Pidän myös siitä, kun ne ovat aavistuksen paksumpaa farkkukangasta ja niissä on stretchiä, joten ne ovat mukavat päällä. Se, että jaksan pitää Fiola farkkuja myös kotona, kertoo farkuista paljon!

 

Minulla oli viime lauantaina synttärit, täytin 54 vuotta. En ajatellut ruveta päivittelemään ikää sen enempää, kuin vain lyhyellä lauseella kuvata fiilksiäni ” Yäk, en tykkää”, joten se siitä. Syntymäpäivä meni työntouhussa, mutta kun iltapäivällä istuin työpöytäni ääressä ja naputtelin Dopphome tuotteita verkkokauppaan, toi mieheni minulle lasillisen kuohuvaa. Kilistelimme lasilliset ja pian sieltä saapui myös muita perheemme jäseniä apajille 🙂 Gabi oli varannut meille pöydän La Maison nimisestä ravintolasta Tehtaankadulta eli menimme sinne illalliselle. Ravintolan fiilis ja sisustus on aivan ihana. Ideana oli se, että menusta sai valita pikkuisia annoksia joko itselle tai jaettavaksi pöytäseurueen kesken. Me otimme jokainen omat annoksemme ja tykkäsin kovasti ruoasta. Käymme perheen kesken useita kertoja vuodessa syömässä ja tapaamme mennä usein samaan paikkaan, jossa olemme pitäneet. Minusta oli kiva mennä uuteen paikkaan ja Helsingistä löytyy loistavia ravintoloita myös ydinkeskustan ulkopuolelta. Annoin ravintolalle arvosanaksi 9-/10. Jälkiruoka veti hieman pisteitä alaspäin ja Irish Coffee, joka oli liian vahva. Viski oli väärä ja fariinisokeria oli liian vähän. Mutta menisin ja menenkin La Maisoniin uudestaan.

 

Salz raitapaitis

Salz raitapaitis on hieman slimmatun mallinen paitapusero. Siinä on sisäänotot edessä ja takana. Helma on pyöristetty eli se näyttää kivalta kun sen jättää housujen päälle. Paitapusero on hieman paksumpaa materiaalia eli se toimii yksistään tai sen päälle voi pukea neuleen tai jakun.

 

Itsenäisyyspäivä viikonloppu on tulossa ja meidän on tarkoitus mieheni kanssa lähteä pikareissulle Rukalle. Hrrr…siellä taitaa olla aika kylmä, uskallankohan pistää nenääni ulos koko viikonloppuna. Valora jää kotiin talon vahdiksi ja hyvä niin, koska se ei tykkää kun puen sille toppapuvun päälle ja tossut jalkaan. Sen mielestä touhu on naurettavaa eikä se osaa arvostaa sitä, että yritän vain tehdä sen olon ulkona pakkasessa lämpöiseksi. Aika kiittämätön koira, jos nyt suoraan sanotaan 🙂

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Talvi todellakin iski Suomeen ja lämpimät vaatteet oli kaivettava esiin. Upeat neuleet kuvissa, mutta en ole ainoa joka on hurahtanut Fiola farkkuihin. Ne on ihan best!

  Pieni maisemanvaihdos tekee taatusti hyvää sinulle Kata. Onnittelut näin jälkikäteen. Toden totta kroppa kyllä tuntee vierivät vuodet, mutta mieli on pidettävä menossa mukana, niin pysyy pirteänä, sanoo iäkäs äitini. Kata on kyllä energinen ja aina pirteä, joten ikä ei ole latistanut sinua. Olet uskomaton tarmonpesä!

  Kylläpä oli ihana synttäri yllätys tuo ravintola keikka. Pistetään paikka muistiin.

  Voi Valoraa! Mahtaa olla näky, kun hän on puettu ja ulkoilu ei maistu näillä keleillä. Itsekin pinkaisen ulkona nopeasti näillä keleillä, mutta kai tähönkin tottuu.

  Saas nähdä mitä postauksia viikko tuo tullessaan…

  • Hei Jaana! Kiitos onnitteluista 🙂 Äitisi on niin oikeassa, mieli on pidettävä mukana vaikka ikää tulee lisää 🙂 Minun äitini täyttää juuri 85-vuotta ja hän on uskomattoman pirteä. Hän ei ole jäänyt kotiin vaan kulkee joka päivä omissa menoissa ja ajaa vielä autoakin. Tietty se, että hän on saanut olla ikänsä terve, vaikuttaa paljon myös asiaan. Juu, suosittelen ravintolaa 🙂 Ihanan persoonallinen paikka. Eilen illalla oli -9 astetta pakkasta ja lähdimme iltalenkille. Normaalisti Valora kävelee muutama sata metriä kun on kylmempi ulkona kuin -8 astetta mutta eilen kun oli toppatakki päällä niin sehän käveli todella kivasti. Toki pyristelee itseään 100 metrin välein, koska toppapuku ei ole sen suosikki, mutta nähtävästi lämmitti koiraneitiä kuitenkin 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Hei Kata! Löytyykö päässäsi oleva myssy myymälästä, verkkokaupasta en löytänyt. Mimmi🌨
  T

 3. Huomenta, hahaa! Ihana Valora! 😂
  Syntymäpäivä onnittelut näin jälkikäteen🤗 ja kuule, ihan samat fiilikset täällä 😆. Ja vaikka kuinka sanotaan, että ikä on vain numero, niin pah! Sanon minä. Isäni aina sanoo, että päässä ei tunnu yhtään vanhalta, mutta kroppa sanoo toista. Se on kyllä totta! Ainakin omalla kohdalla, itse täytän seuraavaksi jo 57, mutta pään sisällä voi tuntua päivästä riippuen ihan mitä vaan 🤪.
  Ihanaa, kun teillä pikku maisemanvaihdos tuloillaan. Itse taidan tehdä pipareita itsenäisyyspäivänä. Sitten voi ottaa glögiä ja pipareita kynttilänvalossa.

  Ja Fiola farkut on kyllä ihan parhautta! Komppaan 150 %. On kyllä ihan superhyvät ja istuvat ! Suositukset !
  Ihanat setit!
  Mukavaa päivää! ☃️

  • Huomenta! Kiitos onnitteluista 🙂 Ihan sama, pää ei pysy mukana kun ikää tulee. Olen ihan varma että Rukan jälkeen kroppa on taas ihan kaput, jos olen lasketellut tai hiihtänyt. Fiola farkkujen lahjekin 31″ oli sinulle ihan loistava, vaikka oletkin pidempi ja jotkut housuthan jäävät sinulle lyhkäisiksi, näin muistan. Ihanaa kun tykkäät Fiola farkuista, ovat minunkin luotot. Mukavaa päivää, täällä on parin sentin lumikerros, mikä on ihanaa 🙂 Kata