Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Maisa mekon valloittava selkäosa

Maisa mekon valloittava selkäosa

On aamu, kello on vajaat seitsemän, juon kahvia ja minulla palaa kahvin tuoksuinen Dopphome Morning Bliss kynttilä. Valora kuorsaa vieressä ja mies kuorsaa sängyssä. Aamuisin laitan radion päälle ja kuuntelen radion höpinöitä samalla kun käyn päivän työasioita läpi. Aiheena radiossa oli eilen, että kumpiko on suosikkisi Joulu vai Juhannus? Aluksi mietin, että aika pahan kysymyksen radiosetä pisti, mutta tarkemmin asiaa miettiessä, oli vastaus päivän selvänä mielessäni.

Heräämme Valoran kanssa aikaisin aamulla ja kun Valora on syönyt aamupalan ja käynyt ulkona, niin se menee takaisin unille. Itse rupean kahvin kera käymään työasioita läpi. Nautin aamun rauhasta ja saan paljon aikaiseksi aamusta, kun saan olla ihan itsekseni ja keskittyä tekemiseeni

 

Maisa mekon valloittava selkäosa

Yksinkertaisen Maisa mekon jujuna on mekon selkäosa. Selkäosa on vekitetty noin lapaluiden alapuolelta. Mekko laskeutuu kauniisti selästä, koska kangas ei ole liian paksua, joka näkyy hyvin alla olevalla videolla

 

Maisa mekko

Maisa mekon katseenvangitsija on sen selkäosa. Mekossa lukee, että se on asfaltin värinen ja se pitää paikkaansa. Sanoisin värin vivahtavan aavistuksen myös tummaan petroliin. Mekossa on V-kaula-aukko ja muutama piilonappi edessä. Hihat ovat pitkät ja ranneke on kapea, jossa on yksi nappi. Käänsin rannekkeen tuplasti. Mekko on slimmattu kainaloiden alta ja noin rinnan alapuolelta se lähtee kevyesti levenemään alaspäin. Mekon sivuissa on taskut. Mekon selkäosa on vekattu eli selkäosa kellottuu kauniisti ja tuo tilaa mekkoon.

 

Kun Juhannuksesta ja Joulusta pitää valita oma suosikki, niin vastaan Juhannus. Rakastan valoa sekä perinteistä viettoa Vaasan huvilalla. Juhannuksen säät ovat viime vuosina olleet yhtä ja toista, mutta jos aurinko paistaa Juhannuksena, niin voiko sen ihanempaa ollakaan. Juhannuksena teemme perinteisen veneajelun, käymme lounaalla saaristoravintolassa, grillaamme, pidämme lipunnoston ja poltamme juhannuskokon, jos vain Pekka Pouta antaa siihen luvan. Joulu on enemmän kotoiluaikaa ja elämä keskittyy silloin lähinnä syömiseen. Suolaisen päälle on kiva saada jotain makeata ja makean jälkeen taas haluaa suolaista eli ähky on valmis 🙂 Ei ihme, että uuden vuoden jälkeen pitää taas ottaa itseään niskasta kiinni. Viime Jouluaattona olimme mieheni ja Valoran kanssa veneajelulla ja glögillä Suomenlinnassa ja lapset tulivat meille joulupäivänä. Tänä vuonna tulemme olemaan joulun Rukalla, mutta siitä kerron kun olemme lähempänä ajankohtaa. Summa summarum Juhannus vie Joulusta voiton juuri sen ajankohdan takia ja Juhannus ei aiheuta itselleni stressiä, mutta Joulu aiheuttaa sitä vieläkin, ainakin vähän, vaikka lapset ovatkin jo aikuisia.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Maisa mekon väri on todellakin asfaltin värinen ja selkäosa on kyllä oikea katseenvangitsija. Kaunis, kaunis mekko ja ihanasti liehuva helma.

  Samalla kuin luin oman rauhallisen aamutuokion aikana Doppin Maisa mekon postausta mietin itsekin, että kallistun kyllä juhannuksen puolelle enemmän kuin joulun niin kuin Katakin.

  Joulun tekeminen aiheuttaa stressiä ja joulu on todellakin enemmän mässäilevää kotoiluaikaa. Joulun jälkeen tulee ihan ahdistus sekä morkkis ja on tehtävä ryhtiliike elämässä. Vaikka on joulussakin puolensa; jouluaaton hiljaisuus.
  Juhannus on valoisaa aikaa, vaikka silloinkin on paljon puuhaa, niin onko se tuo valoisa aika, mikä saa kaiken sujumaan kuin tanssi. Kenties…

  Tämän päivän mekon asfaltin väri sai päässäni soimaan biisin Moottoritie on kuuma ja siitähän se aamu löhtikin vauhdilla käyntiin. Niin vauhdilla, että säiköhdin kun tajusin joulun olevan jo pian ovella. Nyt on alettava tekemään do-listaa sekä joululahja ostoksia. Onneksi Dopphome mallisto ilmestyi ja sieltä löytyy jotain pukinkonttiin laitettavaa.

  • Hei Jaana! Kiva kun tykkäsit mekosta 🙂 Juhannus on ihana juuri valonsa puolesta ja koen, että se on rennompaa aikaa kun saa olla ulkona. Joulussakin on ihanaa, kun saa olla joulun päivät ”vain kotona”, mutta sen valmistelu aiheuttaa pientä stressin poikasta. Reilu kaksi viikkoa Jouluun, kääk tosiaan se on jo ihan ovella! Juu varmasti löytyy Dopphomesta joululahja vihtoehtoja ja lisää on tulossa 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Huomenta, onpa kaunis mekko! 😍
  No on sinulla siellä kuorsaavat kaverit! Vihellys ja korina konsertti heti aamutuimaan 😄 tulee stereona.

  Piti itsekin hetken tuumata ja punnita joulu- vai juhannus. Ensin tuli, että tietenkin joulu! Kynttilät, torkkupeitot, herkut, kirja, sauna…..mutta, kallistuin myös juhannuksen puoleen kuitenkin. Ja suurin syy, valo! Pitkä valoisa päivä ja yötön yö! Ja kuten sanoit, joulu kuitenkin aiheuttaa pienoisen stressin, kaikkine valmisteluineen. Ja ehkä tämä ns. joulumainonta, vaikka itse ei siihen rumban osallistuisikaan. Nyt jo näin ”aikuisena” 🤭 osaa ottaa rennommin.

  Mutta se juhannus, lehtipuiden humina, lintujen laulu, valoa, valoa, valoa❤️Voi olla ulkona!
  Unohdetaan tästä listasta itikat, vesisateet, kostea kylmyys, eihän sellaista kesällä ole🤭 Kynttilät, torkkupeitot ja herkut voi olla juhannuksenakin.

  Kummassakin on omat hyvät puolensa, huonoja ei halua ajatella. Jos yksi tulee valita, se on Juhannus.💚🦋

  Ihanaa päivää!

  • Hei Maarit 🙂 Kiva, kun tykkäsit 🙂 Nin on ja Valora on pahin 🙂 Mieheni ei onneksi kuorsaa kuin harvoin ja niin kuulemma kuorsaan minäkin aina joskus, mutta en oikein tiedä uskoako häntä vai onko se vain värikynää…Juhannuksena on juuri noi hyvät puolet, mitä kirjoitit 🙂 Kysyin Insta storyssä samaa ja n. 70% vastasi Joulu ja loput Juhannus. Totta, molemmissa on puolensa 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Erikoinen mekko.Tulee mieleen lapsuuden takit selkäpuolelta.Nostalkinen muisto.

  • Hei Anna-Maija! Totta, niin tuleekin 🙂 Mukavaa iltaa, Kata