Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Nyt on rosan värin vuoro, värin josta moni tykkää. Enkä ihmettele, koska rosa väri on pehmoinen ja herkkä meidän vaaleaa ihoa vasten. Rosa saa meidät tuntemaan itsemme naisellisiksi.

Mietin paljon teitä asiakkaita ja kommentejanne, mitä sanotte eri väreistä, malleista ja yleensäkin asioista. Näitä asioita hyödynnämme sisäänosto tilanteissa. Värit ovat ne tärkeimmät, mistä annatte palautetta ja sehän on selvä. Väri on vaatteissa se numero 1. sitten tulee malli ja materiaali. Ennen sovitusta, väri jo ratkaisee pääseekö tuote mukaan pukuhuoneeseen.

 

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Shot takkijakku

Kysyin Gabilta, että onko tämä mielestäsi takki vai jakku? Hän vastasi, että se on takkijakku, joten mennään sillä:) 

Shot on vuodesta toiseen naisten suosikki. Meillä on ollut joka kevät vastaavaa takkijakkua kun tämä rosa Shot on. Joskus niissä on ollut enemmän vetoketjuja ja taskuja, mutta tänä keväänä 2020 Shot on simppelin mallinen jakku.
Shotin selkäosa ja hihat ovat paksumpaa ja joustavampaa trikoota. Etuosassa on ohutta tikkikangasta, sivussa on taskut ja edessä on vetoketju.

Minulla on takkijakusta päälläni koko XS, joka on minulle sopiva. Löydät Shotin mittataulukon täältä. Huomio, että Shot on reiluhko kooltaan.

Shot takkijakun voi pukea myös mekkojen kanssa. Se on käyttökelpoinen ja menee moneen menoon koko kevään ja kesän. Talvella sitä voi pitää sisäjakkuna.

 

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Moreno t-paita

Moreno T-paidassa on silkkinen etuosa ja kauluksessa on kapea resorikantti. Resorikaulus tekeekin t-paidasta hieman arkisemman, mutta juuri se kaulus antaa sille ryhtiä. Jotta paidassa säilyy käyttömukavuus, on paidan takaosa joustavaa viskoosia. Moreno paita on tarpeeksi tyylikäs pidettäväksi myös yksistään, mutta se sopii myös jakkujen ja neuletakkien alle.

Moreno T-paitaa löytyy myös valkoisena. Olimme stailanneet sen beigen jakun ja tummansinisen vekkarin kanssa. Löydät kuvat stailauksesta täältä.

Minulla on t-paidasta päälläni koko S, joka on minulle oikea koko.

 

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Nyt kun on aikaa, niin ota esille huivilaatikkosi ja katso mitkä huivit pääsevät jatkoon ja mitkä lähtevät kierrätykseen. Lajittele huivit talvi- ja kesähuivi pinoihin. Sovittele huivejasi myös muualle kuin kaulaasi esim. päähän ja hiuksiin sekä vyöksi. Asuni olisi huomattavasti tylsempi ilman että olisin pukenut huivin vyöksi!

 

Chinot

Muistatko farkkuchinot tästä postauksesta? Nämä kangas chinot ovat samanmalliset kuin farkkuchinot.

Chinot ovat yleisesti ottaen rennot housut, olivat ne mitä materiaalia tahansa. Chino housuissa on viistot taskut edessä ja takana ei ole taskuja. Chinot ylettyvät vartalon keskikohtaan, noin navan kohdalle. Lahkeet kapenevat alaspäin. Chinojen fiilikseen kuuluu myös, että lahkeet voi kääntää. Sanoisin, että näissä chinoissa on noin 28″ mittainen lahje. Itselläni se ylettyy juuri jalkapöydän päälle. Kitti väri on helppo yhdistää melkeinpä mihin tahansa, mutta rosan kanssa se muodostaa kauniin ja pehmoisen kokonaisuuden.

Minulla on päälläni chinoista koko 34 ja se on sopiva koko. Chinot joustavat, koska niissä on stretchiä.

 

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Oletko ihmetellyt miksi minulla on rosa vesipullo kädessäni? Itse asiassa tämä on Gabin vesipullo, joka oli tiskillä ja koska se sopi värinsä puolesta asuuni niin hyvin, nappasin sen rekvisiitaksi. Kävimme muuten ostamassa hulavanteen. Olemme hulanneet liikkeessä töidemme välissä, mutta siitä lisää ensi viikolla:)

 

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Eikö olekin ihana väriyhdistelmä! Veikkaan, että oranssi ja rosa yhdessä ovat uusi tuttavuus!

 

Somistan liikkeen aina värien mukaan. Teen liikkeessä eri väriyhdistelmiä, joita vaihtelen parin viikon välein. Rakastan liikettä, kun se on harmonisesti somistettu ja tästä saammekin paljon kiitosta. Asiakkaan on helppo löytää esim. housuihin sopiva yläosa, kun valmiit asukokonaisuudet väreittäin on kerätty lähelle toisiaan. Asiakkaan on myös helppo hahmottaa liike kokonaisuudeksi, koska hän löytää suoraan oman lempivärinsä.

 

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Asukokonaisuus

Rosa vekkari on esitelty jo tässä postauksessa. Samoin jakku on esitelty tässä postauksessa. Bonell neule on esitelty vaaleansinisessä postauksessa kamelina, mutta neuleesta löytyy myös tämä kaunis oranssi.

Itse en ole oranssin värin suuri fani, mutta tämä oranssi ei ole mauton eikä halvan näköinen väri. Tämä on hieman poltettu oranssi, joka on monen mieleen. Lupaan, että tämä väri näyttää kerrassaan upealta, kun hipiä on saanut hieman aurinkoa. Minun lempparini on aina ollut tämän poltetun oranssin värinen huulipuna. Taidankin kaivaa huulipunani taas esille.

 

Vinkki

Kehoitin tuossa ylempänä, että siivoisit huivilaatikkosi, korisi tai telineesi, missä niitä säilytätkään. Tarkastelet huiveja kriittisesti juuri väriensä puolesta. Onko huiveissa lempivärejäsi ja onko sinulla vaatekaapissa vaatekappaleita, jotka sopivat huiviesi väreihin? Ota jokainen huivisi käsittelyyn yksitellen. Levitä se auki ja tarkastele sen väricomboja. Yksi pieni huivi voi olla suuressa roolissa, koska yhden pienen huivin perusteella voi rakentaa uuden ja toimivan asukokonaisuuden.

Yhdistele huivin värisiä asuja yhteen ja saat aikaiseksi loistavan combon. Jos olisin pelkästään kertonut, että rosaan vekkariin voi yhdistää oranssin neuleen, niin olisit luultavasti ajatellut, että nyt värisilmäni huijaa. Mutta kun asuyhdistelmän näkee päällä, huomaa että se toimii.

 

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Vielä yksi vinkki

Jos tuntuu, varsinkin keväällä/kesällä että asusta puuttuu jotain eli se näyttää liian raskaalta, tunkkaiselta ja talviselta, niin pue jalkaasi valkoiset tennarit ja käden käänteessä asu muuttuikin raikkaaksi ja keväiseksi.

Niin pienellä asialla, voi asusta tulla täydellinen mutta niin pienellä asialla kokonaisuuden voi pilata!

 

Kevään 2020 väriviikko; Rosa

Mitä pidit rosan ja oranssin combosta?

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitukset veloituksetta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Ihanaa!
  Tää vaalean punainen on tähän astisista mun ehdoton suosikki????
  Oranssi yllätti mut täysin vaaleanpunaisen kanssa. Oranssi ei kuulu mun värivalikoimaan, mutta noin käytettynä kyllä???Ihan loistava setti.

  Mietin noita lenkkareita. Mulla on mustat ja ne loistavat. Haluaisin valkoiset mutta niitä ei taida olla? Olisiko mulla käyttöä yhtä paljon vaaleanpunaisilla? Korvaako Kata sulla v.punainen valkoisen?

  • Hei Riikka ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, ihanaa kun tykkäsit. Minustakin se oli huippu väriyhdistelmä, se oli niin uudenlainen. valkoiset ovat tosiaan jo loppu ja itselläni on ne rosat. Minä käytän niitä minkä kanssa tahansa, en mieti. Ne ovat niin neutraalit että eivät haittaa ja sekoita asuja. Se mikä niissä on kiva, että ne ovat neutraalimmat ja rauhallisemmat kuin valkoiset. Ne eivät pomppaa jalasta vaan ”sulautuvat sinuun”. Tuumaile ja palataan, kata

 2. Ihanat asut taas, tuo vaaleanpunainen takkijakkuasu varsinkin. Teillä on tosi kauniita huiveja myynnissä ja olet taituri keksimään niille uusia, erilaisia käyttömahdollisuuksia. Myös vaaleasininen väripostaus oli mielestäni aivan ihana,; sinisen ja beigen komboon ei kyllästy ikinä.

  • Hei Marja ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit! Huivit ovat olleet hieman poissa kuvioista, kun ennen ne olivat ehdoton ”Must” juttu. Kiitos, huivi oli aika hauska yksivärisessä asussa ja toi siihen kivasti eloa. Vaaleansininen on niin ajaton beigen kanssa eli koskaan ei kyllästy, on niin totta! Mukavaa lauantaita, Kata

 3. Oijoi! Tulihan se Roosa ??. Joo, oranssi ja Roosa toimii näköjään täydellisesti yhteen. Toi oranssi neule ja huivi, ihanat! Hmm…laitetaan harkintaan. Sopisi roosan rotsini kanssa…

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Nyt se tuli, mitä odotitkin:) Harkitse asiaa ja kyllä, olisivat uuden näköiset rosan rotsisi kanssa. Ihanaa viikonloppua, Kata

 4. Ihana combo tuo rosa ja oranssi. En olisi uskonut niiden sulautuvan yhteen. Wau!

  Takkijakku on kaunis karamelli. Oikea Linnanmäen hattara.Upea!

  T-paita, upea sellainen, jakku klassikko ja vekkari alkaa tunkeutumaan jo uniini. Tarviseeko kanelipulla vekkari kenties kaverin vai onko jalkaani chinot vai viidakkohousut paremmat? Päivän pähkinä purtavaksi taas…

  Huivit siivottu, osa meni kierrätykseen ja uudistusta niihin kaipailen.

  Kiitos postauksesta Kata ja kevein askelin kohti viikonloppua.
  Iloa päivään..

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 No ei oli uskonut, niin samaa mieltä olen. Ehkä yksi vekkari on ok ja mielummin housut…hmmm..tämä on välillä vaikeaa ja ymmärrän sen paremmin kuin hyvin. Kaikki ovat kauniita ja käyttökelpoisia. Hienoa, että huivit on siivottu ja viety osa kierrätykseenkin. Itsekin ajattelin tehdä vaatekaappini siivouksen, samoin mieheni kaapin. Hän kun itse ei sitä siivoa…pilalle hemmoteltu tässä suhteessa 🙂 Ihanaa päivää sinulle, Kata