Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Istuva raitajakku farkku chinoilla

Istuva raitajakku farkku chinoilla

Nyt täytyy kyllä vähän hehkuttaa! Torstaina oli ihana Easy setti aivan ihanilla Easy housuilla ja raitapaidalla ja nyt on raitajakku super pehmoisilla farkku chinoilla. Molemmat setit ovat niin minun suosikkejani, varsinkin Easy housut ja tämä raitajakku.

Torstain ja tämän päiväiset setit ovat juuri sellaisia asuja, että niitä voi käyttää yksistään ja yhdistellä jo olemassa oleviin tuotteisiin!

 

Istuva raitajakku farkku chinoilla

Istuva raitajakku farkku chinoilla

Raitajakku

Tiedätkö, tämä raitajakku on kuin neuletakki päällä! Se ei kiristä eikä purista mistään, mutta istuu kuin hansikas käteen. Siinä on sivuissa, edessä ja takana sisäänotot, joten se myötäilee vartaloa lähes täydellisesti. Edessä on kaksi paikkataskua ja koska jakku on vuoreton, voi sen pestä itse 30 asteessa.

Mittasimme raitajakut eli niiden mittataulukko löytyy täältä. Minulla on jakusta päälläni koko 34 ja se on kuin minulle tehty.

Raitajakussa on tummansininen pohjaväri ja raidat ovat valkoisia. Raitajakun voi pukea myös mekon päälle ja kuinka ihanan raikkaalta se näyttääkään myös vaaleiden housujen yläosana!

 

Istuva raitajakku farkku chinoilla

Valkoinen vyö

Valkoisesta vyöstä tulee mieleen ihana teinivuosikymmen eli 80-luku. Vyötä löytyy hopea- ja kultasoljella. Muistathan aina pukea housuihin vyön, jos niissä on vyölenkit. Vyö ehkäisee niiden alaspäin valumisen. Jokainen housu venyy käytössä ja silloin vyö on tarpeellinen.

Jos joskus tuntuu siltä, että on ostanut liian tiukat housut, niin kannattaa laittaa ne vain päällensä, koska ne venyvät jo yhden päivän aikana. Mutta muistaa, että ne eivät veny kaapissa, vain käytössä

Valkoiset Great tennarit vaaleansinisellä ovat niin jalkaan kuin asuun piste iin päälle!

 

Kedita pallo t-paita

Kedita on kiva t-paita. Se on 100% puuvillaa, mutta se ei ole paksu ja tönkkö. Keditassa on hieman laskeutuva hiha olkapään yli ja edessä kauluksessa on halkio ja etutasku rinnan kohdalla. T-paidan helma on hieman pyöristetty, joten se on kaunis myös housujen päällä.

Kedita vastaa normaalia kokoa, minulla on päälläni koko S. T-paitaa löytyy myös valkoinen ja yksivärinen tummansininen.

 

Istuva raitajakku farkku chinoilla

Farkku chinot

Chinot ovat yleisesti ottaen rennot housut, olivat ne mitä materiaalia tahansa. Chino housuissa on viisto taskut edessä ja takana ei ole taskuja. Chinot ylettyvät vartalon keskikohtaan, noin navan kohdalle. Lahkeet kapenevat alaspäin ja lahkeessa on käännös, mutta sen voi myös avata suoraksi.

Chinoja löytyy tämän tumman farkun lisäksi valkoisina.

Minulla on päälläni chinoista koko 36. Chinot ovat pehmoiset ja joustavat, mutta chinojen tyyliin ei sovi olla ihan piukeat. Siinä tulee olla hieman löysähköä rentoutta.

 

Istuva raitajakku farkku chinoilla

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Pirteä raitajakku ja istuvat farkku chinot ovat raikas yhdistelmä. Valkoinen vyö ja tennarit viimeistelevät asun puhumattakaan huolettomasta hyvälaatuisesta pallo t-paidasta. Kesäinen, raikas ja tyylikäs asu moneen rentoon menoon.

    Nyt tuli lisää pohdittavaa mikä on se oikea jakku minulle. Housujakin tulee kuin sieniä sateella Doppiin, että niitäkin on sitten vaan kokeiltava samoin kuin jakkuja. Nyt on katsottava vaan kalenterista aikaa milloin pääsen taas piipahtamaan Doppiin tai laitettava viestiä teille…

    Kotona olen jo pyörähdellyt vekkihameeni kanssa, niin että perheeni nauraa vatsat kipourassa, että Tanhupallo on saanut kilpailijan meidän perheen Pyörivästä Kanelipullasta.

    Ihanaa viikonloppua ja pysytään terveinä.

    • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Jep, housuja ja jakkuja pitää vetäistä päälle, että löytää omansa! Ihana sinä:) Samoin sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *