Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


15.3.2020 |

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Teimme Gabin kanssa videon meidän suosituista nilkkafarkuista. Meiltähän löytyy kahdeksan eri väriä kyseisistä farkuista, joista stailasimme neljä erilaisilla asukokonaisuuksilla.

Yhdeksäs väri nilkkafarkuista on saapumassa ensi viikolla ja se on herkullinen rosa!

Nilkkafarkkujen koot ovat 00-44. Koko 00 vastaa pientä 32-34 vaatekokoa, 32 vastaa 34-36 vaatekokoa jne. Nilkkafarkkujen pituus on 27″, lahkeensuussa on vetoketjut ja hinta on € 109,95.

Nilkkafarkkujen värit ovat:

 

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Valkoiset nilkkafarkut

Valkoisiin nilkkafarkkuihin yhdistät minkä yläosan tahansa!

 

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Kamelit nilkkafarkut

Kameli on tämän kevään uusi hittiväri. Kameli on kaunis väri ja siihen voi yhdistää vaalean eri sävyjä, mutta vaaleansininen, tummansininen ja musta sopivat myös!

 

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Minulla on päälläni tuplatoppi. Tuplatopissa on kaksinkertainen etuosa eli se ei ole läpinäkyvä eikä se nappaa liian tiukkana vartaloon kiinni. Topissa on leveät olkaimet ja kaulus nousee solisluiden päälle. Toppi on malliltaan hieman pidempi ja topin helma on pyöristetty.

Tuplatoppia voi kesällä käyttää yksistään, mutta se on loistava kaikkien alle. Puin sen Bondie paitamekon alle, alla olevan Lukkopaidan alle ja se käy myös jakkujen ja neuletakkien/neuleiden alle. Minusta se on loistava toppi, koska se ei ole avonainen ja se tuntuu hyvältä päällä.

Tuplatoppia löytyy valkoisen lisäksi tummansininen. Minulla on topista päälläni koko 34.

 

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Vaaleansininen nilkkafarkku

Nyt kevään saapuessa, tummat farkut päivitetään vaaleisiin kesäfarkkuihin!

 

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Punaiset nilkkafarkut

Nilkkafarkkujen punainen sävy on juuri oikean sävyinen, se on kunnon punainen!

 

Nilkkafarkut neljällä eri tavalla

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme, josta löytyy myös tuotteiden mitat ja tarkemmat tuotetiedot.

Löydät stailausvideomme facebookista täältä ja Insta TV:stä täältä.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Kun Doppin blogin avaa niin tunne on kuin joulukalenterin luukkuja availisi. Aina löytyy silmiä hiveliviä asukokonaisuuksia mitä voi miksailla keskenään ja itselleen sopiviksi. Katan kirjoitustyyli on ihanaa, pilke silmässä kirjoitettua ja palvelu liikeessä on ensiluokkaista. Olen niin onnesta soikeana ja kiitollinen siitä, että tulitte Helsinkiin.

  Tämän postauksen asut pistivät taas mietintämyssyn todella tiukasti päähäni, kun asut olivat yksi toisensa jälkeen upeimpia.

  Kaikki asut voisin kotiuttaa, jos vaan kukkaro ja vaatekaappi sen kestäisivät sekä mieheni hermot.

  Pellavajakku, Reema keltainen paitis, valkoinen tuplatoppi ja punaiset nilkkafarkut menevät varmaan kokeiluun ja sitten on vaan aloitettava pudotuspeli mitä ostaa ja todella tarvitsee.

  Tämän kesän olin ajatellut olla iloinen kanelipulla eli pukeutua kaneliin ja valkoiseen. Nyt mietin mitä niihin miksailen muuta kuin mustaa. Vaaleansinistä ja – punaista? Käyköhän kaneliin myös punainen? Keltainen tuskin? Vai mitä sanoo muodin supermiksailija Kata?

  Aurinkoista viikonlopun jatkoa ja toivotaan sen paistavan jatkossakin tuoden iloa sekä valoa elämään. Katan blogi tuo iloa ja valoa elmään kyllä harmaina päivinäkin.
  Eikös mekkomania viikkokin ala kohta… Tuskin maltan odottaa enää

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Iso kiitos ja me olemme kiitollisia teistä ihanista asiakkaista ja blogin lukijoista! Kaneliin sopii vaaaleansininen tosi kivasti ja keltastakin voisi kokeilla. Punainen oli yllättävä Gabin päällä edellis sunnuntain postauksessa. Ja toki kaikki vaaleat sävyt ovat kaneliin loistavia. Viikon jatkoja, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *