Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kullanvärinen vekkari 1/3

Kullanvärinen vekkari 1/3

Korona viruksesta huolimatta, elämä jatkuu ja me aiomme pitää lipun korkealla ja ilahduttaa teitä postauksilla ja Instavideoilla. Eli jos et vielä seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa, niin ota seurantaan Dopphelsinki. Postaamme sinne päivittäin piristävän muotijutun kuvien tai videon muodossa.

Näitkö meidän eilisen laukkumallistomme esittelyn InstaTV:stä? Jos et nähnyt, niin katso se täältä

 

Kullanvärinen vekkari 1/3

Kullanvärinen vekkari 1/3

Reema paitis

Näit Reema paitiksen keltaisena tässä postauksessa ja stailausvideossamme. Reema paitista löytyy myös vaaleansinipohjaisena, josta löytyy mustaa, kulta/beigeä, vaaleaa ja sinisen eri sävyjä. Paita nappaa kauniisti kultaisen vekkarin sävyn ja mustat korkkarit tuovat asuun vahvaa särmää.

Tämä paita on yllättänyt monet positiivisesti. Kun olen ehdottanut paitaa johonkin asuun, niin aluksi on voinut olla hieman epäröintiä. Mutta kun paidan on pukenut päällensä, niin moni on tuumannut, että ei olisi uskonut, miten hyvältä paita näyttää päällä. Ja ennenkaikkea miten upeasti se on sopinut moneen yksiväriseen asukokonaisuuteen tuoden siihen syvyyttä. Paidan marmorikuvio on upea!

Minulla on paidasta päälläni koko 36 ja se on minulle juuri passeli, kun ottaa huomioon, että paita voi kutistua pesussa 3-5%.

 

Kullanvärinen vekkari 1/3

Vekkari

Esittelemme teille kolme vekkaria peräkkäisinä päivinä ja kolme erilaista stailausta. Vekkarit ovat samanlaisia, mutta erivärisiä. Aloitamme kolmen päivän sarjan kullanvärisellä vekkarilla.

Kultavekkari on kaunis ja juhlava. Vekkareissa on leveä kuminauha vyötärö, joka ei purista eikä kiristä. Vekkari toisin sanoen vain vetäistään päälle. Minulla on vekkarista päälläni koko 34 eli sanoisin, että vekkari on suht reilua kokoa, koska kuminauha vyötärö joustaa mukavasti.

 

Kullanvärinen vekkari 1/3

Stailasimme vekkarin ”pikkusievästi” eli puimme hameen yläosaksi pienen Karla neuletakin ja napitimme paitapuseron ylös asti

Karla neulejakku

Karla neulejakussa on 3/4 osa mittaiset hihat. Edessä on nauhat, jotka tulee sitoa rusetille, pelkkä solmuke ei näytä minusta kauniilta. Karla on loistava myös housujen kanssa ja sopii myös hihattomien mekkojen päälle. Karla neulajakkua löytyy myös luonnonvalkoisena, löydät sen täältä.

Lora Malery laukku € 99,00 löytyy myös Laukku videostamme sekä täältä.

 

Kullanvärinen vekkari 1/3

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ihanaa, että jatkatte postauksia! Piristystä tarvitaan näinä aikoina.

 2. Ihana laukkujen esittelyvideo. Ilahduttaa ja elämä jatkuu.
  Upea asukokonaisuus postauksessa tänään ja kaupan päälle Katan aurinkoinen hymy. Ilahdutti ja piristi.

  Paita on ihana, mutta sopiiko kumpikaan väri paidoistani kanelipulla vekkariin?
  Neuletakki on kiva ja siinä se rusetti on nappi valinta neuletakkiin.
  Jos ei kumpikaan paidoista sovi kanelipulla vekkariini niin tule uuden vekkarin hankinta kyseeseen… Olen aivan myyty vekkariini. Melkein nukun se päällä.

  Tsemppiä, pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme. Toivotaan koronan laantuvan, koska Suomen talous ja pienyrittäjät kärsivät tästä kuten koko maailma.
  Voimia ja iloa päivään.
  Muistinkin, että verkkokauppakin on olemassa….

 3. Ihan mahtava ajatus tuo meidän lukijoiden ilahduttaminen useammalla postauksella 🙂
  Tuo paita on hauska, henkarilla katsoin etten ikinä sitä päälleni pistäisi, mutta kun sitä sovitin olin aivan myyty, paita sopii moneen, niin hameeseen kuin farkkuihin ja monen värisiin farkkuihin.

  • Hei Minna ja kiitos kun kommentoit:) Kiitos kun seuraat, jatkamme samalla tyylillä kuin ennenkin:) Olet niin oikeassa, paita on juuri sellainen..se pitää pukea päälle ja nähdä, miten hyvin se sopii moneen. Kaikkea hyvää, Kata