Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tummansininen vekkari 2/3

Tummansininen vekkari 2/3

Eilen esittelimme teille kullanvärisen vekkarin ja tänään on tummansinisen vekkarin vuoro. Kyseessähän on sama vekkari kuin eilen, mutta eri värisenä. Helpon tästä vekkarista tekee kuminauha vyötärö ja helppohoitoinen materiaali, joka ei moksahda mistään.

Tummansininen vekkari on värinsä puolesta helppo yhdistää arkeen, koska tummansininen väri on usein vaatekaapin kulmakivi!

 

Tummansininen vekkari 2/3

Tummansininen vekkari 2/3

Moreno t-paita

Jos etsit tyylikästä ja yksinkertaista yläosaa, minkä voit pukea juuri jakkujen ja neuletakkien alle, niin Moreno t-paita voisi olla juuri sellainen. T-paidassa on silkkinen etuosa ja kauluksessa on kapea resorikaulus, joka tekee t-paidasta hieman arkisemman, mutta juuri se kaulus antaa sille ryhtiä. Jotta paidassa säilyy käyttömukavuus, on paidan takaosa joustavaa viskoosia. Paidassa on lyhkäiset hihat.

Moreno t-paitaa löytyy valkoisen lisäksi rosa ja minulla on päälläni koko S.

 

Tummansininen vekkari 2/3

Blue nauhalliset tennarit

Tennarit tähän asuun ovat ihan täydelliset. Ne tuovat asuun nuorekkuutta ja trendikkyyttä. Ymmärrän, että jokainen nainen ei voi eikä halua pukea tennareita jalkaansa hameen kanssa. Työ voi vaatia siistimmät jalkineet tai ei tunne itseään kotoisaksi tennarit ja hame päällä. Tällöin asuun puetaan balleriinat tai muut kevyemmät kengät. Toki nilkkurit käyvät vielä hetken.

Nämä nauhalliset tennarit ovat hieman erilaiset. Niissä on jotain ”vanhanaikaisuutta”. En tiedä miten niitä kuvailisin, mutta ne ovat joka tapauksessa erilaiset kuin meidän Gaborin tennarit. Koot ovat normaaleja ja tennarit istuvat jalkaani todella hyvin.

 

Tummansininen vekkari 2/3

Nilia jakku

Olen hieman hämmentynyt, että montako kivaa jakkua meiltä löytyykään. Itse en ole koskaan ollut kovinkaan jakkutyyppi, koska olen kova touhuamaan ja miettinyt aina, että jakku ei ole itselleni kätevä vaate. Mutta tänä keväänä aion hankkia itselleni jakun. Ihailin Gabin päällä viime kesänä beigeä pellavajakkua joka oli saman tyylinen kuin tämä. Pidän tästä jakusta, koska se on hieman pidempi. Väri on helppo, se sopii kaikkeen. Se on malliltaan suorahko, joten sen päälle on kiva pukea vyö, mutta mageelta se näyttää ilman vyötäkin kapeiden Dream Chic farkkujen kaverina.

Minulla on päälläni jakusta koko 34.

 

Tummansininen vekkari 2/3

Tämä taitaa olla minun kesälookkini 🙂 Voisiko tämä olla myös sinun kesäasusi?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.
Muistathan, että verkkokaupassamme on ilmaiset toimitukset!

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Upea, upea Kata taas loihtinut taikurina mitä kauneimman kokonaisuuden, että korona pöpötkin kalpenee.

  Kuninkaallisen sininen vekkari tuo mieleeni meren, Moreno t-paita aaltojen vaahdot ja jakku kesäisen vaniljajäätelön. Vyö kruununa Katan hoikistuneessa olemuksessa, että ei voi sanoa muuta kuin: Wau!

  Lenkkarit ovat niin pop ja ne sopivat moneen menoon, vaikka en ennen uskonutkaan niin. Olen myyty.

  Nyt odotan lisää vekkari postauksia. Onko se seuraava vekkari pinkki vai punainen vai jotain ihan muuta?

  Voimaa, valoa ja iloa päiviin.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi! Ihanaa kun tykkäsit, itsekin tykkäsin ihan hurrrrrjan paljon tästä asukokonaisuudesta:) Siis lenkkarit on niin POP! Huomenna tulee vielä yksi…saas nähdä mikä se on:) Samoin sinne, kaikkea hyvää! Kata