Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Easy setti

Easy setti

Nyt on niin easy setti, että se sopii monelle ja moneen paikkaan. Itse mietin, että pukisin tällaisen setin kun lähden reissuun. Lentokentällä kulkisin tyylikkäästi jakku päällä, mutta kun ottaisin jakun pois lentokoneessa, niin olisin super mukavassa asussa, mutta edelleen tyylikkään rennossa setissä.

Easy setti on siisti ja tyylikäs, mutta rento. Minulla on päälläni sininen asukokonaisuus, mutta Easy housuja löytyy myös mustina. Silloin setin voi tehdä mustille housuille sopivaksi!

 

Easy setti

Zella jakku

Zella jakku kuuluu meidän perusvalikoimiimme. Meiltä löytyy jakkua aina tummansinisenä ja mustana. Keväisin ja syksyisin täydentyy jakusta sen sesongin mukaiset värit. Näitte Zella jakun kanelin värisenä Gabin päällä tässä postauksessa. Itse pidän Zellasta, koska Zella on siisti jakku mutta ei pönötysjakku. Se ei ole liian formaali, että sitä ei voisi pukea mihinkä asukokonaisuuteen tahansa kuten esim. näihin Easy housuihin.

Zella on suht reiluhkoa kokoa. Siinä on tilaa käsivarsien kohdalla ja yleensä nappi on helppo saada edestä kiinni. Jakku on vartalonmyötäinen. Jakkuun kuuluu housut ja istuva kotelomekko. Minulla on jakusta päälläni koko 34.

 

Easy setti

Nauhattomat tennarit

Minulla on jalassani pehmoiset ja kevyet Bluen tennarit. Tennarit, jotka vain vetäistään jalkaan ovat minun lemppareitani. Mutta löytyy näistä myös valkoiset nauhalliset versiot, jotka löydät täältä. Pohja on 3-4 cm korkea, mikä tekeekin niistä mukavat kävellä. Tennarit ovat normaalia kokoa.

 

Easy setti

Sinivalkoinen raitapaita

Mitkä ovat ihanampia kuvioita kuin pallot ja raidat? No, paisleyt ovat minun mielestäni yhtä ihania. Kaikki kolme kuosia ovat klassisia kuoseja vuodesta toiseen.

Sinivalkoinen paita on malliltaan suora. Halusin Easy housujen vetoketjut esille, joten laitoin raitapaitaa hieman housujen sisälle edestä. Mutta paita on kivan näköinen myös suorana kapeiden housujen kanssa. Löydät paidan mitat ja paidan suorana verkkokaupastamme. Minulla on paidasta päälläni koko S.

 

Easy housut

Muistathan meidän Tulevaisuudenhousut? Sanoisin, että tässä on kesäversio kyseisistä housuista. Materiaali on joustavaa ja kevyttä. Vyötäröllä on resori ja nauhakuja. Sivuissa on vetoketju taskut ja lahkeet kapenevat alaspäin. Takataskuja ei ole, kuva housujen takaa löytyy täältä.

Minulla on Tulevaisuuden housuista itselläni koko 34 ja sama koko minulla on näistäkin housuista. Huomioisin sen, että Easy housut eivät ole ihan yhtä löysähköt kuin Tulevaisuuden housut. Joten ota näistä Easy housuista oma kokosi. Jo se, että 34 on Easy housuista pienin koko (ei 32 kuten Tulevaisuuden housuista) kertoo siitä, että näistä otetaan oma koko.

Saamme tänään Easy housuja myös mustina! Myös ne löytyvät jo verkkokaupastamme.

 

Easy setti

Jos haluat tehdä setin mustille Easy housuille, niin voit vaihtaa ainoastaan sinivalkoisen raitapaidan joksikin toiseksi paidaksi. Valkoiset tennarit ja vaaleansininen jakku sopivat myös mustien Easy housujen kanssa. 

 

Easy setti

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Voi miten ihana asu ja taas voisin kuvitella, että kuinka viihtyisin noissa väreissä ja asukokonaisuudessa. Nämä ovat mun lempparivärit, raitaa ja tummansinistä ja ripaus vaaleansinistä. Itse en ole kokeillut tulevaisuuden housuja, mutta nämä Easyt näyttävät todella hyvältä.
  Kiitos taas postauksesta.

 2. Vilken fin kombination, fräsch och våraktig! Synd bara att toppen inte finns i rött. Mörkblått fungerar väldigt dåligt på en rödhårig :(. Annars helt super!

 3. Easy setti on nimensä veroinen: helppo, raikas ja tyylikäs.

  Matkustaessa oiva asu ja minulle se tuo mieleeni kesän ja veneilyn.
  Tummansiniset housut ja jakku menevät kokeiltavien joukkoon.
  Jakun väriä vielä pohdin. Kaneli on upea, musta tyylikäs, tummansinen takuu varma ja vaaleansininen minulle uusi tuttavuus. Mitä sanoo Kata?

  Onkohan nauhattomia tai nauhallisia tennareita punaisina?

  Totta raita, pallo ja paisley kuviot ovat upeita kuvioita.Ehkäpä kukkakuvio pienenä piristyksenä näin kesän korvilla, mutta ei liikaa ettei tule övereitä.

  Mukavaa päivää ja jo seuraavaa postausta odottelen ja erityisesti mekko maniaa….

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit 🙂 Niin on, ihana helppo! Olet oikeassa, tummansininen on takuuvarma ja oikeastaan sellainen joka menisi sinulla läpi vuoden. Mutta kokeillaan jotain vaaleansinistä kun tulet käymään, vaikka se onkin sinulle vieras väri. Voi ei ole punaisia tennareita enään. Joitakin uusia malleja on vielä tulossa, mutta ne ovat mustia ja tummansinisiä. Kiitos samoin sinulle, mukavaa päivää Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *