Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


10.3.2020 |

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Sunnuntain postauksessa kerroin, että vyöt rupeavat nostamaan taas päätään. Viime vuosien aikana yläosat ovat olleet isohkoja oversize malleja ja vyötäröä ei olla korostettu juuri lainkaan. Isot löysähköt yläosat eivät sovi kaikille. Varsinkin A-vartaloisille naisille vyötärön korostaminen on melkein must.

Olemme laittaneet löysähköjä viskoosipaitoja hieman housujen sisälle, jotta lantion kaari on saatu esille. Tämä on pukeva temppu monelle vartalotyypille.

 

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Barbette paita

Barbette paita ei korosta vyötäröä, mutta siinä on kaarrettu helma, mikä tekee vartalon keskikohdan kapeamman näköiseksi kuin että helma olisi ihan suora. Paidassa on ihanat pussihihat ja paidan edessä on napit ylhäältä alas saakka. Kaula-aukko on pyöreä.

Minulla on paidasta päälläni koko 36, mutta koko 34 olisi ollut myös sopiva. Löydät paidan mittataulukon verkkokaupastamme.

 

Mira neuletakki vyöllä

Mira neuletakissa vyötärön saa kauniisti esille. Vyö on samaa neuletta kuin neuletakkikin, mutta vyössä on solki. Laitoin vyön soljen läpi, mutta vyön voi myös solmia eteen, jolloin neuletakista tulee rennomman näköinen. Neuletakin hihat ovat hieman vajaamittaiset.

Mira neuletakki sopii housujen kanssa ja se on mitaltaan juuri kivan pituinen, kun se ylettyy juuri ja juuri haarasauman alapuolelle. Neuletakki sopii myös mekkojen päälle, koska se on vyönsä puolesta siro. Jos neuletakin alla on pitkähihainen paita, voi alapaidan hihoja hieman kääräistä tai nostaa niitä rypylle neuletakin alle. Näin minä tein Barbette paidan kanssa.

Minulla on neuletakista päälläni koko XS eli neuletakki on reiluhkoa kokoa.

 

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Dream Chic

Minulla on jalassani klassiset dream Chicit. Ne 27″ pituiset nilkkafarkut vetoketjuilla. Tämän kamelin värin lisäksi Dream Chic € 109,95 nilkkafarkkuja löytyy

Klikkaa väriä, niin pääset suoraan tuotteen kohdalle verkkokauppaamme, josta löydät housuista lisää tietoa.

 

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Truee mekko

Truee mekko on täysin avattava takkimekko. Tämä mekko on nyt aavistuksen lyhyempi kuin midimittaiset mekot. Eli jos olet hieman lyhkäisempi nainen, niin tämä mekko on sinulle varmasti ihan täydellisen mittainen. Jotkut kokevat midimittaiset liian pitkiksi ja ymmärrän sen hyvin. Tämän mekon pituus koossa 38 on 118 cm.

Mekossa on pitkät hihat, jotka voi kääräistä kun säät lämpenevät. Edessä on kaksi rintataskua, mutta ne ovat huomaamattomia. Mekko on vartalonmyötäinen vyötärölle saakka, jonka jälkeen se levenee maltillisesti alaspäin. Mekossa on klassinen paitakaulus.

Kuten muissakin takkimekoissa pitkäjalkainen nainen voi pukea housut mekon alle ja jättää nappeja alhaalta auki. Minulla on mekosta päälläni koko 34, verkkokaupastamme löytyy mekon kokotaulukko.

 

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Tässä kuvassa näkee mekon vyön, joka on samanlainen kuin neuletakissa. Kuvassa näkyy myös rintataskut ja huomaathan, että rintataskujen napit tulevat rinnan päälle.

Mekon ja paidan pohjaväri on luonnonvalkoinen ja kukat ovat tummansinisiä, joidenka keskellä on kamelin sävyä.

 

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Toffee tennarit

Näittehän jo, että meille saapui ihania tennareita. Mm. nämä Toffee tennarit saapuivat myös ja itse ihastuin näiden väriin. Malli on hyvä, sen tiedän jo entuudestaan, mutta tämä väri on uusi. Väri on helppo kameli eli se sopii kaikkeen. Se on kuin nude korkkari, jonka voi pukea mihin vaan. Toffee tennaria voi käsitellä toisena ”ihona”. Tennareiden mukana tulee kahdet nauhat, joita voi vaihdella mielensä mukaan.

 

Korosta vyötäröäsi neuletakilla ja mekolla

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.


4 kommenttia

 1. Sinikka sanoo:

  Hei. Mikä on Barbette paidan rinnanympärysmitta koossa 36 ja 34? Paita on kiva ja väri hyvä. Kauniita vaatteita teillä😊

  • Kata sanoo:

   Hei Sinikka ja kiitos kommentistasi 🙂 Mittasimme koon 38 verkkokauppaamme ja se oli 114 cm joten sanoisin 36 olevan n. 110 cm ja 34 olevan noin 106-107 cm. Paita kapenee reippaammin ympärysmitasta ja hartioista noin 1,5 cm/koko. Istun nyt kotona kun kirjoitan tätä ja voin vielä mitat tarkemmin kun pääsen liikkeeseen, jos haluat. Laita vaan viestiä shop@dopp.fi jos mietit jotain 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Jaana sanoo:

  Pussihihat, neuletakin vyötäröä korostava vyö ja takkimekon liehuvat helmat, mitä muuta voisin enää vaatia.täydelliseltä asulta.

  Toffee tennarit ovat upeat.Iskin niihin silmäni eilen Doppissa, kun kotiutin kanelipulla unelma asun ja valkoiset tennarit.

  Tofffeet menevät harkintaan, mutta kauan ei voi harkita ettei jää ilman.

  Kiitos Kata aamua piristävästä postauksesta sekä täydellisestä kanelipulla kokonaisuudesta, minkä hankin eilen Doppista. Se vekkari on todellakin laiha vekkari. Nyt vaan odotellaa ilmojen lämpiämistä, että saan hulmutella helmoja.

  Ihana oli nähdä pitkästä aikaa ja molemmat niin sinä kuin Gabi säihkyitte. Lieneekö jo alkavaa häähehkua?
  Mukavaa viikon jatkoa ja kyllä se aurinko vie pilkahtaa esiin tämän sateen jälkeen.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun pidit asusta. Siis vekkarisetti oli sinulle niin ihana! Ja kaneli väri upea ja kaunis ihaniin hiuksiisi. Uskon, että siitä tulee sinun luottoasusi kesäksi, enkä yhtään ihmettele! Oli ihana nähdä myös sinua ja pikkuhiljaa tämä häätouhukin lähestyy. Nähdään taas, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *