Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.3.2020 |

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Vaaleansininen on väriviikon kolmas väri. Myös vaaleansininen, kuten keltainenkaan ei ole ennen ollut väriviikkomme päävärejä. Vaaleansinistä käytetään usein sivuvärinä, mutta koska tämän vuoden 2020 pääväri virallisesti on sininen, niin siihenhän lasketaan kaikki sinisen eri sävyt, ei ainoastaan klassista tummansinistä.

Olen kuullut liikkeessä useita lausahduksia siitä, kuinka ”Vaaleansininen kuuluu lempiväreihin” ja ”Ihanaa, että nyt saa myös vaaleansinistä!” Vaaleansininen on nyt POP!

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Charlotta hame

Charlotta hame on midimittainen hame. Se on joustavaa ja pehmoista matskua, joka vain vedetään päälle. Kuminauhakuja vyötäröllä venyy mukavasti. Hame on pyöristetty lantion kohdalta eli sanoisin että hame on loistava X- ja A-vartaloiselle naiselle. Hame on edestä kietaisumallinen ja alempi kangas menee reippaasti päällikankaan alle. Minulla on päälläni hameesta koko S.

Charlotta hameen väri on antiikin pronssi. Se ei ole klassinen konjakki, kameli tai beige. Antiikin pronssiin voi yhdistää myös valkoisen eri sävyjä, tummansininen ja musta on tämän värin kanssa erittäin style!

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Celeste paita

Celeste paidassa on vaaleansinisen lisäksi valkoista, tummansinistä ja antiikin pronssia. Paita on henkäyksen kevyt ja valuva. Kaulus on hieman erilainen. Kauluksen takareunaa kiertää pieni fyrrykantti ja edessä on V-aukko. Hihat ovat löysähköt ja muuten paita on malliltaan suora. Paita ylettyy lantiolle.

Paita on reilua kokoa. Minulla on päälläni paidasta koko 34. Suosittelen ottamaan paidasta yhden koon pienemmän kuin normaalisti, koska koon 38 leveys on jopa 120 cm.

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Harmonie slingbackit

Onko sinulla vaivasenluita, jotka mahdollisesti haittaavat avokkaiden käyttöä? Näissä Harmonie slingbackeissä on etuosa tuotu hieman korkeamalle jalkapöydän päälle ja kuten huomaat, myös kengän sivut tulevat jalan päälle. Usein kengän sivusauma tulee juuri vaivaisenluun päälle ja painaa, mutta näissä ei paina.

Kaikkien asuelementtien ei tarvitse värien puolesta olla täydessä sovussa keskenään, mutta sävyjen tulee sopia keskenään. Laukusta löytyy kaikki kevään sinisen eri sävyt, myös Harmonien kirkkaansininen väri

Pronssi ja kulta muodostavat parin. Hopea on pronssille liian kylmä pari. Huomasithan myös  vaaleansinisen Ask takin € 249,00 ihanat kullanväriset napit!

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Sininen väri rauhoittaa ja vähentää verenpainetta. Se auttaa keskittymään, se rentouttaa ja lisää itsevarmuutta. Sininen hillitsee myös ruokahalua ja sitä käytetään laihduttaessa. Siniseksi maalatuissa huoneissa ihmisillä on taipumusta puhua rauhallisemmin ja hiljaisemmin ja siellä he ovat sopuisempia.

Kun miettii nykyistä maailman tilannetta, niin mikäli tuntee itsensä hermostuneeksi sekä rauhattomaksi ja etätyössä on vaikea keskittyä, niin kannattaa pukeutua sinisiin vaatteisiin. Huoneen maalaaminen siniseksi on ehkä hieman liioiteltua, mutta vaihda myös tietokoneesi ja kännykkäsi näyttö siniseksi tai kuvaan, missä on paljon sinistä.

Ehkä myös vuodevaatteet ja yöpaita kannattaisi vaihtaa sinisiksi, jos yöllä ei saa nukutuksi ja tuntee itsensä levottomaksi. En ole koskaan tätä ajatellut näin syvällisesti, mutta voi se toimiakin.

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Zella perhe

Minulla on jalassani Zella housut. Ne ovat istuvat ylhäältä, ylettyvät navan kohdalle, niissä on sivutaskut ja ihanat lahkeet. Lahkeet ovat vajaamittaiset ja hieman alaspäin levenevät. Housut ovat samaa sarjaa Zella jakun kanssa sekä Zella mekon kanssa. Tämä on klassinen ”Zella perhe”, joka vaihtaa väriä sesongin mukaan, mutta valikoimista löytyy aina tummansininen ja musta. Myös niistä väreistä löytyy eri housumalleja, mm. Zella higwaist, mikä on 10+ housu.

Laita viestiä shop@dopp.fi jos kiinnostuit Zella housuista, niin kerromme niistä lisää. Zella housua löytyy myös mustana.

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Raitapaita

Lyhythihaisia kauluspaitoja naisille on aina vaikeata löytää. Miehille niitä löytyy vaikka kuinka paljon, mutta ei naisille. Naisille paitiksien hihat ovat joko täyspitkiä, vajaamittaisia tai hihattomia. Miten kätevä ja pukeva tämäkin raitapaita on arkipaitana vaikkapa toimistossa. Paidassa on kaunis kaula-aukko, se ei ole liian paljastava. Siinä on pieni kantti kauluksessa, mikä on tyylikäs, varsinkin lyhythiuksisille naisille ja hihat ovat juuri sopivan mittaiset ja sievät leveällä kantilla. Vartalon keskikohdassa on tilaa eli se on mukava ja se laskeutuu kauniisti myös kun istuu. Raitapaita on myös kivan mittainen. Minulla on paidasta päälläni koko 34.

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Bonell neule

Eilisessä postauksessa esittelin Bonell neulejakun uudessa terra värissä. Tämä päälläni oleva neule on jakun kanssa samaa sarjaa eli materiaali on samaa, mutta malli on hieman erilainen. Kummassakin on reiluutta vartalon keskikohdalla ja hihat ovat samanlaiset. Tässä neuleessa on myös halkiot sivussa ja pieni resorikantti neuleen helmassa. Neuleen tulee roikkua vapaasti eikä napata resorista kiinni.

Kuten Bonell neulejakku niin myös tämä Bonell neule on reiluhkoa kokoa. Minulla on neuleesta päälläni koko XS ja se on minulle sopiva, vaikka normaalisti olen kooltani S.

Ps. Näidenkin kahden asujen kengät voi vaihtaa päittäin!

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Tuli mieleeni, että nyt kun ihmiset ovat kotona etätöissä ja oma aviopuolisokin on kotona etätöissä, niin jatkuva yhdessä olo saattaa välillä ottaa hermoihin. Käske aviosiippasikin pukeutua sinisiin vaatteisiin, niin ette ärsytä toisianne, vaan käyttäydytte kotona rauhallisesti ja sopuisasti. 

Sinistä väriä käytetään paljolti sellaisissa ammateissa, missä halutaan että virkapuku luo turvallista ja rauhoittavaa tunnetta. Ei varmasti ole sattumaa, että lentohenkilökunnan, ainakin Finnairin sekä poliisien univormut ovat tummansinisiä.

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Kameli on ollut hittiväri jo viime syksystä. Syksyllä sävy oli vahva ja mausteinen, nyt keväällä kameli on vaihtanut värinsä vaaleampaan ja säyseämpään asteeseen. Kameli on siitä yllättävä väri, että siihen on helppo yhdistää monta eri väriä. Vaaleansininen on raikas, rosa on pehmoinen, valkoisen eri sävyt ovat raikkaita, tummansininen on asiallinen ja musta tyylikäs.

Päälläni oleva kevyt vanutakki on uuden mallinen kevyttoppis. Se ylettyy pepun alle, siinä on nauhakuja vyötäröllä ja vetoketjut ja napit ovat kullanvärisiä. Tämä takki on tyylikäs ja siinä on ajatonta henkeä.

Takki on yhden koon reilumpi kuin normaalisti, koska minulle koko 34 on sopiva.

 

Kevään 2020 väriviikko; Vaaleansininen

Mikä sinisistä sävyistä on sinun lempparisävy?

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitukset veloituksetta.


12 kommenttia

 1. Ritu sanoo:

  Väriviikko tuo niin paljon piristystä! Vaaleansininen ja yleensä sininen väri minun ehdoton ykkösväri. Kaikki kokonaisuudet todella upeita! Super kiitos Katalle ja Gabille! Voimahaleja ja zemppiä ! Aamun kohokohta on Katan blogit!

  • Kata sanoo:

   Hei Ritu ja kiitos kommentistasi 🙂 Voi ihana kuulla ja kiitos paljon kun tykkäsit! Täällä zempataan ihan tuttuun tyyliin tai itseasiassa vielä enemmänkin. Jihuu, taas jaksaa vääntää kun saa tällaisia kommenteja! Aurinkoista päivää! Kata

 2. Taida66 sanoo:

  Hei!
  Kiitos mukavista väriviikkopostauksista. Houkuttelevan näköisiä ja varsinkin beige on se minun suosikkini:) Olen katsellut rentoja housuja, mutta oikein en uskalla tilata ja kun tuo reissaaminenkin on vähän laitettu pannaan, ettei sovittamaankaan pääse. Ajattelinkin kysyä apua tätä kautta. Olen h-vartaloinen, koko 36, joskus 34. Ongelmaksi muodostuu housujen lahkeissa se, että kapeat mallit, joista kuitenkin pidän, jäävät tököttämään ikävän näköisesti nilkkojen kohdalta, koska nilkkani ovat Aku Ankka -mallia eli tosi kapeat. Osaatko suositella jotakin mallia? Olen jaloistani muutenkin hoikka, ja suorissa housuissa näytän helposti kukkakepiltä.

  • Kata sanoo:

   Hei Taida ja kiitos kun kommentoit! Ihanaa kun tykkäät, kiitos siitä:) Mietin heti, että lyhyet farkut nilkkaan jäävät usein liian lepattaviksi jos jalat ovat kapeat ja nilkat sirot. Tämä voidaan helposti ratkaista täyspitkillä skinnyillä, jossa nilkkaan saa jäädä hieman ryppyä. Näin nilkka saa ”volumia”. Tai jos farkut ovat suorahkot malliltaan, sitten myös täyspitkät niin silloin nilkka ei korostu. En kuitenkaan tarkoita sellaisia vanhanaikaisia suoranmallisia farkkuja, vaan kapeita mutta lahje ei ole nilkasta skinny. Sitten hyvä malli on Rich malli, jota meillä on aina silloin tällöin. Niitä tuli itseasiassa kaksi uutta pesua juuri. Sanoisin, että toiset tulvat huomenna tänne blogiin Väriviikko postauksessa. Siinä lahje on kapeahko, ei skinny ja se on käännetty. Saat itse viikata sen kuinka haluat ja lahkeessa on pari cm ilmaa. Katso ne ja palataan, jos tuumailet jotain. Mukavaa päivää, Kata

   • Taida66 sanoo:

    Suuret kiitokset vinkeistäsi. Minäpä seurailen blogia edelleen katse housunlahkeissa🧐. Ja ehkäpä alan minäkin puhumaan siroista nilkoista; kuulosti niin positiiviselta😚. Ihana, kun jaksat näin palvella meitä kaiken kokoisia ja mallisia naisia! Voimia ja valoisaa katsetta kevääseen☀️

    • Kata sanoo:

     Hei taas Taida:) Jep, jep ja meillä on uusi farkkumallistokin saapunut. Kunhan ehditään kuvaamaan ja kertomaan siitä lisää teille! palataan:) Kata

 3. Maarit🤓 sanoo:

  Huomenia😊. Ihanaa, kun on nyt pääväreiksi nostettu näitä ns. sivu värejä. Tosi kauniit kombot. Kukkapaita kaunis ja helppo yhdistää moneen.

  Mielenkiinnolla odotan, putkahtaako vaaleanpunainen väriviikolla esiin. Minulla on aika paljon vaaleanpunaista ja Roosaa. Liekö ollut pienenä liian vähän vaaleanpunaisia vaatteita, kun aikuisena olen niin Rosa sävyisten perään😉. Ja on ihana vajota välillä sinne vaaleanpunaiseen kuplaan ja ruusunpunaisiin ajatuksiin arjen keskellä. Lempikukkani on pioni, huumaava tuoksu sekä kaunis kukka. Pääsetkö sisään haavekuplaani? 🌸

  • Kata sanoo:

   Huomenta Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, hieman erilaisia värejä kuin edellisinä vuosina. No pääsenhän minä! Minunkin lempikukkani on pioni ja rosa on tulossa:) Katsotaan vaan mikä päivä, muutama on vielä jäljellä. Mukavaa päivää, Kata

 4. Jaana sanoo:

  Kata kuin kuninkaallinen kuningatar: Charotta hame, Celeste paita, upea Ask takki, laukku, helmet puhumattakaan slingbackeista.
  Iskin silmäni kenkiin ja mietin meneekö liian överiksi kanelipullan vekkarin kanssa? Mitä mieltä muodin papitar, Kata?

  Zella housut, raikas raitapaita, neule, lenkkarit ja Adda takki päällä Kata kameliontti muuttui kuninkaalliseksi kaupunkilomalaiseksi, vaikka töitä sinun tiedän tekevän 24/7. Olet oikea duracell…Voimia!

  Ihanaa päivää, vaikka aurinko ei paistakaan ja kylmä tuuli vihmoo, niin voi taukojumpata Doppin verkkkokaupassa. Hyvää silmä- sekä sormijumppaa, kun pupillit laajenee ja sormet näpyttää näppäimistöllä.

  Ja Kata, jos et joku päivä jaksakaan tehdä väripostausta, niin riittää ihan säteilevä hymykuva sinusta tai ihana video…Aina ei ole pakko jaksaa ja kirjoittaa meille blogin lukijoille. Me ymmärrämme kyllä tälläisinä aikoina.

  Voimahali ja iloa päivään.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit asuista! Hmmm…ehkä menee slingbackit överiksi kanelipullan kanssa…mutta vois ollakin ihan magee. Täytyy testata:) Kiitos ymmärryksestä, täällä touhutaan tuttuun tyyliin ja jaksan kyllä. Olen hieman sellainen että kun tulee esteitä, niin pohjalaisella sisulla ne selätetään tai tässä tapauksessa, kun selätys ei ole vain itsestä kiinni, niin tehdään kuitenkin parhaamme. Ja ensi viikolla tulee ainakin yksi video:) Hyvää etätyöpäivää, Kata

 5. Eilamari sanoo:

  Huomenta,
  TAAS niin ihania värejä… vaalean sininen on yksi lempiväreistäni ja miten hyvin se sopiikaan beigen kanssa. Eilisessä postauksessakin oli todella kauniita beigen sävyjä ja täällä kovasti mietin, pitäisikö jotain tilata kesäksi….
  Jälleen kerran kaunis kiitos päivän piristävästä aloituksesta. Usko pois, annat näillä postauksilla ihan oikeasti voimia monen asiakkaasi työpäivään. Virtuaalihaleja sinne ruudun toiselle puolelle!

  • Kata sanoo:

   Hei Eilamari ja kiitos kommentistasi 🙂 Voi kiitos, lämmitti niin sydäntä sinun kommenttisi! Iso kiitos kun seuraat meitä ja virtuaalihalit sinne myös! Lähdemme kuvaamaan Gabin kanssa huomista väriä, kunhan aamukaffit on juotu:) Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *