Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


23.3.2020 |

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Väriviikon toinen väri on beige, minun lempivärini. Jotkut kyllä tuumaavat, että beige ei ole väri (hmm..mikähän se sitten on?), mutta minä pidän siitä ja tiedän, että en ole suinkaan ainut.

Beigeen väriin on helppo yhdistää melkein mitä väriä tahansa. Se rauhoittaa värin kuin värin ja tuo siihen hienostunutta twistiä

 

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Elvin mekko

Kysyin teiltä Instagramissa ja facebookissa puolitoista vuotta sitten, ”Millainen on sinun lempimekkosi?” Saimme paljon vastauksia ja teimmekin niistä koosten ja koosteen perusteella olemme toteuttaneet myös omaa Doppwoman-mekkomallistoamme. Tämä asia tuli mieleeni, kun puin tämän Elvin mekon päälleni. Tässä mekossa on monta elementtiä, mitä silloin kyselyymme vastasitte.

Mekossa on loistavan mittaiset hihat. Ne ylettyvät juuri kyynervarren yläpuolelle. Näin käsivarret jäävät piiloon, mikä erityisesti työvaatteessa on loistava asia. Mekossa on kapea ja terävä v-kaula-aukko. V-kaula-aukkoja ei mekoissa usein ole, vaan ne ovat enemmänkin ympyräaukkoisia. Mekko imartelee vartaloa vyötärölle asti, jonka jälkeen se levenee alaspäin. Mekko on joustavaa stretchiä ja kuuluu sarjaan ”pese ja pidä”.

Minulla on päälläni mekosta koko XS, koska mekko joustaa. Mekon mitat löytyvät verkkokaupastamme.

 

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Seeprakuosi on tyylikäs ja harmoninen, kun se on toteutettu beigen eikä valkoisen värin kanssa. Kuosi on pehmoisen näköinen.

Meidän kodistamme löytyy Artekin nojatuolit, joissa on klassinen mustavalkoinen seeprakangas. Muistan, kun valitsimme nojatuoleihin kankaan, niin myyjä sanoi, että onpas ”rohkea veto”. Se oli kyllä rohkea veto, mutta nojatuolit ovat niin upeat ja ajattomat. Yhtään en ole kyllästynyt niihin 10 vuoden aikana ja ne antavat mukavan särmän muuten harmoniseen (lue beigeen) sisustukseemme.

 

Halusin ottaa beigeen jonkin uuden tehostevärin ja mietin, että terra sopii siihen kauniisti. Konjakki on beigeen varma valinta, mutta pidin tästä uudesta kesän terrasävystä. Miettikää, miten upealta se näyttää hieman ruskettuneella iholla!

Terra on maanläheinen väri. Itselleni tulee terrasta mieleen vanhat lännenelokuvat, jossa miehet ratsastivat hevosillaan terranvärisessä maastossa ja vuoristossa

 

Jalkaani puin Leo tennarit, joista löytyy myös beige/mustaa leokuosia ja ripaus kultaa juuri tuossa pohjassa.

 

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Bonell neulejakku

Bonell neulejakku on sievä kaiken päälle, myös mekkojen. Se on leveähkö ja siinä on yksi hopeanvärinen kiinnitys edessä. Hihat laskevat olkapäiden alle ja hihansuissa on resori kuten neuleen helmassakin. Neuleen kuuluu olla hieman löysähkö keskivartalosta, resorin yläpuolelta.

Minulla on päällä neulejakusta koko XXS, koska se on reilua kokoa! Suosittelen ottamaan neulejakusta vähintään yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Ainut asia, mikä voi rajoittaa kokoa on käsivarren resori, mutta sekin venyy. Verkkokaupastamme löydät neulejakun mittataulukon.

Bonell neulejakkua löytyy myös valkoinen.

Kaulassani oleva kaulakoru löytyy myös meiltä. Rakastan isoja kaulakoruja varsinkin kesäisin. Ne näyttävät upeilta yksiväristen pellavapaitojen ja mekkojen kanssa. Löydät korun täältä.

 

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Beigejä sävyjä voi jaotella kahteen eri sävyyn eli lämpöiseen beigeen, joka kellertää tai kylmään beigeen, joka on lähempänä harmaata. Itse keltapohjaisella ihon sävyllä suosin kylmempiä beigen sävyjä. Tämä johtuu siitä, että lämmin beige saa kasvoni näyttämään tunkkaiselta. Kylmempi beigesävy raikastaa, mikä onkin aina toivottavaa:)

En ihmettele, että beige on suosittu väri sisustuksessa. Meidänkin kodista sitä löytyy:) Beige rauhoittaa ja sehän on kodissa tärkeää, että mieli saa levähtää ilman ylimääräisiä ärsykkeitä.

 

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Cindie pellavapaita

Minulla on päälläni valkoinen pellavapaita, joka on hieman uudenlainen, koska se ei ole niin pitkä. Yleensä pellavapaidat ovat olleet pitkiä ja löysiä ja se sopiikin niiden henkeen, mutta tämä on lyhyempi, kuitenkin kooltaan reilun mallinen. Paidassa on klassiset kauluspaidan kaulukset ja hihat ovat vajaamittaiset. Hihoissa on lenkit, joilla ne voi kääräistä rennosti kyynervarren kohdalle. Pellavapaitaa löytyy valkoisen lisäksi vaaleansininen täältä. Minulla on pellavapaidasta päälläni koko 34 ja verkkokaupassamme löytyy paidan mitat.

Valkoinen pellavapaita on todellinen klassikkovaate. Se on kesäinen versio valkoisesta kauluspaidasta, koska se voi tuntua kesällä ja varsinkin vapaa-aikana liian viralliselta. Pellavapaidassa  ja yleensa pellavavaatteissa on rentoa henkeä!

 

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Myönnän, että beige ei ole helpoin väri pukeutumisessa. Yläosissa missä beige tulee kasvoja vasten, on sävyn oltava oikea omalle ihonvärille. Alaosassa beige voi tuntua liian ”ihon väriseltä” eli voidaan kokea että beiget housut ovat liian paljastavat ja saavat tuntemaan itsensä lähes alastomaksi. Usein jopa valkoinen housu voi olla parempi alaosaksi kuin beige housu.

 

Camerona neuleliivi/toppi

Neuleliivi/toppi on ihana! Muistan, että joskus ennen puettiin nirunaru toppeja t-paitojen päälle. Mutta millä vuosikymmenellä se olikaan? Muistatko sinä? Jos minulta kysytään, että onko camerona liivi tai toppi, niin en osaa antaa siihen yhtä vastausta. Liivinä puen sen paitojen ja mekkojen päälle ja toppina puen sen jakkujen alle, mm. tämän Nilia pellavajakun alle. Näen sieluni silmissä, miten upealta se asukokonaisuus näyttäisi.

Camerona liiviä löytyy myös valkoisena ja minulla on liivistä päälläni koko S, joka on minulle sopiva. Verkkokaupassamme on liivin mitat.

 

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Jalassani olevia konjakin sävyisiä espadrilloja löytyy myös kylmän beigen sävyisinä. Nämä espadrillot ovat hyvät jalkaan ja ne pysyvät myös hyvin jalassa. Joskus olen törmännyt sellaisiin espadrilloihin, missä kantapää pääsee nousemaan. Mutta sama ilmiö ei ole näissä, koska näitä meillä on ollut viime kesänäkin ja niistä tykättiin.

 • Espadrillot € 89,00 konjakki ja beige
 • Leo silkkihuivi € 95,00

Minulla on kaulassani iso neliön mallinen silkkihuivi, jonka kääräisin pitkänmallisesti ja tein siitä rusetin. Huvissa on upeat sävyt ja sieltä löytyy myös uusi terran sävy!

 

Jalassani minulla on beiget meleratut Dream Chicit € 109,95. Löydät farkut täältä. Päälläni olevaa kevytuntuvatakkia € 199,95 löytyy vielä muutama koko. Pidän takin kullanvärisistä vetoketjuista yhdistettunä hieman harmahtavan sävyiseen beigeen. Takki löytyy täältä.

 

Kevään 2020 väriviikko; Beige

Kuulutko sinä beigen värin faneihin, kuten minä?

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitukset veloituksetta.


10 kommenttia

 1. Leena sanoo:

  Ihana beige! Äärimmäisen hienostunut ja elegantti väri. Klassinen ja aina tyylikäs. Beigeä on niin monia sävyjä, että varmasti jokaiselle ihonvärille löytyy sopiva. Erittäin monipuolinen väri ja helposti yhdistettävissä muihin väreihin. Ihana aihe tämä värimaailmaan perehtyminen, kiitos!

  • Kata sanoo:

   Hei Leena ja kiitos kommentistasi 🙂 Beige on ihana! Sielu niin lepää siinä värimaailmassa. Ihanaa kun tykkäät ja seuraat, terkuin kata

 2. Eva abuela sanoo:

  Ihana että saadaan iloksemme taas väriviikon piristyksiä!
  Keltainen mekko on tosi piristävä poikkeus ja tämä beige mekko kerrassaan upea ja helposti yhdisteltävissä moniin väreihin ja sävyihin. Suurkiitos Kata!:)

  • Kata sanoo:

   Hei Eva ja kiitos kun kommentoit! Iso kiitos kun seuraat:) Kyllä, molemmat ovat aivan ihania ja ajattomia myös:) Aurinkoista päivää, kata

 3. Maarit🤓 sanoo:

  Beige on väri ja kaunis. Siitäkin löytyy niin paljon eri sävyjä. Itse lukeudun myöskin beigen ystäväksi. Niin sisustuksessa ( no niissä sohvatyynyistä, vaihtelen tyynynpäällisiä pitkin vuotta 😂 ) kuin vaatetuksessakin.
  Tuo huivi! 😘 Loistavat värit! Ihana!
  Voimia päivään kaikille!

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Beige on kaunis ja sama täällä, sisustuksessa helppo väri yhdistää muuhun. Itseolen niiiin laiska vaihtelemaan tyynyjä yms. Mieheni aina ihmetteleekin, että vaatteiden kanssa jaksan touhuta loputtomiin, mutta sisustuksessa olen aika laiska…Ne kuulemma kun ovat vähän sama asia, sanoo hän. Tsemppiä etätyöhön, Kata

 4. Maritta sanoo:

  En oikein kuulu koska harmaahiuksisena tuntuu ettei se vain sovi väreihini. Kylmä beige ehkä menisi housuissa jos siihen yhdistäisi vaaleansinisen yläosan.

  • Kata sanoo:

   Hei Maritta ja kiitos kommentistasi 🙂 Totta, harmaahiuksisena ei ainakaan liian keltaisia sävy sovi käyttää. Kylmä beige kävisi varmasti ja kaikki muutkin kylmähköt ja raikkaat ”vesivärit”. Mukavaa päivää, Kata

 5. Jaana sanoo:

  Ihana väriviikko missä myös meille mekkohulluille mekkomaniaa.

  Upea city naisen preerian prinsessa-look: seepramekko, terra neulejakku ja solmulaukku sekä lenkkarit rohkea mixaus, mutta toimii.

  Beigeä väriä ihailen, koska se on mielestäni hienostunut ja elegantti väri. Toimii vain harvoin minulla, koska vetää usein kasvoni vetelän veltoksi ellei elottomaksi. Huoh.

  Pellavapaita, neuleliivi, beiget housut ja espadrillot kuvassa näytät Kata aivan nuorelta opiskelijalta. Ainoastaan konjakit kengät paljastavat aurinkolasien takaa sinun olevan aikuinen, hehkeä, kaunis ja tyylitietoinen nainen. Ihana, kaunis ja rakas Kata. Upea pakkaus olet.

  Leo huivi ja kevyt untuvatakki päällä niin ilme muuttui bisnesnaisen rennon iloiseksi lookiksi.

  Kiitos Kata ”päivän Hesaristani” eli sinun postauksesta. Aivan ihanan iloinen viikon avaus ilman ikäviä korona js talous uutisia. Voimahali ja jaksamisia.

  Tästä päivästä tulee hyvä ja viikosta vielä parempi. Elämä on yhtä suurta seikkailuja, mutta kohti parempia aikoja mennään, uskokaa pois.

  Täytyykin kurkistaa valkoista pellavapaitaa kaapissa, että onko se enää salonki kelpoinen. Laitan ennen töiden aloitusta meiliä..josko olisin keltainen heittäytyjä ja kotiuttaisin vaaleansinisen pellavapaidan kesäksi.

  Ai juu onko niitä Dopp helmikorvakoruja jo? Taisi olla ne Katalla nytkin hienostuneesti korvissa. Kauniit ja ajattomat, mutta välillä voi räväyttää ja käyttää isoja kaulakorujakin kuten Kata teki tänään. Olet miksauksen mestari sinä ihanainen Kata. Jaksamisia ja voimia sinulle.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Taas ihana kommentti sinulta! ”Päivän Hesari” on kyllä ihan parasta:) Kiitos isosta tsempistä ja pidetään lippu korkealla. Nyt ei auta vajota surkumaailmaan, se pahentaa entistä enemmän ihmisten oloa. Juu, korvakoruja löytyy, laitan ne ihan just verkkokauppaan. Mukavaa etätyöpäivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *