Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 2020 väriviikko; Valkoinen

Kevään 2020 väriviikko; Valkoinen

Valkoinen on aina upea väri. Se on puhdas, kliininen ja viaton väri. Valkoinen sallii rinnalleen minkä tahansa muun värin. Valkoinen saa kaiken loistamaan, se puhdistaa ja säväyttää asun kuin asun.

Olen kertonutkin, että jos asu tuntuu synkältä, nuhjuiselta, vanhanaikaiselta tai miltä tahansa negatiiviselta asialta, niin yhdistä siihen tavalla tai toisella ripaus valkoista!

 

Kevään 2020 väriviikko; Valkoinen

Kevään 2020 väriviikko; Valkoinen

Bittaa paita

Bella on kiva paita. Se on siisti ja huoleton. Bella paidassa on tummansininen pohjaväri ja kukat ovat valkoisia. Valkoisen housun kanssa se on raikas ja keväinen. Tumman farkun kanssa se menee läpi vuoden. Bellassa on vajaamittaiset hihat pienellä fyrrykantilla.

Minulla on päälläni paidasta koko 34, paidassa on reiluhko mitoitus. Löydät mittataulukon verkkokaupastamme.

 

Tummansininen rento bleiseri

Meiltä löytyy yllättävänkin paljon kivoja jakkuja täksi kevääksi, samoin jakkutakkeja. Neuletakkeja toki löytyy myös, mutta jakku on aina aavistuksen siistimpi ja tyylikkäämpi, joten sillä menee useampiin tilaisuuksiin.

Rento bleiseri on pehmoinen ja käyttömukavuudeltaan se vastaa jakkua. Tämän saa pestä itse, eikä se loukkaannu vaikka sen heittää pesukoneeseen.

 

Great navy

Nämä ovat upeat. Tummansininen väri on kerrassaan herkullinen, se on juuri oikea klassinen navy sävy. Nimenomaan mokkanahassa värit tulevat edukseen. Malli on tuttu ja hyvä, lesti on loistava. Pidän hopean värisistä rinkuloista ja paksuista nauhoista.

 

Kevään 2020 väriviikko; Valkoinen

Yksi takuuvarma väriyhdistelmä on tummansininen ja valkoinen yhdessä. Jos näitä värejä sekoittaa keskenään, niin lupaan, että kombo ei mene pieleen.

Tiedäthän super klassisen yhdistelmän ”valkoinen paita ja tummansiniset farkut”. Uskallan väittää, että tämän varmempaa ja tyylikkäämpää tyyliä ei ole keksitty!

Jalassani minulla on tutut ja aina stylet valkoiset Dream Chicit. Löydät nilkkafarkut täältä.

 

Kevään 2020 väriviikko; Valkoinen

Kevään 2020 väriviikko; Valkoinen

Poncho

Poncho on kätevä. Se on niin helppo vaate. Yksi koko ja malli sopii kaikille ja sen voi pukea asun kuin asun päälle. Poncho on kätevä reissussa ja kesäisin sen voi viikata kesäkassiin ja pukea päällensä, kun kesäiltaisin istuu terassilla. Ihana se on myös tällä hetkellä kotitoimistoon.

 • Poncho € 76,30 (109,00) Tummansininen loppui jo

Ponchoa löytyy: musta, rosa

 

Kevään 2020 väriviikko; Valkoinen

Bella pellavamekko

Koska tykkäsitte niin mustasta Bella pellavamekosta tässä väripostauksessa, niin kuvasimme kyseisen mekon myös valkoisena. Moni miettii, että onko valkoinen pellavamekko läpinäkyvä? Jotkut ovat ja jotkut eivät. Tämä kuuluu siihen, että se ei ole läpinäkyvä. Pellava on sen verran paksua, että sitä ongelmaa ei ole.

 • Bella pellavamekko € 149,00 valkoinen ja musta
 • Korvakorut € 29,00

Valkoinen ei syrji muita värejä, se on kaikkien kaveri 🙂

 

Tämä pellavamekko on vitivalkoinen. Valkoisia sävyjä on useita. Mikä on sinun valkoinen sävysi? Tiedän, että vitivalkoinen on kylmä minulle, mut se on silti minun lempparini. Mutta jos se sinertää, niin sitten se on auttamattomasti liian kylmä sävy. Siihen sävyyn tarvitaan talvi-ihminen.

Jokaiselle löytyy oma valkoinen, sävyjä on kymmeniä!

 

No nyt en enään mainitse valkoisista tennareista mitään, muuten taidatte kyllästyä minuun:)

 

Kevään 2020 väriviikko; Valkoinen

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme ja toimitamme veloituksetta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Saat puhua valkoisista tennareista ❤️ Ne ovat aivan ihania, en kyllästy koskaan? Voimia ja jaksamista sinullekin, yrittäjän tilanne on nyt varmaan hyvin haasteellinen! Koitetaan pysyä kuitenkin terveinä ❤️

  • Hei Tuula ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos! Jatkan niiden hehkuttamista, koska ne ovat niin superkätevät ja raikkaat asuun kuin asuun. Haastavaa on, mutta tällä tilanteella mennään nyt eteenpäin. Ja kyllä, terveys on kaiken a ja o. Ihanaa päivää, Kata

 2. Superihania vaatteita! Sininen ja valkoinen on ihan paras kesäväriyhdistelmä. Vitivalkoinen on värini ja toivoisinkin, että kerrottaisiin valkoisten vaatteiden kohdalla, onko ne vitivalkoisia vai luonnonvalkoisia. Aina sitä ei kuvista huomaa. Nämä yhdistelmät ovat niin inspiroivia!

  • Hei Maritta ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos! Hyvä pointti, sitä ei itse aina tajua, että väri ei näy hyvin. Koitan muistaa:) Tässä postauksessa kaikki tuotteet ovat vitivalkoisia. Itsekin rakastan vitivalkoista, se on niin raikas. Ihanaa kun tykkäät ja aurinkoista päivää, Kata

 3. Kiitos Kata, tosi hyvä postaus. Tummansininen yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen on superhyvä!! Olen niitä harvoja talvi-ihmisiä, jolle musta ja puhdas valkoinenkin so
  pivat. Tästä postauksesta passaa kaikki, värit ja mallit.

  • Hei Hellevi ja kiitos kommentistasi 🙂 Wautsikka, sinä kuulut tosiaan niihin harvoihin, jotka saavat puhtaalla omallatunnolla pukeutua varsinkin mustaan! Ihana kuulla, että postaus oli mieleinen! Aurinkoista päivää, Kata

 4. Valkoinen on ollut väri jota olen hiukan arastellut. Toki valkoisia paitapuseroita olen käyttänyt, mutta aina neule, neuletakki tai jakku on ollut päällä. Valkoinen paitapusero pelkästään kasvojani vasten ei vaan omasta mielestä ole minulle sopinut, mutta värikkään huivin kanssa menetellyt. Kata sai minutkin tykkäämään valkoisesta kuten monesta muustakin jutusta, jotka eivät olleet suosikkilistalla siis KOKEILE ja HEITTÄYDY.Se kannattaa.

  Muistan kun Kata ehdotti yksi kesä valkoisia farkkuja. Sanoin tiukasti: NO! Kilttinä tyttönä kokeilin ja ääneen jupisin, että niistä näkyy läpi, likaantuu Hulda Huolettomalla ja näytän suurelta lumipallolta. Ihme ja kumma rakastuin niihin valkoisiin farkkuihin ja alesta kotiutui vielä lisäksi valkoiset capritin. Kandee siis kokeilla eikä tyrmätä. Kyllä Kata ja Doppin enkelit tietää mikä sopii ja mikä ei.

  Ensimmäinen asu rento. Kesälook. Paidan furrykantit hihoissa niin ihanat. Jakku super helppo.

  Ponchoja tarvitaan aina ja mukavaa, että löytyy eri väreissä ja materiaali täyskymppi! Great navy tennarit pehmeät ja melkein omat jalkani huutavat niiden perään. Klassikot.

  Nilkkafarkut valkoiset menevät harkintaan, koska omani täyspitkät. Auts, Doppin housut pistää pääni pyörälle, mutta kun mekkoviikko tulee olenkin jo aivan sekaisin: mekkomaniassa.

  Valkoinen pellavamekko on niin chic! Kata loistaa ja säväyttää. Hän näyttää aivan sadun keijulta mekko päällä. Keijulta, joka on tullut puhdistamaan maailman kaikesta pahasta. Kata, olet valo!

  Ihana, ihana postaus. Kiitos Kata tästäkin aamun vitamiinistä. Pirteä postaus kuin kirpeän raikas mandariini. Voimia ja viikonloppua sinulle Kata. Pidä huolta itsestäsi sekä perheestäsi. Rapsutuksia Valoralle.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Valkoiset housut ovat niin kätevät ja ihanat kesällä. Tiedän, että jotkut miettivät kuten kirjoitit. Pelätään läpinäkyvyyttä ja myös, että ne likaantuvat. Hah, hah sinusta ei suurta lumipalloa saa vaikka tekisi mitä 🙂 Mutta tiedän, että juuri talven jälkeen ja tummien housujen jälkeen valkoinen voi tuntua tuolta. Voi kiitos, rakastan itse valkoisia vaatteita ja kumpa olisinkin voinut sen tehdä, puhdistaa maailman! Aurinkoista viikonloppua, Kata