Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Vihreä uskoo tulevaisuuteen! Vihreä on kärsivällinen! Vihreä on ystävällinen! Vihreä on sisukas! 

Tuossa on vihreän ihmisen luonteenpiirteitä, juuri sellaisia piirteitä mitä meillä kaikilla tulisi olla juuri nyt tässä vallitsevassa maailman ja Suomen tilanteessa.

Meidän on uskottava tulevaisuuteen ja oltava kärsivällisiä, elämä palaa vielä normaaliksi.
Meidän on oltava ystävällisiä toisilleen. Ilkeilemällä ei saavuteta mitään muuta, kuin lisää pahaa mieltä jo valmiiksi apeaan mieleen.
Meidän on oltava sisukkaita ja yritettävä tehdä työtämme, vaikka kohtaamme meistä riippumattomia esteitä.

 

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Ballerinaneule

Päälläni on ballerinaneule eli kietaisuneule. Neule on malliltaan lyhyehkö ja sillä onkin monta käyttötarkoitusta. Juuri tämän lyhyytensä ansiosta se on loistava mekkojen päälle. Se sopii niin kapeahelmaisten kuin leveähelmaistenkin mekkojen kanssa. Kietaisuneule näyttää kauniilta klassisen paitapuseron päällä ja upealta myös yksistään. Kietaisuneule on konepestävää 100% merinovillaa.

Päätimme ilahduttaa teitä ja laskimme kaikkien 5 eri kietaisuneuleen hintaa. Kokoja on rajoitetusti ja mennään meiningillä, sen saa ketä ehtii. Verkkokaupasta näette kun minulla on joistakin päälläni koko S ja joistakin koko M. Kokojen ero ei ole merkittävä.

Kietaisuneuleita löytyy seuraavat värit:
Lime
Vaaleansininen
Beige melerattu
Keltainen
Musta

 

Yhdistimme limen vihreään valkoista, jotta asuun saatiin kaivattua pirteyttä. Kuten mekon pohjaväristä huomaat, on tummansininen todella kaunis vihreän eri sävyjen kanssa. Mekkoon on eksynyt myös pieni punainen kukka, joka melkein vaatisi punaiset huulet.

 

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Lime lehtimekko

Lime mekko on taas yksi niistä helpoista mekoista, jotka vaan ”rytätään” kassiin ja pistetään menoksi. Mekko päällä voi harrastaa vaikkapa puistojumppaa, mennä töihin, lomalle tai kylään. Se on taas ne kengät, jotka ratkaisevat menopaikan.

Mekossa on kaunis v-kaula-aukko, loistavan mittaiset hihat, vartaloa pukevat rypytykset vasemmassa sivussa ja hyvä mitta. Tämä on sellainen mekko, että oli massukkaa tai ei, niin se häivettyy mekon uumeniin. Minulla on mekosta päälläni koko 34 ja yhtään se ei ole liian pieni. Minusta on ihanaa kun keskikohdalla on tilaa, eikä tarvitse miettiä omaa massukkaansa.

Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Vihreä koetaan terveellisenä värinä. Pyydät ystävääsi kahville ja hän toteaa, että hän voi tulla mutta ei juo kahvia vaan vihreää teetä! Mietit saman tien, että voi apua, miten terveellisesti hän elää! Hän juo vihreää teetä ja minä juon kahvia… Jo pelkkä sana vihreää tee saa sinut tuntemaan syyllisyyttä kahvin juomisesta. Näin käy ainakin minulle.

 

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Limen vihreä paitis

Päälläni on perusmallinen paita, jonka erikoisuutena on sen väri. Paita on 100% viskoosia ja sopii loistavasti juuri farkkujen kanssa. Farkkujen kanssa limen vihreä ei muodosta liian kovaa kontrastia, että asusta tulisi tyylitön. Minulla on paidasta päälläni koko 36.

Limen vihreä paita on todella herkullinen myös valkoisten farkkujen kanssa. Siihen voi yhdistää vielä ripauksen mustaa kenkien ja laukun verran.

 

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Rich hopeisilla koristeilla

Rich malli saapui mallistoihin viime syksynä. Laadut ovat syksyn jälkeen muuttuneet ja toki se on suotavaakin, koska kesää kohden mennään. Näissä farkuissa on pehmoinen ja joustava kangas. Farkuissa on oma henki. Ne eivät ole tiukat ja timmit vaan hieman rennot ja löysähköt. Roikkua päällä ne eivät kuitenkaa saa. Itse asiassa nämä ovat saman malliset kuin perhosfarkut, mutta näissä ei lentele perhosia toisessa sääressä vaan taskunsuissa on pienet hopeanväriset pallot.

Minulla on päälläni farkuista koko 34 eli yksi koko isompi kuin Dream Chiceistä.

 

Mitä liikennevalojen värit symbolisoivat?

Punainen on ehdoton kielto. Pysy paikoillasi.
Keltainen antaa toivoa, pian pääsen jatkamaan matkaa.
Vihreä antaa luvan painaa kaasua ja matka jatkuu ….

Vihreä väri antaa toivoa! Vihreässä aallossa kaikki sujuu mutkitta ja kivuttomasti. 

 

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Valkoinen farkkutakki

Haluatko, että tuleva kesäsi on pukeutumisen suhteen huoletonta, tyylikästä ja ennen kaikkea nuorekasta?

Jos vastasit kyllä, niin huolehdi että vaatekaapistasi löytyy seuraavat kaksi asiaa. Ensimmäinen on tyylikkäät tennarit. Valkoiset ovat helpoimmat, koska voit yhdistää ihan kaikkeen. Toinen on valkoinen farkkutakki. Kun sinulla on valkoiset tennarit ja valkoinen farkkutakki, niin on yksi lysti mitä muuta aiot päällesi pukea. Ugh, olen puhunut.

Verkkokaupastamme löydät lisää infoa farkkutakista.

 

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Huivistani € 85,00 löytyy limen vihreän lisäksi ainakin mustaa, keltaista, rosaa, persikkaa ja harmaata.

 

Kevään 2020 väriviikko; Limenvihreä

Millaisia tunteita vihreä väri sinussa herättää?

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme  ja toimitukset veloituksetta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. En tiedä miksi, mutta ensimmäisestä kuvasta tuli mieleen tropiikki ja aurinkorasva mainos. Lieenkö syynä ollut Katan aurinoinen hymy ja upeat aurinkolasit. Top model!

  Mekko on ihana ja helppo reissuvaate taatusti, sitten kun taas saa reissata. Mekon malli on täydellinen. Siinä on huomioitu kaikki ainakin minun toiveeni täydellisen mekon mallin suhteen.

  Itse mietin jo eilen kietaisuneuletta. Olenko ripaus keltaista, vaaleansinistä vai limeä? Musta on taas turvallinen ja beige minulle ehkä pliisu. Katson koot ja turvaudun taas Kataan…Saanhan?

  Limen vihreä paita on sähäkkä ja Rich farkut oikeat namit.Great tennarit nimensä veroiset ja huippu ihana huivi. Magea!

  Valkoinen farkkutakki kuin puhdas lumi tai kirjoittamaton paperi mihin voisi aloittaa uuden tarinan.

  Farkkutakkia olen miettinyt, mutta millainen on se täydellinen juuri minulle. Olisiko se tämä? Maybe…

  Tunnistan itsessäni vihreää. Olen sisukas ja uskon tulevaan. Pidän vihreästä, erityisesti pullonvihreästä.
  Vihreä on upea väri.

  Tänään toivon itselleni ” vihreää kaistaa” etäpäivänä verkkokoulutuksessa, että kaikki sujuisi mutkitta ja helposti. Älä tule huono päivä vaan tule hyvä päivä!

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Oli ihana aurinko tuolloin kun kuvattiin ja kiva, että se välittyi sinne ruudun toiselle puolelle myös. Farkkutakki on kiva ja tosiaan niiiiin helppo tapaus. Aina nuorekas, koska mummukka lookkiahan me aikuiset naiset emme halua, mutta ei teiniäkään 🙂 Se tulee olla juuri siltä väliltä. Olet varmasti vihreä luonteeltasi! Jaksat tsempata ihan hurjasti, saan uskomattoman paljon hyvää energiaa kun jaksat ja viitsit kirjoittaa kommenteja. Samoin uskot tulevaan, se on hieno piirre. Itsekin jaksan uskoa siihen, ja että kaikki kääntyy vielä parhaaksi päin. Toivotaan ”vihreää aaltoa” kaikille näinä aikoina ja nautitaan auringosta ja tulevasta viikonlopusta, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *