Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 2020 väriviikko; Kiitos väriviikosta!

Kevään 2020 väriviikko; Kiitos väriviikosta!

Täällä blogissa viikko meni väriviikon kimpussa. Maanantaina kauhistutti, millainen viikko on tulossa, mutta näin lähemmin sitä tarkasteltuna voin sanoa, että siitä tuli kuitenkin olosuhteisiin nähden suht onnistunut. Ja KAIKKI kiitos tästä kuuluu sinulle! Sinä, joka kommentoit blogissa, tykkäät ja kommentoit somessa ja asioit verkkokaupassamme. Sinä, joka kirjoitat minulle kauniita sanoja liikkeestämme, asiakaspalvelustamme ja tsemppaat ja kerrot, että palaat liikkeeseemme kun tämä kaikki palautuu ennalleen.

 

Kevään 2020 väriviikko; Kiitos väriviikosta!

Kevään 2020 väriviikko; Kiitos väriviikosta!

Minusta tämän vuotinen väriviikko on ollut paras väriviikko näistä kolmesta, jotka meillä on ollut. Parhaalla tarkoitan sitä, että asuyhdistelmät ovat olleet kivoja ja hieman erilaisia. Väreistä en ole kertonut yhtä paljon, kun edellisinä vuosina, mutta en haluaisi toistaa itseäni. Joka tapauksessa esittelimme keltaisen, rosan, vaaleansinisen ja limen uutena värinä.

Uusin, yllättävin ja ihanin väriyhdistelmä oli mielestäni rosan ja poltetun oranssin sekoittaminen samaan asuun

 

Kevään 2020 väriviikko; Kiitos väriviikosta!

Piristysruno
Sain eräältä ihanalta asiakkaalta piristysrunon, jonka sain hänen luvallaan jakaa myös teille:
Kun mä ensi kertaa Vaasassa Doppin bongasin, niin sisään sinne heti vonkasin.
Vaan sillon oli viikonloppu ja kotiin Hesaan oli kiire hoppu.
Doppin blogin netistä luin. Tykkäsin:Kata oli fiini, hiljaa kommenttoimatta pitkään olin silloin kädessäni kai valkoviini.
Aluksi hiljaa blogia seurasin, itseäni peilin edessä Doppimaisesti stailasin.
Voi sitä riemun päivää, kun Dopp stadiin rantautui, mä silloin iloista pakahduin.
Rinta rottingilla Doppiin astelin, heti liikkeeseen hullannuin.
Tiskin takana keikkui Kata iloinen,
kaunis ja niin virtaviivainen.
Doppi täynnä ihania uutuuksia, mutta myös niitä vaatteita ajattomia.
Myyjät auttavaisia ja iloisa kuin enkelikuoro, joka tyrmää väärän asun, mutta +10 asun edessä sanovat kuorossa huumorilla kuin Uotisen Jorma : EI HUONO!
Vaikka korona Suomea nyt koittelee, silti Kata aamun postauksilla meitä naisia herättelee. Etäpäiviä piristää aina postaus pirteä kuin mandariini, näin saadan muodin vitamiini.
Kata naisia aina kannustaa, neuvoo ja opastaa, nyt meidän Doppilaisten on aika Kataa sekä Doppia tsempittää.
Lue Doppin blogia, seuraa Doppin instaa ja facea tai nappaa Doppin verkokaupasta asu magea.
Arki jatkuu koronasta huolimatta, pidetään kuitenkin huolta turvavälistä sekä käsipesusta.
Muistetaan Kataa ja Doppia tavalla tai toisella huomioida, vaikkei voida ehkä liikkeessä laumana poiketa.
Toivottavasti pian kaikki ohi on ja pääsee livenä shoppaa sekä Doppaa,
moikkaamaan tietty ihanaista Kataa, joka jaksaa videoissakin rokkaa…
Ihanaa päivää sinulle Kataa sekä muulle Doppin ihanaisille!
Kun aamulla avaat sähköpostisi ja sieltä löytyy ensimmäisenä tällainen tervehdys, niin mitä muuta voit sanoa, kuin SUURKIITOS!

Kevään 2020 väriviikko; Kiitos väriviikosta!

Hermes paitamekko

Hermes mekko sopii loistavasti väriviikon lopetukseen, koska siitä löytyy paljon eri värejä. Mekon pohjaväri on hailakka rosa ja muut värit ovat oranssi, poltettu keltainen, syrenin lila, punainen, musta jne. Malliltaan paitamekko on suora eli sen kuuluu roikkua päällä ja olla mukavan löysä. Mietin, että olisin pukenut vaaleansiniset dream Chic nilkkafarkut paitamekon alle, mutta se unohtui. Minun mittaiselle naiselle ne olisivat voineet saada aikaiseksi liian raskaan asun, mutta pidemmälle naiselle ne ovat todella pukevat.

 

Caramel tennarit ovat samat tennarit kuin nämä valkoiset Gerta tennarit.

 

Kevään 2020 väriviikko; Kiitos väriviikosta!

Katalle sattuu ja tapahtuu…

Olen kuulemma ollut ”jalat irti maasta” koko viikon. Näin väittää Gabi ja mieheni. Heidän mukaan olen käynyt ylikierroksilla, ryntäillyt liikkessä sinne tänne, touhunnut sataa asiaa yhtä aikaa, nauranut välillä kyyneleet silmissä ja välillä herkistynyt teiltä saamistani viesteistä. Olen välillä sekoillut verkkokaupassa, mikä harmittaa minua suuresti. Tämä tilanne on nähtävästi purkautunut minussa näin. Se että vajoaisin synkkyyteen, muutunkin ylisuorittajaksi. Rasittava piirre huomata itsessään tämä efekti, mutta se muistuttaa minua muutamasta muustakin tapahtumasta.

Lentoemäntäkurssilla vuonna 1999 olin kiskaissut noin 80 kiloisen kapteenin ohjaamosta kuulemma sellaisella voimalla, että jopa hän oli säikähtänyt. Meillä oli simulaattorissa pelastautumisharjoitus eli kone syöksyy  maahan ja minulla,  päälentoemäntänä oli vastuu ihmisten evakuoinnista. Tilanne laukaisi minussa ”Hessu Hopon” voimat ja sisukkuuden. Muistan vieläkin sen fiiliksen, että teen mitä tahansa, että saan ihmiset ulos lentokoneesta, yksikään ei tule jäämään sinne. Kropassani virtasi adrenaliini tuhatta ja sataa.

Poikamme lähti opiskelemaan jenkkeihin 16-vuotiaana. Hän tuli kotiin kevätlomallaan ja hänen toinen olkapää leikattiin, joka oli vahingoittunut urheilussa. Kun hän lähti takaisin käsi paketissa kouluun, lähti mieheni viemään häntä sinne. Heidän lähdettyään ajattelin käydä silloisessa Anttilassa hakemassa jotain liikkeeseen ja mennä sitten töihin. Kiskaisin raskaan maasturin pelkääjän paikan oven suoraan otsaani. (Älä kysy miten onnistuin) Muistan, että näin kirjaimellisesti tähtiä ja lämmin noro virtasi kasvojani pitkin. Painoin nahkahanskan otsaani ja ajoin terveyskeskukseen. Verta tuli uskomattoman paljon ja vastaanotto virkailijakin hämmästeli, että mitä ihmettä on tapahtunut. No, otsa liimattiin ja viikon oli lappu otsassa ja selittelin asiakkaille, että auton ovi hyökkäsi kimppuuni. Tällöinkin kävin ylikierroksilla, koska poika lähti käsi paketissa rapakon taakse. Muutenkin talvi oli ollut henkisesti raskas, ikävöin häntä kovasti.

Niin ja olin tänään laittanut mieheni kännykän lautaskaappiin, kun olin tyhjännyt tiskikonetta. Etsimme kännykkää noin 45 minuuttia, mies haki roskiksista jopa roskapussin, jonka olimme vieneet sinne kun lähdimme lenkille Valoran kanssa jne. Käänsimme ympäri koko talon. Sitten mieheni sai siihen yhteyden ipadin kautta ja siellä lautaskaapissa se piippaili.

 

Kevään 2020 väriviikko; Kiitos väriviikosta!

Mikä väripostaus oli eniten sinun mieleesi?

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme ja toimitamme veloituksetta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

20 kommenttia

 1. Kiitos blogista ja viikon värittämisestä! Päädyin itse hankkimaan vihreää – limen värinen paitis saa olla huomisen etätyövaate ja huivi oli jo kaulassa. Yritämme pitää rytmiä yllä ja aamulla ennen töiden aloittamista kävelen lenkin. Puen joka päivä jotain muuta kuin verkkarit päälle, laitan hiukset ja perusmeikin. On paljon mukavampaa katsoa itseään peilistä, kun näyttää jokseenkin normaalilta. Ainakin itsellä on ammattimaisempi olo, vaikka kukaan ei linjoilta näekään… Uudet vaatteet piristävät täällä kotonakin, ja ehkä ostokset pikkuisen auttavat teitäkin. On niiiin ikävää, että tällainen surkea aika iski kaikille yrityksille! Eiköhän tämä tästä joskus lopu, onneksi teillä verkkopalvelu on ollut jo arkea aiemminkin. Kiitos palvelusta ja iloa tulevaan viikkoon!

  • Hei Nipsu ja kiitos kun kommentoit 🙂 Oih, vihreä oli todellinen energia ruiske! Saman teemme mekin, joka aamu lähdemme kävelylle vaikka ei aina huvittaisikaan ja sitten suihkuun ja vaatteet päälle ja kevyt meikki. Olen samaa mieltä että tuntee itsensä freshimmäksi ja ammattimaisemmaksi kun viitsii pukeutua kotonakin kivasti. Auttavat suuresti, olemme kiitollisia joka ikisestä verkkokauppatilauksesta ja yleensäkin meileistä, kyselyistä mitä saamme. Ja iso kiitos siitä kuuluu sinun kaltaisille naisille jotka sitä tekevät ja muistavat että olemme olemassa. En IKINÄ olisi uskonut, että tällaista voisi käydä, ei koskaan ole tarvinnut pelätä virusta, mutta muista asioita yrittäjänä on aina saanut ja saa aina ollakin, huolissaan. Mutta tämä on sellainen asia, mihin itse ei voinut vaikuttaa, ettei tätä olisi tapahtunut. Näin nyt mennään eteenpäin ja katsotaan tulevaisuuteen kuitenkin valoisasti. Aurinkoista viikkoa sinulle, Kata

 2. Kiitos ihanasta väriviikosta. Suosikkia on vaikea valita, kun kaiki olivat kauniita. Jaksamista niin teille sinne Doppiin kuin kaikille seuraajillekin. Tsemppiä ja aurinkoista kevättä.

  • Hei Satu ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun olet tykännyt väriviikosta! Kiitos ja samoin sinulle iso tsemppi ja aurinkoista viikkoa, Kata

 3. Hei, aivan super ihana runo❣️
  Toivon sinulle kovasti voimia tällaisena vaikeana aikana. On mahtavaa saada kuulua ” DOPP-perheeseen”???

  Kuten aikaisemmin kirjoitin niin aamut ovat ihania kun saan lukea blogisi. Joskus jatkan sen lukemista ja selailua vielä illallakin. Saan siitä positiivista energiaa. Ja juuri tällaisena aikana sitä tarvitaan.

  Minun super suosikki oli v.sinisen ja beigen rinnalla, v.punainen! Oranssin kompo yllätti minut. Värit olivat niin kauniita yhdessä. Vieläkin käyn selailemassa näitä kauniita kuvia.

  Minä haluan ehdottomasti seurata live-lähetystä??
  Minä asioin täältä kaukaa muutoinkin ja Kata, palvelu on ollut aina ihanaa ja ammattitaitoista!

  Jään innolla odottamaan Doppwoman mekkoja??

  Ei anneta tämän ajan lannistaa itseämme. Minä muistan sinua joka päivä. Niinhän sinäkin muistat meitä asiakkaita joka päivä❣️❣️❣️Olet erityinen nainen. Vaikka välillä sinulla touhukkuus ”lähtee lapasesta”???mutta se on kaiken luovuutesi salaisuus❤️ Sen on varmaan miehesikin huomannut❣️❣️

  • Hei Riikka ja kiitos ihanasta kommentistasi 🙂 Ihanaa, kun kuulut ja mahtavaa, että pidät postauksista ja sitä kautta myös energiaa. Ihan huippua! Live lähetys tulee ja tallennamme sen myös, joten sen voi katsoa myöhemminkin. Ilmoitamme ajan hyvissä ajoin ennen lähetystä. Ihanaa kun muistat meitä ja lohduttavaa kun sanot, että ”lapasesta lähteminen” on luovuuden salaisuus:) Se voi juurikin olla näin, en ole tuota ennen ajatellutkaan. Kiitos tästä! Aurinkoista viikkoa, Kata

 4. Huomenta. Kiitos väriviikosta. Lempivärejäni mm.sininen, roosa, vihreä ja valkoinen. Mustaa ja beigeä käytän alaosissa. Ihailen Sinun energisyyttä ? Dopissa olen aina saanut hyvää palvelua☀️ Hyvää kevättä, yritetään pysyä terveenä?

  • Hei Sinikka ja kiitos kun kommentoit:) Ihanaa, kun tykkäsit väriviikosta! Kiitos, ihana kuulla että palvelu pelaa ja samoin sinulle, hyvää kevättä ja pysytään kunnossa! Terkuin Kata

 5. Ihanat tennarit! Onneksi hain omani pois ajoissa, jotta voin niitä nyt käyttää ja herättää kateutta vastaantulijoissa. Kaikkea hyvää ja jaksamista!

  • Hei Lissu ja kiitos kommentistasi 🙂 Yes, hienoa että sait omasi:) Ovat kyllä niin mukavat jalkaan, superpehmoiset ja joustavat ja kaiken lisäksi kauniit:) Kiitos samoin, Kata

 6. ISO KIITOS koko väriviikosta ja siitä, että olette olemassa.
  Voin hyvin samaistua tuohon ylisuorittamiseen, tunnistan tuon piirteen myös itsessäni.
  Väriviikosta sain jälleen kerran monta hyvää vinkkiä. Hermesin mekko on väritykseltään aivan ihana, mutta päärynävartoisena tuo suora malli ei ole minun juttuni. Ihana mekko silti.
  Voimia teille kaikille! Tästä(kin) selvitään…

  • Hei Eilamari ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos sinulle kun seuraat! Oi sinäkin, täytyy olla jonkin sortin selviytymisreaktio, että puskee vielä kovemmin kun tulee esteitä. Ollaan sitkeitä naisia, ei luovuteta! Jep, Hermes mekko ei ole paras malli sinulle, sinun tulee saada vyötärösi esille. Ihanaa alkavaa viikkoa, Kata

 7. Huomenta. Anteeksi, en voinut nauramatta lukea postaustasi?. Olet kyllä aikamoisen tomera pakkaus ja touhu täti?. On siinä miehelläsi ihmettelemistä sinun kanssasi, mutta on varmaan tottunut vuosien varrella, ei tule enää mikään yllätyksenä…kai. Totta, ihmiset reagoivat eri tavoin eri asioihin.
  Runo on ihana! Mahtavia asiakkaita sinulla. Mehän ollaan kuin jätti-iso Dopp-perhe! ?

  Hermes mekko on kuosiltaan ihana, mutta jää kyllä minulla tunikaksi.? vaatteita on hieman hankala tilata postimyynnin kautta, kun haluaisin aina kaikki sovittaa. Niinkuin tiedät, olen tällainen hankalan kokoinen. Pitkä ja en ihan solakka. Onneksi sinulla on jo meidän mitat ja vartalot muistissa, niin tiedät, mikä sopii ja mikä ei, niin jotain uskaltaa tilata postitsekin? se on kuitenkin aina kaikkein ihaninta, kun saa tulla liikkeeseenne pyörähtämään ja mallailemaan. Nythän Helsinkiin ei edes pääse.

  Kiitos ihanasta väriviikosta, lempparit oli Roosa, musta ja beige.

  Lomaviikko oli ja meni. Nyt alkaa työt. Katsotaan, miten etäily lähtee taas sujumaan. Toivottavasti yhteydet pelaa. Ajatella, ensiviikolla on jo huhtikuu!

  Kohtahan siellä pyörähtää sitten mekkoviikko käyntiin.
  Tuleekohan Doppwoman mekkoja?

  Paljon voimahaleja!❤️ Yritetään pysyä terveinä ja järjissämme. Kuten eräs asiakkaasi on myös sanonut DOPP on POPP ja lisään siihen vielä TOP! Ihana kuulua DOPP jengiin. Ja ihanaa, kun jaksat tehdä postauksia. Ovat niiiiin piristäviä tämän kaiken keskellä. Tulipas muuten monta ihana sanaa postaukseen?.

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Hah, hah kyllä, hän on tottunut. 30-vuotta naimissa tulee tänä vuonna, joten toista on tullut nähtyä niin hyvässä kuin pahassa 🙂 Ihana jätti-iso DOPP perhe! Sitähän tässä ollaan, asiakkaat ovat niin mahtavia ja ihania! En tarpeeksi pysty kehumaan teitä. Jep, Hermes paitamekko on sinulle tunika ja hyvin olemme saaneet sinulle kokoja verkkokaupastakin. Toivotaan, että tämä tilanne olisi nopeasti ohi ja saataisiin ovet auki! Odotan sitä päivää kun kuuta nousevaa, että näet teidät kaikki ihanat asiakkaat. Mutta sitä enne, teemme Gabin kanssa live lähetyksen liikkeestä. Laitamme hyvissä ajoin tietoa koska se tulee. Kyllä, Doppwoman mekot ovat nyt tuotannossa ja toivomme että saamme ne liikkeeseemme nyt huhtikuun alkupuolella! Ihanaa kun seuraat, on ilo tehdä piristäviä postauksia, kun tietää että niistä tykätään 🙂 Aurinkoista päivää, Kata

   • Uuuuuu….voitko paljastaa, mitä värimaailmaa Doppwomanista on tulossa? ? Onko vihreää?

    • Hei Maarit! Sieltä tulee sinistä, punaista, pinkkiä….vihreää tulee toukokuussa jos tehtaat, kuljetukset jne. toimivat. Toivottavasti toimivat, mutta nyt on kaikki vielä niin epävarmaa. katsotaan ja toivotaan parasta! kata

 8. Tämä viikko on ollut varmaan meillä kaikilla kuin vuoristoradassa menoa, eikä syynä ole ollut pelkästään korona tilanne.

  Katan blogi on toiminut meille naisille piristysruiskeena. Kata on piristänyt meitä ihanalla, ihanalla väriviikolla ja me lukijat buustanneet häntä kommenteilla. Ollaan menty kuin kultahamsterit juoksurattassa ja lujaa ympäri, ympäri…mutta hei taas mentiin yksi viikko eteenpäin.

  Väriviiko on ollut uudistuneen raikas ja upeampi kuin koskaan ennen ainakin omasta mielestäni.

  Vaikea on valita mikä on paras vöriviikon väriesittelystä. Tykkäsin limen vihreästä ja Katahan oli siinä tyrmäävän upea aivan kuin topmodel.

  Jotain on tapahtunut ajatusmaailmassani, kun sydän alkoi sykkimään beigelle. Väri, joka on pliisu, mutta klassikko. Tykkäsin tietty siitä mekosta, mutta se beige housuasu kummittelee unissani hyvällä tavalla. Tuleeko beiget housut hankintaan?

  Viikon lopetus on ihana. Väripommi, joka oli tämän aamun super vitamiini. Paitamekko, lenkkarit sekä Kata täyskymppi.

  Nauroin kyyneeleet silmissä Katan kirjoituksille tänä aamuna. Sinä olet sähikäinen ja sinulle sattuu ja tapahtuu.

  Onneksi miehesi taitaa olla sinua rauhoittuva ja sinun kalliosi mihin turvautua. Olette täydellinen pari. Pari, joka on tarkoitettu toisillenne ja jota elämä on muovannut, mutta sulattanut tiiviimmin, tiivimmin yhteen. Olette tiivis combo ja siinä ympärillä ihana perhe sekä suloinen Valora. Voiko olla paremmin, toki ilman koronaa, mutta muuten on kaikki kuin sadussa.

  Hei, mutta se on Kata, Dopp ja Katan elämää. Onneksi meille naisille on Dopp, Kata, enkelimyyjät ja tämä blogi. Iso kiitos ja me selvitään.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun olet tykännyt väriviikosta ja iso kiitos kun jaksat ja viitsit kommentoida 🙂 Ne ovat huippu tärkeitä minulle. Beiget housut toimii aina, mietitään mikä sopisi parhaiten vaatekaappiisi ja mistä sinulla olisi eniten käyttöä. Hah, hah, tiedän että olen mahdoton. Osuit kerrassaan oikein! Mieheni on rauhallinen, minun vastakohtani ja tosiaankin ”pistää minut maanpinnalle” välillä. Välillä hän sanoo hengästyvänsä, vaikka istuu itse sohvalla, kun juoksen ja touhuan kotona. Eilinenkin kännykän katoaminen sai hänet vain katsomaan tuimasti ja puristelemaan päätänsä (mietti varmasti, mutta ei sanonut, että huoh, mikä tota naista vaivaa..:) Onneksi meillä on teidät! Kiitos ja ihanaa päivää, Kata

 9. Kiitos monipuolisesta väriviikosta. En pysty valitsemaan mieluisinta postausta, kaikki oli hauskasti kirjoitettu ja asut huolella valittuja. Olen niin ”värikäs”, että käytän vuodenajasta riippuen melkein kaikkia väriviikon värejä :). Kyllä on niin helppoa yhtyä runotaiturin tekstiin :). Nyt sitten malttamattomana odottelen livelähetyksiä, kun ei pääse muuten näkemään teitä.

  • Hei Marianne ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos ja ihana kuulla, että tykkäsit kaikista! Eikö ollutkin mieletön runo! Live lähetys on tulossa, katsotaan vielä päivä ja aika ja ilmoitetaan siitä hyvissä ajoin. Aurinkoista päivää, Kata