Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Teimme stailausvideon merinovilla neuleista! Jaan myös tuotekuvat tänne, mutta videolta näkee kivasti, miltä tuotteet näyttävät päällä kun liikkuu. Jalassani minulla on Dream Chic farkut vaaleassa kesäpesussa sekä Gerta tennarit.

Kaikki 100% merinovilla tuotteet ovat nyt -30% alennuksessa. Löydät ne meidän verkkokauppamme SALE-osiosta täältä.

 

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Merinovilla liivi

Liivi on pukeva paitojen päälle ja sen voi pukea myös mekkojen päälle ja sitä voi käyttää toppina vaikkapa samansarjan neuletakin tai jakun alla. Liivissä on V-kaula-aukko joka on juuri sopivan kokoinen. Malliltaan liivi on suora ja liivin mittataulukko löytyy täältä.

Tämä keskisininen melerattu on todella kaunis väri niin farkkujen kuin valkoistenkin housujen kanssa

 

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Sinisen lisäksi liiviä löytyy hailakkana rosana. Sinisestä liivistä minulla on päälläni koko S ja tästä rosasta liivistä koko XS. Minusta liivi on ylipäätänsä reiluhkoa kokoa, mutta en näe eri koissa suurtakaan eroa.

 

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Neuleiden alle puin rennon 100% pellavapaidan. Pidän tästä paidasta, koska se ei ole liian pitkä. Malliltaan se on reiluhko ja reipas. Hihat ovat vajaamittaiset ja ne voi kääräistä ylemmäs ja laittaa soljella kiinni.

 • Cindie pellavapaita € 89,95

Cindie pellavapaitaa löytyy valkoinen ja vaaleansininen.

 

Maija toppi

Maija on kaunis ja käytännöllinen toppi arkipukeutumiseen. Hihattomana toppina se on helppo pukea mm. neuletakkien alle. Topin päälliosa on kevyttä sifonkia. Topin vuorikangas on joustavaa viskoosia. Topissa on leveät olkaimet, joten liivien olkanauhat pysyvät hyvin niiden alla. Topin kaula-aukossa on muutama vekki ja naisellinen aukko. Niskassa on yksi nappi. Toppi on loistavan mittainen, se ylettyy juuri haarasauman  alle.

 

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Minulla on Maija topeista päälläni koko 36. Se on juuri minulle sopiva koko. Löydät topin mitat verkkokaupastamme.

 

Merinoneuletakki

Merinoneuletakki on sievä neuletakki ja minusta se toimii nimenomaan housujen kanssa. Neuletakissa on shaalikaulus. Shaalikaulus on aina pukeva niskasta, koska kaulus nousee hieman ylös. Neuletakki on kauniisti slimmattu kainaloiden alta vyötärön kohtaan, jonka jälkeen se aavistuksen levenee alaspäin. Minulla on neuletakeista päälläni joko koko XS tai S. Itse en niissä suurta eroa huomaa, ehkä muutama sentti pituudessa ja hihojen tiukkuudessa ovat ne erot. Moni ottaa neuletakista yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

Rosasta merinoneuletakista minulla on päälläni koko S.

 

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Tummansinimeleratusta neuletakista minulla on päälläni koko XS.

Kaikki merinovilla tuotteet ovat konepestäviä. Mutta muistathan, että villa rakastaa ulkona tuulettumista!

 

Beige meleratusta neuletakista minulla on päälläni koko XS.

Merinovilla ei yleisesti ottaen kutita. Se hengittää ja on sellainen materiaali, mitä voi  käyttää ympäri vuoden.

 

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Mustasta neuletakista minulla on päälläni koko S.

 

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Tuplatoppi

Tämä on minun suosikkitoppini. Etuosa on tuplakangasta, mikä on ihanan pukeva, koska siitä ei näy läpi. Pidän korkeahkosta kaula-aukosta ja leveistä olkaimista. Toppi on hieman pidempi, se ylettyy juuri haarasauman kohdalle. Toppia löytyy valkoisen lisäksi tummansininen.

Minulla on tuplatopista päälläni koko 34.

 

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Tunikaneule

Tunikaneuleessa on pukeva kaulus. Hihat ovat pitkät ja niissä on hauskat peukalopaikat. Neule on suora ja väljähkö. Se on edestä 10 cm lyhyempi kuin takaa eli se ylettyy reippaasti pepun alle. Sivuissa on pitkät halkiot ja tunikaneuleen alla minulla onkin tuplatoppi.

Tunikaneuleissa on luonnonvalkoinen raita.

 

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Merinovilla tuotteet -30% myös videolla

Tunikaneuletta löytyy myös tummansinivalkoisena. Löydät tunikaneuleen mittataulukon verkkokaupastamme. Minulla on tunikaneuleista päälläni koko S.

Katso stailausvideo Insta TV:stä täältä
Facebookista täältä

Kaikki tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitukset veloituksetta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Merinovilla video sopi tähän pakkasaamuun todella hyvin. Itsekin kietouduin mustaan pitkään merinovillatakkiin ja tulevaisuuden housut jalkaan. Päälle vetäisin Doppin pitkän untuvatakin ja taapersin koiran kanssa lenkin ennen etäpäivää. Nyt on päivän tauko joten silmäjumppa Doppin sivuilla sallittu.

  Merinovilla liivi on ihana sekä samoin tunikaneuleet. Neuletakit taas vuosien sijoitus.

  Tuplatoppi on käytännöllinen. Maija topit pirteä uudistus puvustoon sekä pellavapaita ikuisuustuote.

  Katalla on silmää ja taitoa hankkia Doppiin sitä jotain, mitä muualta ei saa. Vaikka saisikin muualta, niin ei ainakaan niin ihanaa palvelua kuin Doppissa.

  Kata, tämä blogi, Dopp ja Doppin enkelimyyjät ovat päivieni ilo, piristys ja pelastus puhumattakaan Doppin suvusta eli meistä Doppilaisista.
  Iloa ja valoa tähän päivään.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Ihana asu sinulle, neuletakki ja tulevaisuuden housut. kaikki rentoja, mutta siistejä ja stylejä:) Voi kiitos, teemme parhaamme ja ihanaa kun saamme piristää teitä 🙂 Aurinkoista viikkoa, Kata

 2. Nyt jos joku on vailla loistavia neuleita, niin nyt kannattaa napata kiinni! Itselläni on kaksikin pidempää neuletakkia eri väreissä ja ne ovat myös a-vartalolle loistavat! Toinen on muuten juuri nyt päällä ja toinen kuivuu – pesin koneessa, hyvin meni. Etenkin tummansinistä olen käyttänyt todella paljon kohta kaksi vuotta, eikä se ole nyppyyntynyt tai kulahtanut lainkaan. Loistava laati, eikä muuten kutita.

  • Hei Nipsu ja kiitos kommentistasi:) Ihana kuulla ja allekirjoitan täysin, että kestävät pesemiset ja pitämiset. Mahtavaa, että olet ollut tyytyväinen tuotteisiin. Ja minustakin on ihanaa, kun eivät kutita. Mukavaa viikkoa, kata