Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Olette ihanasti olleet fiiliksissä kahdesta erilaisesta takkijakusta ja rotsista, mitä olemme esitelleet teille parin viikon aikana. Erityisesti rosa oli suosittu väri, mutta kaikki eivät ole “rosanaisia”, joten nyt esittelemme kyseiset suosikkituotteet myös sinisinä.

Rento kesäasu koostuu farkkusetistä, johon kuuluu hyvinistuvat ja mukavat farkut, tennarit, kiva toppi ja kätevä takkijakku tai rotsi oman mielen mukaan

 

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Lucy rotsi

Takki sana ei anna oikeutta tälle tuotteelle, joten kutsun Lucyä rotsiksi.

Lucy rotsi on kevyt ja ohut. Tarkoituksena on, että sen voi pukea myös sisärotsisksi. Sitä ei tarvitse käsitellä ulkoilutakkina vaan päinvastoin. Sitä käsitellään jakun ja erityisesti farkkutakin asemasta, siksi sana takki on liian vahva sille.

Lucy on hieman vartalonmyötäinen eli se on kevyesti slimmattu. Tämäkin tekee siitä sellaisen, että sen voi pukea vaikkapa mekon päälle. Vetoketjut ja painonapit ovat kullanvärisiä ja rotsi ylettyy lantiolle.

Näin kirjoitin, kun esittelimme teille Lucy rotsin rosana ja mustana tässä postauksessa. Jos et ole lukenut sitä, niin suosittelen lukemaan, koska siellä kerron aikuisen naisen nuorekkuudesta ja miten muut naiset kommentoivat sitä, miten pitävät nuorekkuutta yllä.

Itselläni on Lucy rotsista koko 34. Mutta kuvassa minulla on päälläni koko 36. Se on hieman reilumpi, mutta ei suinkaan hurjan reilu. Koko riippuu siitä, mitä haluaa. Haluaako siitä timmin rotsin vaikkapa mekkojen päälle tai rennon rotsin, minkä alle mahtuu muutakin kuin pelkkä toppi.

 

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Rich farkut hopeaketjulla

Olen ihastunut tähän Rich malliin. Se on rento farkku, hieman löysähkö olematta kuitenkaan mikään roikkuva malli. Olemme esitelleet teille Rich perhosfarkut tässä postauksessa ja Rich hopeisilla koristeilla tässä postauksessa. Nämä Rich farkut hopeaketjulla eroaa noista kahdesta siten, että näissä on tasaisempi vaalea pesu ja farkkujen edessä, tuossa poikkisaumassa on superohut hopeaketju neulottu saumaan. Ketju on niin ohut, että tarvitsee melkein suurennuslasin jotta sen näkee, mutta joka tapauksessa sen mukaan farkut ovat saaneet nimensä.

Farkkuja löytyy koot 32-42. Minulla on jalassani koko 34. Sääntö on, että näistä voi ottaa oman kokonsa ja jos sinulla on meidän kuuluista Dreamit, Dream skinnyt tai Dream Chicit, niin ota näistä yksi koko isompi kuin niistä.

 

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Pidän tästä rennosta farkkulookista! Siinä on ripaus rokkia:) En ole koskaan ollut  “rokkimimmi”, mutta olen huomannut itsessäni, että muutaman viime vuoden aikana ja varsinkin tänä keväänä, minua on ruvennut viehättämään hieman rokahtavat lookit. Mutta vain hieman ja tyylikkäät asukokonaisuudet.

Mustat lenkkarit toivat asuun sen viimeisen särmän.  Pienellä asialla esim. värillä saa lookista erihenkisen. Valkoiset tennarit olisi tehnyt lookista asiallisemman.

Miten se sanonta menikään eli “Älä tee niinkuin minä teen, vaan tee niinkuin minä sanon”. Viittaan tällä sanonnalla minun farkuista puuttuvaan vyöhön…Tai oliko se niin, että “Poikkeus vahvistaa säännön”  eli pukekaa housuihin vyö, vyölenkit eivät ole koriste.

 

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Tummansininen kukkatoppi

Päälläni oleva toppi on kaunis ja helppohoitoinen toppi. Etuosa on rypistymätöntä polyesteriä ja topin takaosa on viskoosielastania. Topin pohjaväri on tummansininen, jossa on valkoisia kukkia vaaleansinisellä höystettynä. Topin takaosa on tummansininen. Nämä topit ovat “joka paikan” höyliä. Ne käyvät siistimpään ja tyylikkäämpään menoon jakun alla, työkäyttöön neuletakin/jakun kanssa, vapaa-aikaan rotsin/farkkutakin alla ja reissuun & kesään yksistään.  Kaula-aukko on sopivan kokoinen ja hihat laskeutuvat tyylikkäästi olkapäiden alle.

Katalla on topista päällään koko 34. Toppi on kooltaan suht reilu, topin mitat löytyvät täältä.

 

 

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Olen hieman ujo näissä “peräkuvissa” kuten ihana asiakkaani sanoi, mutta tässä näette kuitenkin millaisilta Easy farkut näyttävät peppukasta 🙂

 

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Shot takkijakku

Ihastuitte toden teolla tähän rosaan Shot takkijakkuun väriviikon rosassa väripostauksessa. Jakku siis loppui heti, mutta ilolla esittelemme teille saman jakun nyt sinisenä. Jakussa on joustavaa trikoota ja superkevyttä ohutta vanua. Takissa on kullanvärinen vetoketju. Kuten kerroin, Shot sopii housujen kanssa ja mekkojen päällä. Moni käyttää sitä talvisin sisäjakkuna ja kesäisin ulkojakkuna.

Minulla on päälläni Shotista koko XS. Koen että se on malliltaan reilu. Löydät mittaulukon täältä.

 

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Rennot farkkusetit ja Live lähetys tänään klo. 18.00!

Vaaleansininen kukkatoppi

Lucy rotsin alle olin pukenut tummansinisen kukkatopin ja tämän Shot takkijakun alle puin saman topin vaaleansinisenä. Toppi on ihanan raikas ja keväinen. Muuten se on ihan samanlainen kuin tummansinipohjainen toppi ja tässä topissa takaosa on yksivärinen vaaleansininen.

Minulla on päälläni topista koko 34.

 

Vinkki!

Jos haluat tyylikkään setin vaikkapa töihin, niin katso nämä Beck nilkkahousut täältä. Näiden housujen väri on sama kuin tämän Shot jakun. Näin saat kivan setin, joka toimii yhdessä ja erikseen. Setin alle on helppo vaihtaa erilaisia toppeja, paitoja ja neuleita.

 

Tähän asukokonaisuuteen valkoiset Great tennarit ovat juuri ne oikeat!

Löydät tuotteet Doppshop verkkokaupastamme ja toimitamme veloituksetta.

 

Nyt kun liike on toistaiseksi kiinni, niin päätimme Gabin kanssa ilahduttaa teitä ja tehdä Live-lähetys DOPPista. Ensimmäisen Live lähetyksen aihe on liikkeen ja kevätuutuuksien esittely! Ruudun takana on myös paljon naisia, jotka eivät ole meillä vielä ehtineet käydä, joten tuomme liikkeen nyt sinne teidän olohuoneeseenne tai missä olettekaan.

Live lähetys alkaa Instagramissa klo. 18.00. Kun menet Instagramiin klo. 18.00 tai minuuttia vaille niin saat ilmoituksen, kun seuraat meitä, että DOPP aloitti livelähetyksen. Napauta tekstiä ja pääset seuraamaan lähetystä. Voit kommentoida eli kirjoittaa alas kommentteja ja kysymyksiä, peukutta yms. Pääset mukaan lähetykseen myös kesken lähetyksen napauttamalla Dopp logoamme, jossa lukee “Live”.

Voit katsoa Live lähetyksen myös jälkikäteen napauttamalla feedissämme logoamme oikealla yläkulmassa tai kohokohta nappulaa, jossa lukee “Live”.

Tervetuloa virtuaalisesti doppailemaan! Nähdään illalla, tervetuloa mukaan!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Wau miten sirpakat asut. Kata näyttää todella pieneltä ja sirolta, onko häädietin tulosta?

  Rotsit ovat todella rokkaavat. Rich farkut nuorekkaat ja kukkatopit ihanan romanttinen mauste kuvissa. Tennarit jalassa ovat niin pop. Laukut ihania menoveskoja; olalle heitettäviä.

  Päivä kiireinen, mutta live-showta odotellaan.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Noh, onhan tässä yritetty diettailla, mutta saas nyt nähdä pysyykö tämä! Häät kun jouduttiin siirtämään toukokuulta pois tämän viruksen takia. Asu on tosiaan niin jees:) Mukavaa iltaa, Kata

 2. Wau miten ihanat kokonaisuudet jälleen..ihan mun tyyliä 🙂 sininen on lempiväri! Ja kiitokset siitä että lähes jokapäivä jotain uutta mitä katson heti ensimmäiseksi aamulla kotitoimistolla. Siitä on sitten mukava jatkaa työpäivää!

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Nämä ovat ihania kokonaisuuksia, tykkään myös! Ihanaa kun seuraat ja tykkäät postauksista, Aurinkoista viikonloppua Kata

 3. Huomenta? täällä rokahtava roosa mimmi, joka vastaavasti on alkanut pehmeämpään suuntaan Doppwoman mekkoineen?. Toki myös rokahtava mauste kuuluu edelleen valikoimaan, mutta ei niin vahvasti kuin ennen.
  Kauniita ovat siniset asut! Ihanat kukkapaidat! ?
  Livelähetystä odotellessa….kiva kun sen voi katsoa myöhemminkin, tosiaan tänään töiden jälkeen vanhusten kauppa- ja apteekkiasiointeja. Loppuiltaa meneekin sitten DOPPaillessa. Saa katsoa vaikka kuinka monta kertaa?. Ihana idea teiltä!
  Mukavaa työpäivää!

  • Huomenta Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 “Rokahtava mauste” on hyvä lause, se kertoo juuri sen pienen tvistin mitä asuun haetaan. Liikaa ei saa olla, eikä tyylikkyys kärsiä, juuri sillai passelisti vaan 🙂 Jep, jep tallennamme videon ja sen voi tosiaankin katsoa vaikka kuuuuuuuinka monta kertaa haluaa 🙂 Hieman perhosia massukassa täällä päässä, mutta eiköhän tämäkin klaarata. Ihanaa kun tykkäät ideastamme ja mukavia katseluhetkiä kun ehdit sen katsoa. Ja kysäise, jos jokin videossa jäi mieleen. Mukavaa päivää, Kata

  • Oikaisen, ettei tule väärinkäsityksiä. Minulla ei ole (vielä ainakaan) monien vanhusten auttamista, naapuriapua on kyllä tarjottu. Tällähetkellä omat vanhemmat ja yksi karanteenissa oleva apupiirissä. ?

   • Ihanaa kun autat! Oma äiti asuu Vaasassa, mutta onneksi siskoni ja veljeni auttavat häntä. Itse voin vain soitella ja Gabi lähetti hänelle eilen tulppaanikimpun piristämään hänen arkea. Terkuin Kata