Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Liike ja eilinen live lähetys

Iso kiitos kaikille, jotka osallistuitte eilen meidän Live-insta lähetykseen! Valitettavasti kuva oli välillä epätarkka, mutta vanhan talomme paksut kiviseinät vaikuttavat nettiyhteyteemme aina välillä. Koitamme toista nettiyhteyttä seuraavalla kerralla.

Laitoimme kuvia liikkeestämme siinä järjestyksessä kun esittelimme sen eilen teille eli kuvista näkee vielä liikkeen.

 

Kuva 1. Sininen, kameli ja luonnonvalkoinen & beige

 

Kuva 2. Merihenkisyys

 

Kuva 3. Mustavalkoinen teema

 

Kuva 4. Doppwoman mallisto

 

Kuva 5. Keltainen ja toffee

 

Kuva 6. Kitti ja vihreä

 

Kuva 7. Vihreä, rosa ja valkoinen

 

Kuva 8. Rosa

 

Kuva 9. keltainen, valkoinen ja musta

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

15 kommenttia

 1. Täytyy jälleen kerran todeta, että Doppissa on niin kauniisti koottu väriryhmittäin vaatteet esille, selkeästi ryhmitellen. On aina ilo tulla liikkeeseenne ostoksille – tai vain ihastelemaan. Toivottavasti pian taas sekin onnistuu!
  Kiitos päivän piristyksistä eli blogista ja stailausvideoista ym.

 2. Moi, kiitos tuhannesti piristävästä blogista! Mitkä nuo sininen-kameli-beige -kuvan (eka kuva) oikeanpuoleisimmat ja silmääni tummimmat housut ovat? Väri kameli? Onko korkea vyötärö? Olen lyhyt ja tosi lanteikas, A-mallinen, eikä kovin vaaleat housut tunnu itsestä kivalta, mutta nuo voisi olla oikein herkut 🙂

 3. Hei, jos tekisitte pienimuotoisen muotinäytöksen kevätmuodista!? On ilo seurata kaikkea teiltä, teillä on ihania vaatteita ja ihana henkilökunta.❤

  • Hei taas 🙂 Jep, se on työn alla. Viimeistään kun saadaan liike auki, niin sellainen tehdään teille! Tämä tekniikka on niin mainiota! Stailausvideo on tulossa Pääsiäisenä eli näytän kivan kevätstailauksen. Kiva kun seuraat! Kata

 4. Minulla ei ole instagramia enkä osaa sitä käyttäkään. Voiko esityksen nähdä jossain muualla tai sellainen henkkilö, jolla ei ole omaa instagramtiliä? Ihania kuvia ja värejä! ?

  • Sama täällä. Kuitenkin eilen rekisteröidyin instagramiin. Siellähän se video – kiitos Kata ja Gabi! – ja hyvin toimii. Eikä tarvitse osata mitään tai olla jotain omaa Instagram feediä. Uskaltauduin kirjautumaan ihan teidän ihanien Dopp naisten takia!

   • Hei Suvi ja kiitos kommentistasi 🙂 Hyvä sinä, jeeee!!! No nyt voit seurata sieltä meidän videoita ja storeja. Juu ei tarvi olla mitään omaa juttua, eikä tarvi päivitellä kuvia jos ei halua. Mukavaa iltaa ja aurinkoista viikonloppua, Kata

  • Hei Marja ja kiitos kun kommentoit:) Valitettavasti tämä Live lähetyksen pystyi tekemään vain Instaan. Mene meidän etusivulle eli http://www.dopp.fi. Mene ihan sivun alas, jossa on Instagram kuvia. Paina “Instagram” ja tulet meidän Instagram pääsivulle eli feediin. Paina kuvien yläpuolelta IGTV ja näet videon liikkeestä. Eli et näe Live lähetystä mutta videon, jonka Gabi laittoi sinne tänään.
   Kiitos, kun tykkäät:)
   Viikonloppuja, Kata

 5. Minä dinosaurus en käytä instaa, mutta nämä kuvat on houkuttelevia! Tuo sini-valko-kameli kattaus vetäisi puoleensa, vähän myös rosa 🙂

  Kiitokset myös supernopeasta verkkokauppatoimituksesta ❤️

  • Hei Kati ja kiitos kommentistasi 🙂 Ei kaikkia tarvitse käyttääkään! Se Live on vain kätevä ominaisuus Instagramissa. Sininen ja kameli ovat tooooosi ihania keskenään. Ihanaa kun sait pakettisi äkkiä ja olit tyytyväinen. Aurinkoista viikonloppua sinulle, Kata

 6. Iik, oman kiireisen aikataulun ja teknisten vaikeuksien takia jäi eilinen live lähetys jäi katsomatta. Näkeeköhän sen näin jälkikäteen esim.piristämään tätä lumista aamua?

  Onneksi tämän päivän blogin postauksen kuvat piristi, mutta eivät ne Katan ja Doppin näkemistä voita.

  Ihana värimaailma Doppissa ja mahtavia, yllättäviäkin väricocktaileja on Kata loihtinut. Super mageita, pirteitä, raikkaita ja rennon rempseitä unohtamatta niitä takuuvarmoja klassikoita. Jokaiselle siis jotakin.

  Doppin verkkokauppakin pullistelee uutuksiaan, tilauksiakin olen tehnyt sieltä ennen kuin jotkut ihanuudet ehtivät loppua. Nopeet syö hitaaat, eikö?

  Nyt alkaa puvustoni olla mintissä. Pientä viilausta se vielä kaipaa kuten jakku, huiveja ja joku kiva mekko. Kenties kengät ja laukkukin. Kesähattu? Tuleekohan niitä Doppiin?

  Mekkoviikkoa odotellen pujahdan tänään Doppista hankittuun liituraitamekkoon, tukka nutturalle, vihreät Doppin korvakorut korviin ja räväkkä puna huuliin, niin voi etäpäivä alkaa. Jääkaapissa odottaa iltaa varten pikkupullo skumppaa, minkä korkkaan kun työt ohi ja kiljaisen: Jes taas selviittii, pysy poissa korona ja häviä hiivattiin.

  Työniloa tähän päivään ja kepein askelin viikonloppua kohden.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Lähetys säilyy vuorokauden sielä feedissämme, minun kuvani takana eli kun kuvaa painaa, niin se lähtee pyörimään. Kesämekkoja saapuu vielä paljon ja hattuja myös:) Hienoa kun jaksat pukeutua etäpäivänä, se piristää! Mukavaa iltaa, Kata

 7. Hiphei! Illalla selailin ja en löytänyt instagramista tallennetta. Mutta näitä kuvia voin sitten tuijotella tarkkaan. Kiitos. Onpa kaunista! ?

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi! Laitoimmekin kuvan sinulle, missä kohdassa tallenne oli, mutta en tosiaankaa tiedä miksi se ei sinun kännykälläsi näkynyt. Täytyy googlailla. Ja nythän sielä on Insta TV:ssä videona liikkeen kiertokäynti! Viikonloppuja, Kata