Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Kevään väriviikon neljännen päivän väri on valkoinen. Se on tahraton, puhtoinen ja raikas steriliväri, jonka voi yhdistää ihan minkä värin kanssa tahansa.

Valkoinen väri kuvastaa myös viattomuutta, siksi yleensä vauvan vaatteet ovat valkoisia. Samoin morsian pukeutuu kulttuurissamme valkoiseen ja hoitohenkilökunta myös. Valkoista käytetään paljon sisustuksessa, ainakin skandinaviassa, koska se luo tilavuuden tuntua.

Kevään 2018 väripostauksen valkoiseen yhdistin punaisen, vaaleansinisen ja konjakin värin.

 

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Asu

Vaikka itse sanonkin, niin en taas kestä, koska asu on niin minun makuuni 🙂 Valkoinen hihaton paitis, jossa on nauhat kauluksessa, on kevään ja kesän vaatekaapin yksi kulmakivistä. Valkoinen paita sopii aina eri asuversioihin, se raikastaa asun kuin asun. Jos itselläni on sellainen aamu, että en tiedä mitä tänään pukisin päälleni, niin puen valkoisen kauluspaidan. Se ei koskaan mene pieleen ja viihdyn siinä ihan aina. Se myös sopii alaosan kuin alaosan kanssa. Tällainen hihaton paitsikka on kesällä oiva paita neuletakkien alle. Se ei ole liian tukkoinen ja kuuma. Ja se näyttää siistiltä ja tyylikkäältä, jos neuletakin haluaa riisua pois. Valkoinen kaulus vaatteessa symbolisoi statusta.

Pallohame pliseerattuna on myös hauska ja niin klassinen tuote. Pallot ja pliseeraus ovat niitä ajattomia asioita vaatetuksessa. Vyötärönauha on tehty kuminauhalla, joten hame vain pujotetaan päälle. Ilmavan kevyt pallohame sopii niin arkeen kuin juhlaan. Korkkarit hameen kanssa ovat naiselliset.

 

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Valora sai ihan hepulit, kun se näki sorsapariskunnan uivan meidän avannossa tai pikemminkin uima-altaassa, kuten sitä nykyään kutsun. Avanto on suurentunut niin, että se on jo uima-altaan kokoinen.  Kolme kuukautta olemme avantouineet ja noin kuusi kertaa viikossa eli melkein joka aamu. Flunssaa ei näy mailla eikä halmeilla ja olo on kuin nuorella flikalla, kiitos jääkylmän veden! Olemme päättäneet mieheni kanssa että uimme niin kauan kunnes jäät lähtevät. Siihen ei enään kauaa mene, puhutaan päivistä.

 

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Yhdistin asuun beiget mokkatennarit. Valkoinen tai tummansininen olisi ollut niin varma valinta, mutta oli kiva hieman rikkoa harmonista asukokonaisuutta. Gilda tennareissa on venyke sivuissa eli nauhoja ei tarvitse avata kun tennarit pukee jalkaansa.

Gilda tennareita löytyy myös valkoisina täältä.

 

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Farkkutakki

Jos haluat takin, joka sopii kaikkiin asuihisi koko kesän, niin hanki itsellesi farkkutakki. Joko valkoinen tai klassinen vaaleansininen. Itse puen farkkutakin kaikkien vaatteiden päälle, sen enempää miettimättä mitä minulla on siellä alla. Farkkutakin ei tarvitse olla kooltaan iso. Pieni ja lyhyt takki on paras malliltaan. Tästä farkkutakista minulla on päälläni koko 34 ja se on just sopiva. Farkkutakissa on muutama prosentti stretchiä, joten se joustaa ja on mukava päällä.

Onko sinulla jo farkkutakki?

  • Farkkutakki € 119,95 koot 34-42 valkoinen ja sininen

Löydät myös valkoisen farkkutakin Doppshop verkkokaupastamme täältä.

 

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Kuvaukset tuntuvat jo sen verran työltä, että on otettava huumoria peliin!

Valkoisen eri sävyjä on kymmeniä. Vitivalkoinen on kova ja armoton kasvoja vasten ja se kenelle se sopii, on talvi-ihminen. Kun valkoinen taittuu hieman pehmoisempaan suuntaan on se jo heti armollisempi kasvoille. Mutta tapaan sanoa, että jokaiselle löytyy oma valkoinen sävy, koska niitä on useita, kuten jo mainitsinkin.

Valkoinen on siitä hyvä väri, että siihen on helppo yhdistää muita värejä. Valkoinen mekko ja konjakin väriset asusteet mekon kanssa ovat upeat. Valkoinen housu ja musta yläosa toimii aina, se ei petä koskaan. Tässä mainitakseni muutama huippuhyvä väriyhdistelmä.

 

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Ruutusesta silkkihuivista sain inspiraation vaaleansiniseen väriin valkoisten housujen kanssa. Neule on meidän pussihihaneule, jonka olenkin esitellyt teille ainakin Insta storyn puolella. Neule on klassisen mallinen, mutta sen juju on ne hihat. Olen pessyt neuletta useasti ja yhtään se ei ole pesusta moksahtanut, vaikka siinä hieman villaa onkin. Neule on superpehmeä ja ihana iholla.

  • Pussihihaneule € 89,95 koot XS-L neule vastaa kokoaan, minulla  on koko S
  • Ruutuinen silkkihuivi € 99,00 huivi on iso neliö
  • Marina olkihattu € 66,00
  • Olkilaukku € 99,00

Pussihihaneuletta löytyy myös beigenä, löydät neuleen tästä postauksesta sekä myös täältä.

 

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Housut

Minulla on jalassani Essential housut valkoisina.Mustia meillä on ollut myynnissä koko talven ja nyt keväällä housut saapuivat tummansinisinä ja mustina. Kirjoitin kattavan housupostauksen tammikuussa, missä kerroin millaiselle vartalotyypille sopii mitkäkin housut. Juuri siinä postauksessa kerroin näistä housuista, joten lue postaus täältä, jos et ole sitä jo lukenut!

  • Essential housut € 139,95 koot 34-42 housuista otetaan yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.
  • Lenkkarit € 209,00

 

Kevään 2019 väriviikko: Valkoinen

Lue viime kevään valkoinen väripostaus täältä! Postauksessa kerron myös ihmisten väreistä eli millaisia värityyppejä on olemassa.

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Mununki mielestäni tuo rusettipaita-hame-farkkutakki on niin söpö ja raikas! Täytyypä tulla kokeilemaan.

    • Hei Marja ja kiitos viestistäsi:) Tule ihmeessä, se oli eilen monen suosikki! Tervetuloa, Kata