Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Väriviikon kolmas väri on sininen. 

En ottanut esittelyyn klassista tummansinistä, joka on monelle tuttu väri. Tummansinisen väripostauksen löydätte viime keväältä. Tummansininen väri esiintyi myös sunnuntain punaisessa postauksessa, jonka löydät täältä.

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Sininen väri rauhoittaa ja viilentää. Sininen väri tuo vakautta ja turvallisuutta. Sininen väri kertoo viisaudesta ja auktoriteetistä. Sininen väri on harmonian, luotettavuuden ja sympatian väri.

 

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Moni nainen vaihtaa mustan puhuvan vaatekaappinsa siniseen kevään tultaessa. Täytyy myöntää, että taidan toimia itsekin hieman samalla tavalla. Auringon tullessa esille haluaa usein jotain vaihtelua mustille housuille ja neuletakille. Silloin vaatekaapin päävärinä tummansininen toimii hyvin. Tummansininen on armollisempi kasvoille kun musta ja eri värien kontrastit eivät ole yhtä vahvoja keskenään, kun ne yhdistää tummansiniseen.

 

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Rosapinkki laukku toimii mekon väripilkkuna ja jujuna. Asu näyttää mielenkiintoiselta, kun asusteet eivät ole sävy sävyyn. 

 

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Vuosi sitten yhdistin tummansiniseen keltaisen, rosan ja harmaan värit. Löydät viime kevään tummansinisen väripostauksen täältä!

 

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Mekkoasu

Ihana ja naisellinen mekko on pitkähihainen, mistä itse tykkään. Pidän leveistä resorirannekkeista ja näiden rannekkeissa on ohut hopea kantti. Hauska pieni yksityiskohta. Mekossa on klassinen paitakaulus ja napit edessä vyötärölle asti. Mekon yläosa on läpikuultavaa kangasta, mutta alaosassa on vuori. Tällä tempulla saadaan pitkästä mekosta kevyemmän näköinen. Vasemmassa sivussa on halkio, joka tuo mekkoon naisellisuutta.

Mekkoon voi yhdistää tennarit, mutta nyt kaipasin korkkareita jalkaani. Minulla on mekosta päälläni koko 34 eli mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Oletko levoton, kiihkeä, hermostunut? Suosi sinisen sävyjä sisustuksessa. Vaaleansininen väri rauhoittaa eli se on loistava väri makuuhuoneeseen.

Persikka puhdistaa!
Persikan punainen on punaisen, keltaisen ja vaaleanpunaisen sekoitus. Siinä yhdistyvät monet hienot ominaisuudet kuten valoisuus, puhtaus, viattomuus, rehellisyys, selkeys. Persikka on hyvä väri kenelle tahansa, joka haluaa tuoda raikkautta ja herkkyyttä elämäänsä. Se lisää luovuutta ja iloa.

 

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Housuasu

Innostuin yhdistämään persikan värin siniseen, koska sinisessä midimekossa on persikan värisiä lehtiä. Jotta persikan väriin saadaan kontrastia ja ytyä, puin keskisinisen silkkipaidan puvun kanssa. Beiget korkkarit olivat asuun ehdottomat, koska muilla kengillä asusta olisi tullut liian levoton. Paita dominoi kuitenkin asua sen verran. Jakku ylettyy lantiolle ja on malliltaan suora eli sen ei kuulu olla vartalon myötäinen. Housut ovat istuvat ja korkeavyötäröiset pitkillä lahkeilla. Minulla on päälläni puvusta koko 34.

Silkkistretch poolo on kaunis. Poolot toimivat aina parhaiten yksinään eli ilman jakkua ja ilman neuletakkia. Tämä johtuu siitä, että asu näyttää helposti liian raskaalta ylhäältä, koska poolo tulee kaulaan kiinni ja jakku peittää sen edestä.

 

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Sininen on kaikkein laajimmin käytetty väri toimistoissa ja businessmaailmassa, johtuen sen luotettavuudesta ja siitä, kuinka se ei ole tunkeileva. Sininen väri luo siis turvallisuutta. Siitä johtuukin että poliisin virka-asu on tummansininen ja lentoyhtiö Finnair luottaa henkilökunnan asuissa tummansiniseen.

 

Kevään 2019 väriviikko: Sininen

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.

Kuuluuko sininen väri sinun perusväreihin?

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset