Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

Kevään 2019 väriviikko alkaa energisellä punaisella. Punainen väri on rohkea, energinen, puhutteleva, voimakas, seksikäs, elinvoimainen ja huomiota herättävä. Punainen väri kuvastaa verta ja elämää. Punainen kykenee herättämään meidän kaikkien agressiivisimman puolemme.

Punaiseen pukeutuva ei pelkää katseita, vaan kantaa itsensä rohkeasti huomiota herättävässä värissä.

Punainen väri on minun voimaväri!

 

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

Viime keväänä yhdistin punaisen kaveriksi valkoisen, farkun sinisen ja armeijan vihreän. Tänä keväänä vaihdoin hieman värejä ja valitsin punaisen kaveriksi valkoisen, tummansinisen ja vaaleansinisen.

Tummansininen on punaisen kanssa kovempi väri ja se muodostaa vahvemman kontrastin kuin farkun sininen. Puna/sini/valkoinen on raikas yhdistelmä ja tuo mieleen kesän ja meren.

Punainen ja musta yhdessä tuovat mieleen joulun, mutta punainen ja tummansininen kesän.

Lue ja katso kevään 2018 punaisen väriyhdistelmät täältä.

 

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

Rakastan punaisia silmälasikehyksiä, samoin punaista huulipunaa. Kun silmälaseiksi valitsee jonkun näyttävän värin, niin silmämeikkiä ei tarvitse paljoa käyttää. Itselläni on myös yhdet punaiset silmälasit, jotka raikastavat asun kuin asun. Tosin niiden malli taitaa ruveta olemaan last season…  Selvisin yhden kesän minimaalisella silmämeikillä kun käytin niitä punasankaisia silmälaseja. Nämä punakultaiset kehykset ovat minulla lainassa tätä kuvausta varten Walter Optiikasta. Nämä ovat kyllä niin ihanat, että näitäkin voisin harkita, jos en juuri olisi hankkinut uusia laseja. Mutta itseasiassa se on niin, että naisella täytyisi olla monet erilaiset silmälasit eri asujen ja fiiliksien mukaan.

 

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

Celine raitamekko

Celine raitamekossa on valekietaisumalli vyötärölle saakka. Helma levenee aavistuksen alaspäin ja ylettyy juuri polven alle. Mekossa on loistavan pituiset hihat, ne ylettyvät kyynervarsien yläpuolelle. Mekossa on poikkileikkaus vyötäröllä ja erillinen vyö, jonka sidoin rusetille. Hameen kuvio menee alaosasta V-mallisesti alaspäin eli se tekee alavartalosta sutjakkaan näköisen.

Yhdistin mekkoon punaiset nilkkurit, mutta kesän tullessa yhdistän siihen valkoiset tai tummansiniset tennarit.

Mekko vastaa kokoaan, minulla on siitä päälläni koko S. Mekon materiaali on 96% viskoosi ja 4% elastani.

 

Asussa on minun makuuni juuri sopivasti punaista. Yhtään enempää en itse siihen punaista pukisi esim.neuletakkia tai jakkua. Jos ottaisin asuun vielä yhden lisävärin vaikka neuleen muodossa, olisi se valkoinen tai tummansininen.

Keväällä punainen taittuu keltaiseen ja lämpöisempään sävyyn, kun taas talvella punainen taittuu siniseen ja kylmempään sävyyn. Vuodenajat vaikuttavat värien sävyihin.

 

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

Jokaisella värillä on oma merkityksensä.

Esim. Egyptiläisille punainen merkitsi elämää, maata, voittoa ja myöskin vihamielisten jumalten vihaa.

 

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

Asu

Tämä paita oli inspiraation lähde tälle asulle. Paidassa on ihana punainen ja farkunsininen taivaansinisellä pohjalla. 100% puuvillapaita on malliltaan suorahkon mallinen ja se sopii kauniisti kapeiden housujen kanssa, nimenomaan farkkujen ja valkoistenkin farkkujen kanssa. Paidan jujuna toimivat fyrrykanttiset hihat.

Farkut ovat Dream skinny authenticit eli niissä on hieman paksumpi eli farkkumaisempi materiaali kuin perinteisissä skinnyissä. Näistä otetaan myös kaksi kokoa pienemmät farkut kuin normaalisti.

 

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

 • Greta tennarit € 130,00
 • Punainen huivi € 85,00 villa 100%
 • Kangashattu € 29,00 yksi koko

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupasta tai meilillä shop@dopp.fi.

 

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

Myös nämä lasit lainasin Walter Optiikasta. Minusta vaaleansiniset kehykset aurinkolaseissa ovat ihanat. Minusta ne kuvastavat kesällä pilvetöntä ja kirkasta vaaleansinistä taivasta.

 

Kevään 2019 väriviikko: Punainen

”Mitä on ihminen värien maailman edessä? Värien maailma on suurempi kuin ihmisen tunteet.”

-Juan Ramon Jimenez-

Kuuluuko punainen sinun lempiväreihisi? Väriviikko jatkuu huomenna.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11 kommenttia

 1. Punainen on ihana väri. Se piristää mieltä ja saa veren kiertämään. Synkeän talven jälkeen kaipaan elämääni värejä, keltaista, punaista, oranssia.

 2. Paita on IHANA! Loppuiko se jo liikkeestä ja verkkokaupasta?

  • Hei Lahtiska ja kiitos viestistäsi:) Kyllä, paita loppui jo. Ja myös päävarastosta eli emme saaneet sitä lisää. Mutta muita ihania tulee, pysythän kanavalla 🙂 Kata

 3. Nämä värit ovat niin minun värejä. Olen ollut tosi kauan sinisen ystävä ja punainen on ollut liian räiskyvä minulle. Viime keväänä löysin väriviikoilta puna-valko raidallisen paitamekon. Se oli minun viime kesän lemppari mekko. Punainen toimii nykyään loistavasti vaatekaapissani pienenä mausteena 🙂

  • Hei Riikka ja kiitos viestistäsi:) Punainen on upea ja muistan hyvin viime vuoden punaraitasen mekon. Kaunis. Punainen on loistava aksentti väri. Mukavaa torstaita, Kata

 4. Mielenkiintoinen teema tämä väriviikko! Toivoisin että tekisit taas silmälasimuodista artikkelin!

  • Hei Elina ja kiitos kommentistasi:) Hyvä idea, kiitos! Voin tehdä:) Otan siihen mukaan myös kesän aurinkolasimuodin.
   Mukavaa viikkoa, Kata

 5. Punainen on voimavärini ❤️. Innolla odotan muotibrunssia toivoen että kevään mallistoista löytyy punaista.

  Punaiset kehykset ovat upeat ja trendikkäät, täydentävät asun.

  • Hei Minna ja kiitos kommentistasi:) No, sama täällä. Punainen on niin ihana. Minäkin pidin kehyksistä, ne olivat ihanat kun niissä oli vielä kultaa. Mukavaa viikkoa ja pysythän väriviikon mukana 🙂 Kata

 6. Räväkkä väriviikon aloitus! Asukokonaisuudet ovat taas niin upeat ja värisävyt sointuvat tosi hyvin toisiinsa. Punainen on jäänyt viime vuosina vähemmälle, mutta nämä yhdistelmät pukisin mielelläni (myös rannerenkaan) .Kiitos väriviikosta 🙂

  • Heimarianne ja kiitos kommentistasi:) Ihana kuulla, että tykkäät! Tätä on kiva tehdä 🙂 Mukavaa viikkoa sinulle, Kata