Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pakko saada huivi ja ne housut kans!

Pakko saada huivi ja ne housut kans!

En muistanutkaan, että olimme tilanneet näin ihania huiveja! Minun oli PAKKO saada tämä beige logo huivi omakseni. Tiedäthän sen tunteen, kun näet jotain ihanaa ja se on saatava omaksi? Mietit, että ilman sitä et voi elää, mietit miten onnelliseksi tulet kun olet sen ostanut ja miten mikään asu ei näytä miltään ilman sitä. Näin kävi minulle. Mietin vielä, miten nuorekkaalta ja trendikkäältä näytän, kun laitan huivin kaulaan 🙂 (nyt saa hymähtää).

 

Pakko saada huivi ja ne housut kans!

Minulla on päälläni beigemeleerattu neule. Neuleessa on pussihihat leveällä resorilla. Paidan helmassa on resori ja kaula-aukko on pyöreä, eikä liian iso. Neule on ihana pitää päällä, se on kevyt ja pehmoinen. Neuleen materiaali on 40% viskoosi, 30% polyamidi, 25% villa ja 5% cashmir.

Jalassani minulla on mustat ”Tulevaisuuden housut”. Henna on pitänyt näitä housuja jo jonkin aikaa ja koska ne näyttävät niin hyviltä Hennalla, niin tottakai minäkin halusin ne. Ihmettelen, että en ollut niitä aikaisemmin sovittanut, koska nämähän ovat ihanat ja ennen kaikkea näissä näyttää vartalo hyvältä!

 

Pakko saada huivi ja ne housut kans!

Olen aina pitänyt DAYn huiveista, koska ne ovat ohkaisia vaikka ovatkin 100% villaa. Parasta on, että ne eivät myöskään kutita. Ne ovat isoja neliskanttisia huiveja ja ne voi kietoa kaulaan eri tavoilla tai kietaista harteille. Pieni huivi on noin 50×50 cm ja on klassinen niin neuleiden kuin kauluspaidankin kanssa. Tummassa rosassa nahkalaukussa on sisällä kolme lokerikkoa ja yksi vetoketjullinen tasku. Laukun hihna on säädettävä eli sen saa myös olan yli. Tein videon huivien solmimisesta kaulaan. Löydät videon Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä. Kiitos ihanista kommenteista, joita olen saanut videoista! Te olette huippuja:)

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme eli klikkaa aina tekstissä olevaa pinkkiä kirjoitusta, niin pääset suoraan Doppshoppiin.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei, ihanat isot logohuivit. En vain löydä niitä verkkokaupasta?

  • Hei Mervi ja kiitos viestistäsi:) Voi, kaikki logohuivit ovat jo valitettavasti loppu. Tilasimme lisää, mutta nekin myytiin jo.
   ja nyt on varasto kuulemma loppu, näin meitä infottiin. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Housut näyttävät sinun päälläsi tosi hyvältä. Miten nuo mahtaisivat käydä päärynävartalolle? Korostuuko leveä lantio ja paksut reidet entisestään?

  • Hei Eilamari ja kiitos kommentitasi:) Housuja on myyty niin suora- kuin kurvikkaallekin vartalolle. Ne ovat hyvät, eivät ne ainakaan korosta lantiota. Taskutkin saa hieman auki vetskareilla, joten sopivat hyvin. Suosittelen:) Mukavaa ja aurinkoista vkl, Kata

 3. Hei mitä materiaalia housut siis ovat? Verkkarimatskua vai millaista? Näyttävät kyllä tosi hyvältä ja ilmeisesti sopivat pitkäkoipisillekin?

  • Hei Marja ja kiitos kommentistasi:) Housut ovat 94% polyamidia ja 6% elastania. Ovat jämäkkää matskua, eivät oikeastaan verkkarimatskua vaan siistimpää ja tukevampaa. Kiitos ja kyllä sopivat myös pitkäkoipisille ladyille:) Ihanaa vkl, Kata

 4. Ihania huiveja ja telkkujuttu niin superkiva ”opetusvideo”. Tuttu tunne tuo MUST HAVE-fiilis. Sellainen tunne taitaa tulla tässä ihan pikapuoliin…. Mukavaa viikonloppua!

  • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Kiva kun tykkäsit videosta:) Hah, hah pian cu! samoin, Kata